Fenerbahçe’den Yasak Açıklaması: “Bu karar kabul edilemez”

Ben bu başlıkla arama mesafe koyuyorum. İnşallah alıntı falan da gelmez, gelirse de yeterince diyeceğimi dedim zaten.

Yoksa gerçekten kendimi tutamayabilirim.

İnşallah Mayıs'ta iki kere şampiyon olacağız, Cumhuriyet'in yüzüncü yılında. 🙏

Hoop hoop bir dur bakalım, bir nefes al önce. Yok her şey müstahakmış falan!

Hayırdır, burada herkesten daha cesurca her şeyi yazan belki ender kişilerden biriyim, bir fbyi savunmadım diye hükümet yalakası, kayseri sevdalısı mı oldum hayırdır?

Bana yazıyorsun bari genelleme. Muhatabın benim! Bana da bunları diyecek kişi sen değilsin!

Ben karşıt değilim diye bin kere yazdım ama kendi stadımda istemediğimi de söylemek de bir bu kadar hakkım! Üstüne fb ya da herhangi bir kuruma bağımlı olarak bir tepki koymak zorunda değilim! Galatasaray üzerinden de bunları çok rahat alt edebilirim. Geçmişte hiçbir şekilde haksızlığa karşı çıkmamış birilerinin hakkını aramak gibi bir düşüncem olmadı. Herkes yaşadığı ve yaşattığı şeyin bedelini eğer ki ucu başkalarına da dokunup maddi ve manevi anlamda zarar veriyorsa da ödemeli. Mevcut hükümet için böyle düşününce sorun yok, fb için böyle düşününce mi var ?
Doğrudan isim vermeme gerek yoktu çünkü doğrudan sana yazmadım. Kim yazdı diye bakmadım bile.

Burada sorun haksızlığa karşı çıkmanın birilerini desteklemek ya da savunuculuğunu yapmak olmadığını algılamak. Bu sorundur ve buna ben tepki gösteririm. Bunu Fener savunuculuğuna bağlayanın da alnını karışlarım. Her kim olursa olsun. Biz büyüklerimizden bunu öğrendik, Galatasaray’ı da bu demokrasi ve haksızlık karşısında susmayan yapısından sevdik. Örnek olarak da verdim zaten başka kulüp olsa sus pus olurdu. Bizimkiler çıktı kendi lehine yapılan hatayı da eleştirdi.

Sorun çok net sen bugün “onlar benim başıma gelince ses çıkarmış mıydı” diyerek susarsın, yarın onlar “dün bize böyle olduğunda onlar oh çekiyordu” diyerek savunmaz ve bu saçma, yasaklayıcı kararlar artarak devam eder. O yüzden bir şey olduğunda “bunlar kim, neci, hangi partili, hangi takımlı” diye bakmadan haksızlığa karşı çıkmak gerek.

Ayrıca yazdımlarımı tekrar okumanı rica ediyorum. Zira orada “hükümet yalakası, kayseri sevdalısı” ilan etmedim. Bize müstehak kısmı da tamamen sarı öküzü verme, üstte örneğini gösterdiğim tarafların “bize olduğunda ses çıkarmıyorlar, oh olsun” mantığıyla baktığı için bu durumun artarak vuku bulmaya devam ettiği için dedim.

Tekrar etmekte de fayda var; bana göre, haksızlık olduğunu bildiği halde çıkarı için susan kişiler omurgasızdır. Size göre böyle değilse o da sizin düşüncenizdir

Adamlar hala fener’in hakkını niye savunuyoruz, fener’in hakkını savununca mı fikri hür olacağız falan…

Fener’in yanında olmak değil konu. Adaletsizliğin karşısında olmak…

Neymiş “vay efendim onlar bize yaptığında karşı çıkıyor mu?” O onların(çıkmayan kısmı için) omurgasızlığı ve karaktersizliği. Ne yapalım şimdi omurgasıza kızıp omurgasızlık, karaktersize kızıp karaktersizlik mi yapalım?

Kararın sebebi belli istifa sesleri, bu seslerin kayseri’de de yansıtılmaması. Bu haksız verilen bir karar mıdır? Evet. O zaman neyi tartışıyoruz? Haksız karara ses çıkarmalı mıyız, çıkarmamalı mıyız?

