- 19 Mart 2014
- 28.144
- 29.603
- 2.598
Trtspor da bildiğin beyaz çıkıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aylar öncesinden dedik...Yok siyaset yok tayyip dediniz ne alakası var kardeşim...Fenerliler namussuz ve nankördür...Ali Koç'un para vereceğini sanıyorlar bunlar namusunu satar mutluluk için...Bu kadar basit hiç öyle camia içi dengeler filan yoktur fenerde zira yaşı yetenler hatırlar Fenerbahçe'deki son dengeleri Aziz Yıldırım, fener vakıf ve derneklerini bitirerek yıktı...En son az biraz Aziz Yılmaz direndi o da aha;İlk sandıkta Ali Koç'un oyları, Aziz Yıldırım'ın 2 katından fazla. (TRT Spor)
Foruma geldiğimde borç 1.2 katrilyondu şimdi 970 trilyon???bunları geç uğur hocam ben somut veri istiyorum sen sencesini yazmışsın bizim kulüp uymaz bunlara.
Artık tahminlerimin kuvvetle muhtemel çıktığını ikrar edersiniz herhalde üstat?Hayvani fark olmaz dedim de olacak gibi.
şenol güneş ts'ye gitmedi üstad :/Artık tahminlerimin kuvvetle muhtemel çıktığını ikrar edersiniz herhalde üstat?
Foruma geldiğimde borç 1.2 katrilyondu şimdi 970 trilyon???
Üstat 3000 kişi de olsa türkiye kupasını ve euroleague'i alamamış azizi seçmezdi ki karşısında çok zengin bir aday var iken mümkün değildi...Sayının artması niteliği artırmaz dedik haklı olarak ama sayının artması birşeyi daha zorlaştırır ki o da oyların satın alınmasını. Yani 3000 kişinin oyunu yönlendirmek 20 bin kişiden daha kolay tabiki. Şimdi bu üye sayısını artırn Aziz Yıldırım, 20 yıldır da iktidar da ve üye yapma konusunda çok etklili ama yine de perde arkasında işler değişiyor.