Haber Fenerbahçe’de Domenico Tedesco ve Devin Özek Kovuldu + Seçim Kararı Alındı

1777479177010.webp

bizim gibi imparator hayranıdır
aynı zmnda trabzonu 2 kere yenerek şamplığımızın önünü açmıştır
geçmiş olsun diyoruz

Yalı çipi geri dönecek bunlara bence.

Saha dışına çıkmadığı ve son maç bizi övdüğü icin kovuldu

"her yenilgi sonrası her şeyi sorgulamak değil, birlikte bir şeyler inşa etmek olduğuna inanıyorum"

Yalan yok şu lafı beni bi düşündürdü.

Rijkaard'ın zamanında bizim için yaptığı "her şeyden biraz var ama hiçbir şeyden tam yok" tespiti gibi bi tespit bence.

Adamlara bir koyduk hoca ve devin kovuldu, başkanları seçim kararı aldı.

MAA aday olursa Aziz adaymış. Bu senenin kongresinde burada olalım 😅

Aydınlar hangi cesaretle aday oluyor cidden ilginç taraftar hic sevmiyor sike olayından sonra aday olma cesareti ilginc siyasiler gazlıyor olabilir
Taraftar artık zengin başkan olsundan başka bir şey düşünmüyor ki. Saran'ın da şike yaptıklarını kabul eden bir açıklaması var ama ne adaylığına ne başkanlığına tepki oldu.

Satılık kalemlere yazdırırlar şu kadar parayla geliyor, bu isimleri kadroya katmayı düşünüyor diye Aydınlar da olur büyük başkan.

Bu arkadasin ahini aldilar bir kac yil daha sampiyonluk haram.size

tedesco adına üzüldüm. düzgün biriydi fbye hiç yakışmıyordu

Normalde tezekbahçe hocasını kovunca bir dünya taşak geçerdik. Bu Tedesco fenere yakışmayacak kadar düzgün biri olduğu için dalga geçilecek tek falsosu olmadı üstüne de gittim adama üzüldüm bildiğin.

Kırk yılın başı düzgün karakterli birini buldular ama gidip ona da karaktersiz davrandılar.
Onun da ahini alacaklar. Sampiyonsuzluga bi 10 sene daha ekleyelim :P

Tüh be tam Salahı alıyorlarmış seçim olunca kalmış yazık :asd:

Haziranda leeandowski veya harry keane gelir sevinirler..

Wallahi az dalga geçiyoruz...
Bu başlığın sonuna Hacıosmanoğlu ile devam edilecek diye ekle bak eğlenceye

Geri
Üst Alt