Ee yuh. Biz her şeyi hakediyoruz. Yarın TT Arena’da taraftarımızı almayınca hatta “ligi askıya alıyoruz” dendiğinde de ağlarsınız o zaman. Biz bu kafalar yüzünden her şeyi hakediyoruz
100% haklısın. irrite edilmiş ve otoriter gücünü kullanan cb ittifakı tehdit ederek ve intimidasyon kullanarak şimdiden ses kesiyor ve seçime daha 2 ay var be. El insaf zorla külüpler birliğine ortak açıklama yayınlatıyorsun kaç gündürde şehit edebiyatı yapip sağda solda fatiha okutup para dağıt ertesi gün hepsine geçir oh ne güzel dünya.

güzel insanlar anlamadığınız bir nokta var. burada böyyük resmi gören bir akıllı siz değilsiniz, merak etmeyin.

başarısızlıktan salya sümük saldıracak yer arayan, bütün medyayı kendi algılarını pompalamak için kullanan şikeci camianın ne halt olduğunu biliyoruz, merak etmeyin.

sizi sevmiyoruz, sizi seveni de sevmiyoruz pankartını açanların da bunlar olduğunu biliyoruz. hatta bu aşağılık güruhun sözde muhalifliğe soyunup buradan bile nemalanmaya çalışacaklarını, amaçlarının farklı olduğunu da biliyoruz.

işte bunları yapanlar ne kadar adi insanlarsa, bu yasak kararını alanlar da o kadar adi.

fakat adalet önünde herkes eşittir. bu zırvalığa üç büyük kulübün birlikte karşı çıkması herkesin faydasına olacaktır.

Boyle bisey mi var ya yazik.
Hukumet istifa dedikleri icin taraftar, kulub cezalanacaksa ve biz boyle dusuneceksek vah halimize.

Ben acikcasi bizim destek cikmamizi yakistirabilirdim. Sampiyonlukdan korkuyorsaniz ondan daha onemli seyler var. Taraftar yoksa maca da gerek yok. Ornek olarak Brondby ve Kopenhag taraftarini gosterebilirim.

Sonra birlik beraberlik diyelim hepsi bos. Yaziklar olsun

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kayseri'nin açıklamasını okudun mu? Bize mesajlar geldi olaylar çıkacak diye o yüzden biz talep ettik, istedik diye. Hükümet istifa diye ne alaka bir taraf hükümet istifa der diğer taraf başka der sonra tribünler karışır bunun vebalini nasıl alacak kulüp? Kayserispor'un kendi talebi olmasa il güvenlik kurulu kafasına göre vermiş olsa zaten kulübün bir açıklama yapması hoş olurdu diyorum.

Bize bir şey yapamazlar. Yeter ki bunlarin dümen suyuna takilmayalim. Fener taraftarının tek derdi ligi durdurmak. Durmuyorsa ortalığı bulandırıp sampiyonlugumuza gölge düşürmek. Deprem gününden beri ligi nasıl durdururuz hesabı yapıyorlar.

3 ay önce herşey ne kadar güzeldi. Jesus'un billurunun altında serinliyorlardi. Şimdi şampiyonluk gidince toplumsal reaksiyon yapmış oluyorlar.

Bırakalım bu işleri. Reform ve rönesansı es geçmiş bir toplum asla Finlandiya falan olamaz. Fin toplumunu rahatça kalkındırabilirsin çünkü Fin toplumu hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyeti'ni oluşturan toplumlar kadar (Türk, Kürt, Arap vs.) dinle haşır neşir olmadı.

Sen sanıyor musun ki şu anda "Erdoğan için canımı feda ederim" diyenler Atatürk'ü seviyor. Şu anda Mustafa Kemal Atatürk mezarından çıkıp gelse alacağı oy maksimum %70. Şu anda AKP'ye oy verenler yine AKP'ye oy verir.

