Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.087
- 48.604
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim dedigin gibi olur.benfica nereye tırt ya cervi , silva , salvio delik deşik eder fb'yi hızlı takım fb ağır kamyon topçularla başedemez bunlarla zaten eleme fobileride var , yüzde 1 bile ihtimal vermiyorum fb turu geçemez 2 maçtada yenilme ihtimalide çok yüksek.
gözünden hiç kaçmıyor sarı-renkdaş zehir gibisin ama imla hatası yapmadım ordakelime hatası yapmışsınız
Real Juve grubundan cikan takimin taraftarina viz gelir triz gider... Kimseden korkumuz yok!Antudan geliyorum arkadaşlar, oradaki havada çok karamsar..
Bugün bana; yarın size arkadaşlar, bu uefa resmen müslüman takım düşmanı.. elllerinden gelse; süper lig şampiyonunu bile almazlar.
Olur da hakem hilesiyle falan elenirsek; koca turnuvada tek müslüman takımı kalıyor.
Zor bir grup da degilmis üstelik.![]()
Fenerbahçe'nin rakibi Benfica, geçen sezon Şampiyonlar Ligi grubunda 6'da 0 çekti.
Phillip Cocu, teknik direktör olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 8 maçta kazanamadı. [Futbol Arena]
![]()
Fenerbahçe'nin rakibi Benfica, geçen sezon Şampiyonlar Ligi grubunda 6'da 0 çekti.
Hazirliklara bagli, ve tabiki yapilacak transferlere de bakmak gerekir. Gecen sene olan olmus ve geride kalmis, Benfica yine her sene CL ye katilan bir ekip. Fenerbahce 2-3 ciddi takviye yapabilirse sanslari yukselir. Yoksa oyle yada boyle Benfica turlar bence.Bir tarafta 10 senedir şampiyonlar ligine gidemeyen bir takım. Diğer tarafta geçen sene 6'da 0 yapan bir takım. Acaba hangisi daha tehlikeli olacak!
PSG ve M.City i unuttunuzAntudan geliyorum arkadaşlar, oradaki havada çok karamsar..
Bugün bana; yarın size arkadaşlar, bu uefa resmen müslüman takım düşmanı.. elllerinden gelse; süper lig şampiyonunu bile almazlar.
Olur da hakem hilesiyle falan elenirsek; koca turnuvada tek müslüman takımı kalıyor.
Abartmasak!?Antudan geliyorum arkadaşlar, oradaki havada çok karamsar..
benfica yi elerlerseÇok zor değil. Benfica'dan sonra kimler çıkacak karşısına belli mi?