Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Hurafe havlamalar.

işin sonunda

süper kupa ertelensin / yabancı hakem atansın yoksa çıkmayalım / u19 çıkaralım
2 sezon ziraat türkiye kupasına katılmama/u19la çıkma
yurtdışı ayağı kurma

aldıkları yetki bu- oda KULLANIRLARSA - YÖNETİM DÖNEMİ SONUNA KADAR bu yetki ve de 2 ay sonra bitecek - kısaca bir halt yapmayacaklar. çekilme falan filan hurafe

Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi.

1) Uygun tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde, Süper Kupa maçına çıkmamak ya da U19 takımıyla çıkmak.

2) Önümüzdeki iki sezon boyunca Türkiye Kupası’na katılmamak ya da U19 takımıyla katılmak.

3) Türkiye’deki futbol faaliyetleri kararlarından bağımsız olarak yurtdışı futbol yapılanmasına ve organizasyonuna başlamak.

4) Yaşanılan olaylarla ilgili UEFA ve FIFA’nın ilgili kurullarına başvuruda bulunmak.

Yalnız 4. maddeyi yaparlarsa kendileri adına yine bir şike olayı patlar benden söylemesi.

eğer bu açıklamadan sonra tff ileri tarihe alırsa der ki biz ali koçun köpeğiyiz.O yüzden aldık ileri tarihe demek olur ki bu yüzden almazlar ileri tarihe

ne ertelenmesi, ne yabancı hakemi yav

bu ağlar heriflerin nazına göre mi oynucaz

bu arada ...

her şey OYBİRLİĞİ ile kabul edilmiştir demesine rağmen uğur dündar 1 el bile zıt olsa OY ÇOCUKLUĞU denmesi gerektiğini bu yaşında bir öğrenmeli - OYBİRLİĞİ deyince kudret fışkırıyormuş havasını bırakmalı.

bi halt bilmiyor bu herifler.

4. Maddeyi hemen yarın sabah uygulayamayan şerefsizdir, namussuzdur, ahlaksızdır, kahpedir.

Uefa ve fifaya gitmeyen götünü elletiyordur hadi bakalım.

images

Bunlara güven olmaz adminim. Gökhan Gönül maç saatinde belli olacak haberi gibi, bir şafak operasyonuyla Urfa'ya gidip fake atabilirler
Bizimkiler deklarasyon yayinlasin, madem Fener kupa macina cikmiyor yarin aksama kadar muddet desinler TFF'den net bir karar istiyoruz diye. Oyuncular bosuna yorulmasin oynanmayacak mac icin seyahat yapamayiz diye. Onu da ben mi dusuneyim? ;D

Hurafe havlamalar.

işin sonunda

süper kupa ertelensin / yabancı hakem atansın yoksa çıkmayalım / u19 çıkaralım
2 sezon ziraat türkiye kupasına katılmama/u19la çıkma
yurtdışı ayağı kurma

aldıkları yetki bu- oda KULLANIRLARSA - YÖNETİM DÖNEMİ SONUNA KADAR bu yetki ve de 2 ay sonra bitecek - kısaca bir halt yapmayacaklar. çekilme falan filan hurafe
Fener kazayla başka ülkeye gitse orada da 5 yıldız ister, Harrington kupasını falan gösterip 5 şampiyonluğa bedel falan derler

Çok şükür ki fenerbahçeli değilim ya. Ali Koç ciddi ciddi son 5 sezonun en çok puan toplayan takımı biziz ama şampiyonluğumuz yok diye bir argüman çıkardı ortaya. Biz bir sezon 13. olduk küme düşme sınırına geldik. Tabii ki sezon ortalamamız kötü olacak. Topluca delirmişler başka açıklaması yok.

Geri
Üst Alt