Bunca şey yaşanmışken sırf alnı secde görüyor diye Erdoğan'a oy verenleri, kendi canını Erdoğan'ın canı için verecekleri görüp "Ya bunlar da eğitilir öyle demeyin" gibi ponçik pembe rüyalara dalamaz bu toplum. Ben toplumun %30'undan umudumu kestim. Atatürk de zamanında hatalıymış. Bunu da kabul etmek lazım. Türk milleti çalışkan falan değildir. Türk milleti zeki falan hiç değildir. Siz istiyorsanız tabii gidip Cumhur İttifakı haricinde kim varsa vatan haini ilan edenlere eğitim de öğretim de vermeyi deneyebilirsiniz. Ama yıllardır muhalefette olan bir partiyi "Hiç icraatleri yok anca eleştiriyorlar" gibi garip bir söylemle eleştirmek de aslında tam olarak o %30'lık AKP seçmeninin yapacağı şey. Bu eleştirileri AKP'den uzaklaştırıp "Cambaza bak" demektir. CHP tabii ki de eleştirecek. "Boşverin eleştiriyi de şimdi şöyle şöyle projelerimiz var" mı desinler? Muhalefetin olayı eleştirmektir. Şu anda seçim dönemindeyiz ve altılı masa ortak mutabakat metni üzerinden ve medya üzerinden neler yapacağını açıklıyor zaten. Yani CHP'nin tüm vaatlerini AKP'nin üstlenip yapması o vaatlerin AKP'nin olduğunu göstermez. Bakın bakalım o çok çalışkan asrın liderinizin yaptığı icraatlerin yüzde kaçını ilk başta CHP dillendirmiş? Sonra onların da yüzde kaçı AKP tarafından reddedilip iki-üç ay sonra kendi vaatleri gibi ortaya sürülmüş. AKP leş bir partidir ve onlara şu an bile oy verenler eğitilmez insanlardır. Gidin Adıyaman'ın, Konya'nın Kayseri'nin, Yozgat'ın bir köyüne ve görün. Denemesi bedava.
Özür dilerim ama Yazıyı dikkat okumamışsınız. Keşke bahsettiğim KİTABI okusanız. Ben hiç bir partiye körükörüne bağlanmam . İçi boşaltılmış sadece adları kalmış partiler anlamsız geliyor. Hepsi aynı ...Ben siyaset dışında daha kapsamlıı ülkemizi milli eğitimimizi nasıl kalkındıralım onun derdindeyim. Çünkü herşeyin başı eğitim yaşadığımız tüm problemlerin sebebi okumak yerine duymak , dinlemek. Çocukluğumuzda bile bana masal anlat anne derdik.Bizler masal kitabını bile okumak yerine dinlemeye masallara alıştırıldık. O yüzden bundan sonrasına bakıp çocuklarımızı duyarak değil akıllarını bir yerlere teslim etmek yerine araştırarak,okuyarak yaşayarak öğrenmeleri konusunda alışkanlıklar edinmeleri için mücadelşe edelim. Fikri hür vicdanı hür nesiiller için kırmadan dökmeden sevgiyle olsun. Benim umudum var. Sizden de umarım kitabı okursunuz çok kısa ve siyasetle ilgili değil...Burda yeniyim oldukça yaşlıyım Umarım sizi kırmamışımdır...

Yalayın iyice bitiyo tayyip
Bırakalım bu işleri. Reform ve rönesansı es geçmiş bir toplum asla Finlandiya falan olamaz. Fin toplumunu rahatça kalkındırabilirsin çünkü Fin toplumu hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyeti'ni oluşturan toplumlar kadar (Türk, Kürt, Arap vs.) dinle haşır neşir olmadı.

Sen sanıyor musun ki şu anda "Erdoğan için canımı feda ederim" diyenler Atatürk'ü seviyor. Şu anda Mustafa Kemal Atatürk mezarından çıkıp gelse alacağı oy maksimum %70. Şu anda AKP'ye oy verenler yine AKP'ye oy verir.

