Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

O ne yaa böyle tadı olmaz ki bunlara acı acı sokmayınca

Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi.

1) Uygun tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde, Süper Kupa maçına çıkmamak ya da U19 takımıyla çıkmak.

2) Önümüzdeki iki sezon boyunca Türkiye Kupası’na katılmamak ya da U19 takımıyla katılmak.

3) Türkiye’deki futbol faaliyetleri kararlarından bağımsız olarak yurtdışı futbol yapılanmasına ve organizasyonuna başlamak.

4) Yaşanılan olaylarla ilgili UEFA ve FIFA’nın ilgili kurullarına başvuruda bulunmak.

Fenerbahçe’nin Galatasaray korkusu kupayı 8 aydır erteletiyordu. Hiçte şaşırmadım. Bu maça çıkmayacakları çok belliydi. Adamlar şamarı yiyince ligden koparız diye kupayı sabote etti.

Ceza verirseniz ligden çekiliriz revize edilmiş şampiyon olmazsak ligden çekilirize dönmüş.2 ay sonr akara verecekmiş ligden çekilme olayına bak bak bak tehdite bak embesil herifin

Ben bunlara güvenmiyom birazdan Twitter'dan Maç'a çıkalım mı çıkmayalım diye oylama yapabilirler :D Onlarda o potansiyel var çünkü yav :D

Şimdi, bunlar Süper Kupa maçına çıkacaklar mı? Ben anlamadım.

31 sayfadir ne konusunuyoz yav isleri gücleri yalan dolan bunlarin

10 dakıkada bi başlık değişiyor
Super kupadan cekildiler mi çekilmediler mi

hic bir karara varmadilar net komik

Geri
Üst Alt