Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.428
Bu Ali Koç'da para var ama vizyon koca bir sıfır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz başganımın olduğu her mekan neşelidir gırgırlıdırNe gırgır dondu be![]()
Ya iftira atıyor ırkına laf atmadım...Deyyus dedim namussuz dedim...Mustafa bey sözleri görmedim vatan haini olduğunu bende düşmüyorum. Fakat bir parçada benim tanıma fırsatım oldu bir vakitler ve bildiğim tek şey snop bir züppe ve soyadı dışında bir algısı yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gezi Parkında kapıları açan bir ailenin mensubu namussuz değildir. Başka birşey diyebilirsin ama namussuz değildir.Ne ırkçılığı tek bir kelime ırkla alakalı geçmedi sen hakikaten kendinde değilsin özür amaçlı attığın bu postta bile iftira atıyorsun...Irkçı biri değilim sadece Ali Koç'a namussuz dedim zoruna gitti...Uzatmayalım bence...Ama zaten Ali Koç seçilecek diyorum aylardır...Seçilince çok ağır postlar atacağım bence şimdiden alış...
Şoook son dakika
Vefa kucuk : arkadaslar neguzel bosaldiniz baskan adaylarida bosaldi toplanti bitmistir
Namussuz...Bana ne siyasi görüşünden...Haysiyetsiz bunlar anaları babalarını bunlar 20 yaşındayken bırakıp kaçtı torunu olan adama...Rahmi'yi bırakıp zina yapıp Haldun Simavi ile kaçtı sonra isviçrede evlendi bilin bunları...Gezi Parkında kapıları açan bir ailenin mensubu namussuz değildir. Başka birşey diyebilirsin ama namussuz değildir.
Oruçlu değil İleri seviye diyabeti var uzun açlığa bünyesi müsait değil..baskanimiz orucu sadece kursude tutuyormus
![]()
AhahahaBitmesi iyi oldu az kalsın ceplerinden Türkiye'nin cari açığını kapatacaklardı![]()

Yaptıysa yaptı bize ne? Size ne? Herkese ne? Kim kime çakıyor kim kimi hamile bırakıyor bize ne? Ülkenin çağdaş ve önde gelen ailelerinden biri mi? Öyle.Namussuz...Bana ne siyasi görüşünden...Haysiyetsiz bunlar anaları babalarını bunlar 20 yaşındayken bırakıp kaçtı torunu olan adama...Rahmi'yi bırakıp zina yapıp Haldun Simavi ile kaçtı sonra isviçrede evlendi bilin bunları...
Ülkenin çağdaş ve önde gelen ailelerinden biri miYaptıysa yaptı bize ne? Size ne? Herkese ne? Kim kime çakıyor kim kimi hamile bırakıyor bize ne? Ülkenin çağdaş ve önde gelen ailelerinden biri mi? Öyle.