Bunca şey yaşanmışken sırf alnı secde görüyor diye Erdoğan'a oy verenleri, kendi canını Erdoğan'ın canı için verecekleri görüp "Ya bunlar da eğitilir öyle demeyin" gibi ponçik pembe rüyalara dalamaz bu toplum. Ben toplumun %30'undan umudumu kestim. Atatürk de zamanında hatalıymış. Bunu da kabul etmek lazım. Türk milleti çalışkan falan değildir. Türk milleti zeki falan hiç değildir. Siz istiyorsanız tabii gidip Cumhur İttifakı haricinde kim varsa vatan haini ilan edenlere eğitim de öğretim de vermeyi deneyebilirsiniz. Ama yıllardır muhalefette olan bir partiyi "Hiç icraatleri yok anca eleştiriyorlar" gibi garip bir söylemle eleştirmek de aslında tam olarak o %30'lık AKP seçmeninin yapacağı şey. Bu eleştirileri AKP'den uzaklaştırıp "Cambaza bak" demektir. CHP tabii ki de eleştirecek. "Boşverin eleştiriyi de şimdi şöyle şöyle projelerimiz var" mı desinler? Muhalefetin olayı eleştirmektir. Şu anda seçim dönemindeyiz ve altılı masa ortak mutabakat metni üzerinden ve medya üzerinden neler yapacağını açıklıyor zaten. Yani CHP'nin tüm vaatlerini AKP'nin üstlenip yapması o vaatlerin AKP'nin olduğunu göstermez. Bakın bakalım o çok çalışkan asrın liderinizin yaptığı icraatlerin yüzde kaçını ilk başta CHP dillendirmiş? Sonra onların da yüzde kaçı AKP tarafından reddedilip iki-üç ay sonra kendi vaatleri gibi ortaya sürülmüş. AKP leş bir partidir ve onlara şu an bile oy verenler eğitilmez insanlardır. Gidin Adıyaman'ın, Konya'nın Kayseri'nin, Yozgat'ın bir köyüne ve görün. Denemesi bedava.
Onlar paraya bakıyor ölen ile ölünmez diyip bu depremzedelere üç beş bin lira maaş bağlasalar yeter diyor. Para dağıtılıyor ona karşılık ta helallik alınıyor tabi.
Onlara göre herşey yolunda din siyasete sokuldumu amenna işlerine gelmeyince siyasete spor neden sokuluyor. Biz karışmayalım cart curt.

Özür dilerim ama Yazıyı dikkat okumamışsınız. Keşke bahsettiğim KİTABI okusanız. Ben hiç bir partiye körükörüne bağlanmam . İçi boşaltılmış sadece adları kalmış partiler anlamsız geliyor. Hepsi aynı ...Ben siyaset dışında daha kapsamlıı ülkemizi milli eğitimimizi nasıl kalkındıralım onun derdindeyim. Çünkü herşeyin başı eğitim yaşadığımız tüm problemlerin sebebi okumak yerine duymak , dinlemek. Çocukluğumuzda bile bana masal anlat anne derdik.Bizler masal kitabını bile okumak yerine dinlemeye masallara alıştırıldık. O yüzden bundan sonrasına bakıp çocuklarımızı duyarak değil akıllarını bir yerlere teslim etmek yerine araştırarak,okuyarak yaşayarak öğrenmeleri konusunda alışkanlıklar edinmeleri için mücadelşe edelim. Fikri hür vicdanı hür nesiiller için kırmadan dökmeden sevgiyle olsun. Benim umudum var. Sizden de umarım kitabı okursunuz çok kısa ve siyasetle ilgili değil...Burda yeniyim oldukça yaşlıyım Umarım sizi kırmamışımdır...
Ben gayet de yazdıklarınızı anladım. İnsanların şu dönemde bile Erdoğan'ı savunabildiği bir dönemde boşverin Erdoğan'ı ona oy veren insanlar niye veriyor onu araştırın demeye getiriyorsunuz lafı. Ama kusura bakmayın da ben "Benim çocuğum ölsün önemli değil benim oyum yine de Erduvan'a" diyen birisini ne ciddiye alırım, ne onları eğitirim ne de onlardan bir umudum olur. O insanlardan bu ülkenin tamamen umudunu kaybedip yeni okula başlayanlara yönelmesi lazım. O insanların çocuklarını belki kurtarabiliriz. Ama dediğim gibi ben şu aşamada Erdoğan'a oy veren %30'a karşı ümitvar bir tutum sergileyemem. Kusura bakmayın. 60 yaşındaki adamın nesini eğiteceksin. Bir şey öğretmeye kalksan gavur diyorlar. Bir şey açıklamaya kalksan vatan haini diyorlar. Finlandiya'da gerçekleri söyleyenlere vatan haini, deprem bölgesine giden başkana İngiliz Uşağı diyeceklerini ya da dediklerini sanmıyorum.

