Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Bizde neredeyse her sene secim var, hic bir zaman böyle olmadi... Bu ne lan

Bitmesi iyi oldu az kalsın ceplerinden Türkiye'nin cari açığını kapatacaklardı :D

o değilde ali yıldırım allah üzerine yemin ederim öyle bir şey demedin dedi sahneye gitti bu söz :D bir sürü kişinin olduğu bir yerde en az 6 kişiymiş ali koçun dediğine göre böyle bir yemin etmek bildiğin kafana sıkmak aralarından diğerleri söyledi dese ne yapacak o adam merak ediyorum :D

Ne ırkçılığı tek bir kelime ırkla alakalı geçmedi sen hakikaten kendinde değilsin özür amaçlı attığın bu postta bile iftira atıyorsun...Irkçı biri değilim sadece Ali Koç'a namussuz dedim zoruna gitti...Uzatmayalım bence...Ama zaten Ali Koç seçilecek diyorum aylardır...Seçilince çok ağır postlar atacağım bence şimdiden alış...
Gezi Parkında kapıları açan bir ailenin mensubu namussuz değildir. Başka birşey diyebilirsin ama namussuz değildir.

Aziz Yıldırım başkan olursa taraftar maça gitmeyecek,Aykut kalacak,iç çatışmalar sürecekAli Koç'un parasının önemi yok ama getireceği sinerji var.Ne olursa olsun Aziz kazanmalı.

Şoook son dakika

Vefa kucuk : arkadaslar neguzel bosaldiniz baskan adaylarida bosaldi toplanti bitmistir

Desr7jxWkAA4d7D.jpg

Gezi Parkında kapıları açan bir ailenin mensubu namussuz değildir. Başka birşey diyebilirsin ama namussuz değildir.
Namussuz...Bana ne siyasi görüşünden...Haysiyetsiz bunlar anaları babalarını bunlar 20 yaşındayken bırakıp kaçtı torunu olan adama...Rahmi'yi bırakıp zina yapıp Haldun Simavi ile kaçtı sonra isviçrede evlendi bilin bunları...

keşke yayın yaparlarken +18 ibaresi konsaydı bu ne ya kaldırdılar boşaldılar falan tövbe tövbe :D :D

baskanimiz orucu sadece kursude tutuyormus
DesouMVX0AAFSvI.jpg:large
Oruçlu değil İleri seviye diyabeti var uzun açlığa bünyesi müsait değil..

Kürsüde suyu reddetmesinin sebebi Hem ramazanda oruçlulara ayıp olmasın geleneği, hemde getirene güvenmediği hiç birşeyi yiyip içmez kendisi.

Son düzenleme:
Bizim sahtekar dursun aday olmus olsaydi bunlarin kongreside ezici bir sekilde baskan olurdu o bile bu iki adayin yanninda havard profesörü gibi dururdu be.

ALİ KOÇ BAŞKAN SEÇİLECEK...BUNDAN SONRA DA 7/24 KÜFÜR YEYİP BAŞARISIZ OLACAK...HAYATI SANA ZİNDAN EDECEĞİZ HAZIRLIKLI OL DEYYUS SENİ...

Namussuz...Bana ne siyasi görüşünden...Haysiyetsiz bunlar anaları babalarını bunlar 20 yaşındayken bırakıp kaçtı torunu olan adama...Rahmi'yi bırakıp zina yapıp Haldun Simavi ile kaçtı sonra isviçrede evlendi bilin bunları...
Yaptıysa yaptı bize ne? Size ne? Herkese ne? Kim kime çakıyor kim kimi hamile bırakıyor bize ne? Ülkenin çağdaş ve önde gelen ailelerinden biri mi? Öyle.

Umut bağladıkları Ali KOÇ, tarihimizin en seviyesiz başkanı Dursun Özbek'ten daha avam çıktı.

Geri
Üst Alt