Fenerbahçe, ŞL 3. Ön Eleme Turunda Benfica ile Eşleşti!

Phillip Cocu, teknik direktör olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 8 maçta kazanamadı. [Futbol Arena]

Antudan geliyorum arkadaşlar, oradaki havada çok karamsar..

Bugün bana; yarın size arkadaşlar, bu uefa resmen müslüman takım düşmanı.. elllerinden gelse; süper lig şampiyonunu bile almazlar.

Olur da hakem hilesiyle falan elenirsek; koca turnuvada tek müslüman takımı kalıyor.
Real Juve grubundan cikan takimin taraftarina viz gelir triz gider... Kimseden korkumuz yok!

DiyJWhhWsAAMoAf.jpg

Fenerbahçe'nin rakibi Benfica, geçen sezon Şampiyonlar Ligi grubunda 6'da 0 çekti.

DiyJWhhWsAAMoAf.jpg

Fenerbahçe'nin rakibi Benfica, geçen sezon Şampiyonlar Ligi grubunda 6'da 0 çekti.

Bir tarafta 10 senedir şampiyonlar ligine gidemeyen bir takım. Diğer tarafta geçen sene 6'da 0 yapan bir takım. Acaba hangisi daha tehlikeli olacak!

Bir tarafta 10 senedir şampiyonlar ligine gidemeyen bir takım. Diğer tarafta geçen sene 6'da 0 yapan bir takım. Acaba hangisi daha tehlikeli olacak!
Hazirliklara bagli, ve tabiki yapilacak transferlere de bakmak gerekir. Gecen sene olan olmus ve geride kalmis, Benfica yine her sene CL ye katilan bir ekip. Fenerbahce 2-3 ciddi takviye yapabilirse sanslari yukselir. Yoksa oyle yada boyle Benfica turlar bence.

Benfica geçen sene kötüydü ama genede benfica benfica dır fb vardar a elendi ona kalırsa benfica 1 adım önde

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün bana; yarın size arkadaşlar, bu uefa resmen müslüman takım düşmanı.. elllerinden gelse; süper lig şampiyonunu bile almazlar.

Olur da hakem hilesiyle falan elenirsek; koca turnuvada tek müslüman takımı kalıyor.
PSG ve M.City i unuttunuz

Heralde herkes 3 yıldızlı, ligini 2. bitiren, simgesi kuş olan takımı destekleyecek dime
368320-logo-benfica.jpg

Abartmasak!?
Iki sezondur Besiktasa cikan gruplar ortada.

Geri
Üst Alt