GSCimbom
Haber Fenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı
Alper Altun

HaberFenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı Sayfa 12

Alper Altun ·

Cevap
406
Okunma
23,4K
Sayfa
12/21
Profil olarak Talisca varken neden alındığını anlamadım bir kaç maç izleyince. Hedef oyuncu değil gizli forvet gibi oynayacak bir adam ama bunun için de fazla önde oynatıyor Mourinho. Talisca gibi ceza sahasının heme dışında daha etkili olacak bir oyuncu ama zaten onun için dünyanın parasına talisca aldılar

Cezasahasi çevresinde sutlarla etkili olacak biri ama oraya top getirmek lazım.bunu talisca da yapiyo ayrica top getirirsen

Daha ilk maçında kırmızı kartlık hareket yapan gevşek bi adamdan ne beklenir muamma.sorun yaşamaması imkansiz

Bu cakma Will Smithin neyini begenip aldilar? Avrupa maclarinda kendini göstermek icin belki ise yarar onun disinda ligde cok büyük katki sagliyamaz

Her seferinde daha kazmasını daha da kazmasını bulup getirmeleri inanılmaz bir istikrar ve başarı örneği.

Nerede yarma var iş yapar diye alıp geliyorlar, ne hıyar kulüp ya.

Göztepe, samsun ve bu tip takımların avrupa versiyonu olan rakiplere karşı ne el nesry ne duran hiçbir şey yapamaz. ancak dağınık ve alanlar veren takımlara karşı duran ve el nesry iş yapar.

Namussuz aşağılıklar ülkeye her yeni gelene kendisini sürekli yere bırakma konusunda direktif veriyorlar özel konuşma yapıyorlar ben bu duranı hem aston da hem Kolombiya da hem nasr'da izledim böyle yerlerde sürünen bir tip değildi.

Geri
Üst Alt