- 22 Ocak 2010
- 52.270
- 33.641
- 3.073
Üzüldüm
Adam gibi adamdı
Adam gibi adamdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Aydınlar hangi cesaretle aday oluyor cidden ilginç taraftar hic sevmiyor sike olayından sonra aday olma cesareti ilginc siyasiler gazlıyor olabilirMAA aday olursa Aziz adaymış. Bu senenin kongresinde burada olalım![]()
Omurgasızlar en büyük Aydınlar destekçisi olmuş. 250 milyon € verecek diye diye orgazm oluyorlarAydınlar hangi cesaretle aday oluyor cidden ilginç taraftar hic sevmiyor sike olayından sonra aday olma cesareti ilginc siyasiler gazlıyor olabilir
Taraftar artık zengin başkan olsundan başka bir şey düşünmüyor ki. Saran'ın da şike yaptıklarını kabul eden bir açıklaması var ama ne adaylığına ne başkanlığına tepki oldu.Aydınlar hangi cesaretle aday oluyor cidden ilginç taraftar hic sevmiyor sike olayından sonra aday olma cesareti ilginc siyasiler gazlıyor olabilir
E-mail ile teknik direktor kovma isi hmmmmSamet Çayır: “Domenico Tedesco, ayrılık kararını dün akşam bir e-mail ile öğrendi ve akabinde kulübün resmi açıklaması geldi.”
Onun da ahini alacaklar. Sampiyonsuzluga bi 10 sene daha ekleyelimNormalde tezekbahçe hocasını kovunca bir dünya taşak geçerdik. Bu Tedesco fenere yakışmayacak kadar düzgün biri olduğu için dalga geçilecek tek falsosu olmadı üstüne de gittim adama üzüldüm bildiğin.
Kırk yılın başı düzgün karakterli birini buldular ama gidip ona da karaktersiz davrandılar.
Kim o? Bildiğimiz faal en iyi forvet olan BM oyuncusu değildir herhalde?!..Haziranda leeandowski veya harry keane gelir sevinirler..