- 27 Ocak 2010
- 139.259
- 105.548
- 5.648
ellerinde patlasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az detaylı yorumlamak gerekirse, Fener tercihi beni şaşırttı. Mali açıdan baya tatmin edildi sanıyorum ki.. Saha içine dönersek teknik, oyun bilgisi ve çift yönlü oluşu lig için çok yeterli. Bazen kafa gidiyor. Sarhoş gibi takılır. Onun dışında en büyük etkisi büyük ihtimalle enerjisi/dinamizmi olacaktır. Orta sahadaki sıcak yeri ve topla buluşma noktaları önemli olacak. İK’ın doğru kullanabileceğini düşünmüyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalı çocuğu için bu paralar hava civa yapı kredinin yüzde 4 ünü sattı yabancılara bu parayı sponsor ayağına sokacak kulübe.Szymanski gibi bu da iyi transfer ama aşırı maliyetli. O paralar Fred için verilmez
Paranin yaninda Zico Alex de souza fln onu ikna etmiş olabilirAz detaylı yorumlamak gerekirse, Fener tercihi beni şaşırttı. Mali açıdan baya tatmin edildi sanıyorum ki.. Saha içine dönersek teknik, oyun bilgisi ve çift yönlü oluşu lig için çok yeterli. Bazen kafa gidiyor. Sarhoş gibi takılır. Onun dışında en büyük etkisi büyük ihtimalle enerjisi/dinamizmi olacaktır. Orta sahadaki sıcak yeri ve topla buluşma noktaları önemli olacak. İK’ın doğru kullanabileceğini düşünmüyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi