Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus Oldu

Fenerin kadrosu iyi, transfer de yapabilirler. Gerçi her sene fener lige şampiyon başlar, basın sağ olsun. Jorge'nin de Portekiz dışında çalıştırdığı takımlar belli. Kesin başarılı olacak diye bir şey yok. Türkiye'de iş yapmak da zor. Hani bu kadar havaya girmeleri onlar adına kötü olur

febeliler de her yeni gelen adama tapıyor. yazık lan

Üçkağıtçı şerefsizler, haksız rekabete karşı masaya vuracak kimse olmayınca

borsa manipülasyonu desen var vergi kaçakçılığı desen var

bize ne yav zenginin malıyla züğürt çenemizi ne diye yoralım

en son ali koç geldiğinde bu kadar yükselmişlerdi sonra fena çakıldılar.

fb 3kağatçı orası kesin de bu herif çok mu revaçta ya da süper ki yıllık 3 milyon az bulunuor onu anlamadım. nerdeyse 70 yaşında son klübünde topçuları illallah ettirmiş ve sene ortası dehlenmiş biri için 3 m çok da tuhaf değil gibi. ft bu herifin kazandığı kupanın 3 mislini kazanmış o bile 3 almıyodu ama her allahın günü 3 alıyor diye yalan atan kriptolardan geçilmiyodu bura.

fb 3kağatçı orası kesin de bu herif çok mu revaçta ya da süper ki yıllık 3 milyon az bulunuor onu anlamadım. nerdeyse 70 yaşında son klübünde topçuları illallah ettirmiş ve sene ortası dehlenmiş biri için 3 m çok da tuhaf değil gibi. ft bu herifin kazandığı kupanın 3 mislini kazanmış o bile 3 almıyodu ama her allahın günü 3 alıyor diye yalan atan kriptolardan geçilmiyodu bura.
Olay o değil yav az buçuk isim yapmış herhangi bir adam katar-çin vs gibi ülkelerde minimum 10 milyon maaş ile işe başlar 1 sene sonra hadi bana der. Yarışmacı lig dışında bu adamları ülkeye getireceğin minimum maliyet 5 milyon euro.
Vitor denilen vasıfsız mevlana bile senelik 1.8 milyon euro'yu tek başına tazminat olarak aldığı yerde 3 milyona bu ülkede hiçbir hocayı getiremezsin

Bende anlamadım ama Benfica ve Flamengo'da hep net 6+ kazanmış. En iyi takımı Benfica olan birisi 6+ maaşlık hoca değil bence. (Emery-Mourinho falan alıyordur o maaşı) Max 4 falan almalıydı. Mancini bile 4,5'a gelmişti bize. Gerçi acayip bonusları vardı. CL şampiyonu yapınca ek 10 milyon avro falan alıyordu.

Patron demeye başlamışlar benim kafa buraya gitti :D

Bu adam aslında PSV'de çok başarılıydı ama burada Giray Bulak oldu gitti. Türkiye liginin gerçekten açıklanamaz büyülü bir tarafı var. Çok kariyerli adamlar gelip burada tuzla buz olabilir. Beklentisiz gelen adam başarılı olabilir. Aynı şey forvetler için de geçerli. Makukula falan gelip gol kralı oluyor. Cornelius bir önceki sene 1 gol atıp gelip burada 20'ye yaklaşıyor. Sörloth Hollanda'da bile gol atamayan adam, geldi burada 33 gol 10 asistle oynadı. Velhasıl kelam ilginç bir lig bura.

Geri
Üst Alt