Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

İlk sandıkta Ali Koç'un oyları, Aziz Yıldırım'ın 2 katından fazla. (TRT Spor)
Aylar öncesinden dedik...Yok siyaset yok tayyip dediniz ne alakası var kardeşim...Fenerliler namussuz ve nankördür...Ali Koç'un para vereceğini sanıyorlar bunlar namusunu satar mutluluk için...Bu kadar basit hiç öyle camia içi dengeler filan yoktur fenerde zira yaşı yetenler hatırlar Fenerbahçe'deki son dengeleri Aziz Yıldırım, fener vakıf ve derneklerini bitirerek yıktı...En son az biraz Aziz Yılmaz direndi o da aha;

Ali Koç başkan oldu.

FB'nin işi zor artık, eskisi gibi ligi sürekli bedavadan iklnci bitiremezler.

Ali Koç'tan başkası Aziz Yıldırım'dan kolay kolay seçimi alamazdı. Aziz Koç'u karşısına almakla büyük hata etti. Önümüzdeki sene Fener baya bir rüzgarla başlar lige.

Resmi olmayan sonuçlara göre ilk sandıkta Ali Koç'a 122, Aziz Yıldırım'a 33 oy çıktı.

Sayının artması niteliği artırmaz dedik haklı olarak ama sayının artması birşeyi daha zorlaştırır ki o da oyların satın alınmasını. Yani 3000 kişinin oyunu yönlendirmek 20 bin kişiden daha kolay tabiki. Şimdi bu üye sayısını artırn Aziz Yıldırım, 20 yıldır da iktidar da ve üye yapma konusunda çok etklili ama yine de perde arkasında işler değişiyor.

Aziz farklı kaybeder düşünmüştüm bende de ama hezimete gidiyor galiba arada ki fark

FFP varken futbolda kadroyu düzenlemesi 2-3 yılı bulur

Ali Koç açık ara kazanacak görünen o. Türk futbolu bir ahlaksızdan kurtulmuş oldu böylelikle.

Bugün Aziz başkanımız böyle bir farkla gidiyorsa bunda bizim suçumuz çok büyük. Aziz başkanımıza çok baskı yaptık bu kadar da vurulmazdı.

Sayının artması niteliği artırmaz dedik haklı olarak ama sayının artması birşeyi daha zorlaştırır ki o da oyların satın alınmasını. Yani 3000 kişinin oyunu yönlendirmek 20 bin kişiden daha kolay tabiki. Şimdi bu üye sayısını artırn Aziz Yıldırım, 20 yıldır da iktidar da ve üye yapma konusunda çok etklili ama yine de perde arkasında işler değişiyor.
Üstat 3000 kişi de olsa türkiye kupasını ve euroleague'i alamamış azizi seçmezdi ki karşısında çok zengin bir aday var iken mümkün değildi...

Fatih Altaylı: "Ali Koç'u dinliyorum ve Galatasaraylı olarak korkuyorum. Yapabileceklerinden korkuyorum. Galatasaraylıları mutlu etmek istiyorsanız; lütfen Aziz Yıldırım'ı seçin. Yalvarıyorum Aziz Yıldırım'ı seçin."
Yuh ulan! Bu nasıl aciz bir yorumdur.

Koç'un kısa vadede en büyük katkısı kombineler ve stadın doluluğu, sponsorlar ve getireceği hava olur. Büyük yapısal çözümler bir anda kolay değil.

Geri
Üst Alt