Şu anda bu ülkeyi siyaset olmadan kalkındıramazsın. Erdoğan'ı ve o zihniyeti oturduğu koltuktan kaldırmadan bu ülkeyi kalkındıramazsın. Ne eğitim alanında ne de başka alanlarda. Ama sen git eğitmeye kalk istiyorsan o 60 yaşındaki dayıları. Buyur! Dediğim gibi denemesi bedava. CHP'li belediye başkanları ve altılı masa canla başla çalışıyorlar. Onların da içlerinde çürük yumurtalar var. Umarım onlar ad temizlenir gün gün.
Onlar paraya bakıyor ölen ile ölünmez diyip bu depremzedelere üç beş bin lira maaş bağlasalar yeter diyor. Para dağıtılıyor ona karşılık ta helallik alınıyor tabi.
Onlara göre herşey yolunda din siyasete sokuldumu amenna işlerine gelmeyince siyasete spor neden sokuluyor. Biz karışmayalım cart curt.
Aynen öyle. İşlerine gelmeyince "Siyaset yapmayalım" işlerine gelince "Ben AKP'li değilim ama" işlerine gelince "Benim bağlı olduğum bir parti yok". Hepsi kolpaya yatıyor. Şu ortamda bir insan "Benim bağlı olduğum bir parti yok" diyip sonra da insanların gazını almaya çalışıyorsa, "Muhalefet de şöyle" ya da "Erdoğan'a haksızlık olmuyor mu biraz?" gibi şeyler söylüyorsa hepsi köküne kadar AKP'lidir. Trollerden daha beterlerdir. Artık bu konuda uzmanlaştı millet ama hala kendilerinin AKP'li olmadığını ve Erdoğan'ı eleştirmememiz gerektiğini söyleyip buna da kanmamızı bekliyorlar. Komik!

Kayserispor: "Bizlere ulaşan ve oynanacak futbol maçına; futbol doğasına uygun olmayan, özel anlamlar yükleyen, kötü niyetli yaklaşımlarla alakalı bilgi ve güvenlik sorunu teşkil edebilecek mesajlar, bizi Kayseri İl Spor Güvenlik Kuruluna müracaat etmeye mecbur bırakmıştır."

fener adam olsa şu açıklamadan sonra maçın tarafsız bir sahada oynanmasını isterdi.

Adalet yoksunu kara bir leke.

Mağduration completed.

Fenerbahçeyi hiç sevmem, hatta nefret ederim, ama son günlerdeki olaylardan sonra hafta sonu Fenerbahçeye destek vermeliyiz, bugün onlara yapılan yarın bize yapılacaktır, şüpheniz olmasın

Fenerbahçeyi hiç sevmem, hatta nefret ederim, ama son günlerdeki olaylardan sonra hafta sonu Fenerbahçeye destek vermeliyiz, bugün onlara yapılan yarın bize yapılacaktır, şüpheniz olmasın
Kasımpaşa'nin stadının adı RTE, mansur yavaş'ı stattan kovmuşlardı taraftarları. Bizim bir sonraki maçımız Kasımpaşa maçı, o maçta fenerlilerin bizi destekleyeceğini sanmıyorum, puan kaybedersek zil takıp oynarlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok mu seviyorsun fenerbahçeni
birkça hafta sonra tüm maçlar seyircisiz oynatılabilir, uumarım olmaz ama kim olmaz diyebilir şu ortamda?

pandemiden önce bunun mümkün olabileceğine ihtimal vermezdi kimse, ama pandemiyle birlikte tüm dünyada aslında demokratik olarak mümkün gibi görünmeyen birçok kararın alınabileceği görüldü,

bu da karar alıcıları radikal kararları alma konusunda daha cesur hale getirdi, yanlış anlaşılmasın aşı karşıtı falan değilim, pandemi de bu gerekliydi,

ama pandemi bir yandan da otoriteleri halkın özgürlüklerinin kısıtlanması konusunda daha kolay kararlar alabilir hale getirdi, özellikle de Türkiye gibi ülkelerde

Geri
Üst Alt