- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
1 yılı muhtemelen kendisi önermiştir.3 milyonun geri kalan kesimi kılıfına uydurmuslar işte lakin jesus gibi bir adam 1 yıllık anlaşmayı nasıl kabul etmiş o kısım garip
Vurgun yapıp kaçacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yılı muhtemelen kendisi önermiştir.3 milyonun geri kalan kesimi kılıfına uydurmuslar işte lakin jesus gibi bir adam 1 yıllık anlaşmayı nasıl kabul etmiş o kısım garip
Haluk Yürekli, Twitterdan paylasmistı sanırım 7.2 milyon Euro alacak diyordu.Bu arada Torrent'in, Emre'nin, Omar'ın sözleşmelerini yayınlayan Tahir, Haluk falan gerçek sözleşmesini yayınlasın. İşlerine gelince gazetecilik yapmaya bayılıyorlar.
Belgeden bahsediyorum ben. TFF'den alıyorlardı ya hani.Haluk Yürekli, Twitterdan paylasmistı sanırım 7.2 milyon Euro alacak diyordu.
Belgeden bahsediyorum ben. TFF'den alıyorlardı ya hani.
Galatasaray düşmanlığı yapacaksan Evet diyebiliriz.herkes tffden bu tür belgeleri alabiliyor mu üstad
Olay o değil yav az buçuk isim yapmış herhangi bir adam katar-çin vs gibi ülkelerde minimum 10 milyon maaş ile işe başlar 1 sene sonra hadi bana der. Yarışmacı lig dışında bu adamları ülkeye getireceğin minimum maliyet 5 milyon euro.fb 3kağatçı orası kesin de bu herif çok mu revaçta ya da süper ki yıllık 3 milyon az bulunuor onu anlamadım. nerdeyse 70 yaşında son klübünde topçuları illallah ettirmiş ve sene ortası dehlenmiş biri için 3 m çok da tuhaf değil gibi. ft bu herifin kazandığı kupanın 3 mislini kazanmış o bile 3 almıyodu ama her allahın günü 3 alıyor diye yalan atan kriptolardan geçilmiyodu bura.
Bende anlamadım ama Benfica ve Flamengo'da hep net 6+ kazanmış. En iyi takımı Benfica olan birisi 6+ maaşlık hoca değil bence. (Emery-Mourinho falan alıyordur o maaşı) Max 4 falan almalıydı. Mancini bile 4,5'a gelmişti bize. Gerçi acayip bonusları vardı. CL şampiyonu yapınca ek 10 milyon avro falan alıyordu.fb 3kağatçı orası kesin de bu herif çok mu revaçta ya da süper ki yıllık 3 milyon az bulunuor onu anlamadım. nerdeyse 70 yaşında son klübünde topçuları illallah ettirmiş ve sene ortası dehlenmiş biri için 3 m çok da tuhaf değil gibi. ft bu herifin kazandığı kupanın 3 mislini kazanmış o bile 3 almıyodu ama her allahın günü 3 alıyor diye yalan atan kriptolardan geçilmiyodu bura.
Patron demeye başlamışlar benim kafa buraya gitti