Fenerbahçe, Fred'i 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Szymanski gibi bu da iyi transfer ama aşırı maliyetli. O paralar Fred için verilmez

Az detaylı yorumlamak gerekirse, Fener tercihi beni şaşırttı. Mali açıdan baya tatmin edildi sanıyorum ki.. Saha içine dönersek teknik, oyun bilgisi ve çift yönlü oluşu lig için çok yeterli. Bazen kafa gidiyor. Sarhoş gibi takılır. Onun dışında en büyük etkisi büyük ihtimalle enerjisi/dinamizmi olacaktır. Orta sahadaki sıcak yeri ve topla buluşma noktaları önemli olacak. İK’ın doğru kullanabileceğini düşünmüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıklamalara ayar çekmişler ahaha

Muhtemelen çok pahalıya patladı fenere ama iyi transfer olduğunu belirtelim

Fred iyi oyuncu

Güzel gaza geldiler tekrar, ağlamaları yakındır bu malların.

Ne zaman gaza gelip kendilerini bi bok zannediyor o zaman tokadı yiyip ağlama seansına başlıyorlar.

Hayır rakibinde torreira var lan. Utanır insan biraz fred üzerinden gs’ye gönderme yaparken

Az detaylı yorumlamak gerekirse, Fener tercihi beni şaşırttı. Mali açıdan baya tatmin edildi sanıyorum ki.. Saha içine dönersek teknik, oyun bilgisi ve çift yönlü oluşu lig için çok yeterli. Bazen kafa gidiyor. Sarhoş gibi takılır. Onun dışında en büyük etkisi büyük ihtimalle enerjisi/dinamizmi olacaktır. Orta sahadaki sıcak yeri ve topla buluşma noktaları önemli olacak. İK’ın doğru kullanabileceğini düşünmüyorum.

15m bonservis
5m maas
2.5m menajer komisyonu

Geçen sezondan daha gucluler bu sezon. Gecen sezonki takim ligi 6.bitirecekti hakemler olmasa. O derece kotu oyunculardan olusan rezil bir takimdi Fb. Kagit uzerinde bu sezon daha iyi oyunculari var ama bizim seviyemizden bir hayli gerideler hala.

Paranin yaninda Zico Alex de souza fln onu ikna etmiş olabilir

İyi transfer bklamanın manası yok, hayırsız olsun diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt