Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus Oldu

Hoca iyi laf yok ama bu oyuncu grubu ile basarili olurmu? O vakit ciddi transfer yapmasi gerek fener, bunu nasil yapacaklar onu merak ediyorum. Hangi dümenler cevirecekler oyuncu satarkene hep beraber izleyecegiz. degeri 3 olan herifi 10 satacaklar, ondan sonrada dünya kadar transfer yapacaklardir. Eger yeni sezonda sampiyonluk gelmese büyük cöküz geleblir. Ve büyüklerden ilk satilan takim fener olur.

arap ismaili ararlar. bizden de cacık olmaz bence seneye. tjk senesi olabilir

bu ...bu ne bu... bu ne maymunluktur dicem günahı olmayan hayvanların ahını alıcam...

Poyraz Karayel'den kesit gibi ... ne para verdin adamada 32 diş sarıldı sana acaba ali efendi...

Çok fena caps ve edit malzemesi yanlız...

Adamlar çok iyi bir teknik direktör getirdiler. İyi de kadro kurmaları halinde şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olurlar kuşkusuz.

Ben iki Bayern maçından sonra yerine Veressimo geldi diye hatırlıyordum demek ki yanlış hatırlıyormuşum. O zaman oyunculara problemden dolayı mı kovuldu?
Bildiğim kadarıyla oyuncular istemiyordu, öyle olunca gönderdiler.

Üçlü savunmayla lige başlar. 20. haftada ligde 10. sıradayken tazminatını alıp yerini İsmail’e bırakır.

İyi oldu bu iyi. En azındam seçilecek başkan durumun vehametini anlar da adam gibi çalışır inşallah.

Geri
Üst Alt