Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

ciddi bir genel kurul haberi gelebilir yakında. tüpçü cezaları uygulamamak için genel kurula gidip oy çokluğuyla ceza vermeyeleim kararı verdirmeye çalışacak. Türkiyedeki bozuk düzende tüpçünün ve azizin istediği gibi bir sonuç çıkarsa şaşırmam

ciddi bir genel kurul haberi gelebilir yakında. tüpçü cezaları uygulamamak için genel kurula gidip oy çokluğuyla ceza vermeyeleim kararı verdirmeye çalışacak. Türkiyedeki bozuk düzende tüpçünün ve azizin istediği gibi bir sonuç çıkarsa şaşırmam

öyle birşey yaparlarsa Trabzonlular ikisini de canlı canlı yakar Trabzonda çok deli var.

Fener'i düşürseydi TFF, Fener en geç seneye Birinci Lig'e çıkacak olurdu.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

öyle birşey yaparlarsa Trabzonlular ikisini de canlı canlı yakar Trabzonda çok deli var.

Hiçbişey yapamazlar, yapmazlar. Wannabe Mafia Başkanları sesini kalınlaştırarak boş boş demeçler verir bişey uygulamadan.

Herifler herkesten yüzlü anasını satıym aglayarak heryeri yakıp dağıtıyolar şerefsizler. Bizim trabzonda maşallah adalet istiyo kupa istiyo ama tıs tıs tısss

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

O malum sene trabzonun yerine biz averajla ikinci olup ardından 3 temmuz şürecini yaşasaydıkta o sene şampiyon olmasaydık.bize karşı tabii olarak küme düşme kararı o sene verilirdi,psikolojik baskı galatasaray iç ve dış lobisi... işin ucunda meczup trabzon olunca vur kafasına kupasını al.

Yarın kazanırsak haftaya çok enteresan şeyler olabilir. Fener içten ve dıştan çöküşü yaşayabilir. Bu çöküş hem idari hem de sportif olur.

Bhl6RF_CcAAarh4.jpg

bunlar düşünce sokak ortasında diğer Galatasaraylılarla dans etmeyen ne olsun

Ben bunlara acırsam soyum kurusun. Geberin lan.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Amatöre kadar yolunuz var. Hırsızlar, gaspçılar, mafyalar, yalancılar, pis ŞİKECİLER !

Küme düşeceklerini düşünerek bu yüzsüz, iğrenç kulübü ve gerizekalı sempatizanlarını görmemezlikten geliyorum.Bu pisliklere ne desek boş zaten.Bunlar yüzünden futboldan soğudum artık.

Geri
Üst Alt