iki yüzlü olmasından kaynaklanmasın? dünü unutacak kadar balık hafızalı aynı zaman da. onun ve futbolcularının emeğine hakaret olarak karanlıkta kupa veren hatta vermemek için çabalayan adamla kader ortağı olacak kadar iki yüzlü hemde. ayrıca o verdiğin haberde terim'in isyan ettiği dsiplin kurulu ile tahkim kurulu kime bağlı? sanayi odasınamı yoksa türkiye futbol federasyonunamı? ve o yetkilileri hangi federasyon başkanı seçiyor? ve hangi kurul o federasyon başkanından habersiz işler yapıyor, özellikle sayın terim'in kader ortağının başkanlığını yürüttüğü federasyon başkanlığında. hiç bişey bildiğin yok körü körüne savunuyosun terim'i sanki biz keyfimizden eleştiriyoruz onu ve o süreçte terim'in yollanması gerekiyordu çünkü terim bunu istiyordu.
O kupayi kim aldirdi ? Demirören vermiyordu kupayi, kim gidip kanirta kanirta aldirdi ve kupayi bize kaldirtti o statta ? Bunlar Fatih Terim´in baskisi sayesinde ve Albayrak´in hükümet ile yakin iliskisi sayesinde oldu.
TFF isiklari nasil söndürsün ? bu tamamen FB Yönetiminin cirkefligidir.
Yönetim tarafindan baski görmeyen bir Fatih Terim, bunca basaridan sonra neden zorluk cikarsin ? Adam Galatasaray´i nereden aldi ve tam olarak zirveye oturttu. Zirvede olan bir takimi birakip, neden gitsin cökmüs Milli Takimin basina ? Galatasaray´i kalkindirdi, simdi gidip Milli Takimi kalkindiracak.
Yönetim eger Fatih Terim´e huzur verseydi, belki daha bile basarili olabilirdik.
Affedersin ama sen burda edilen küfürlere elestirmek diyorsan eger, bu keliminen anlamini ögrenememissin demektir. Ben kimseye Fatih Terim´i elestiremezsiniz demiyorum, ama bu forumda hem hakaret ediliyor hemde iftira atiliyor.
Ben Fatih Terim´i körü körüne savunumuyorum, sizler Hoca´ya körü körüne saldiriyorsunuz.
Fatih Terim´in TFF´nin kurumlari ile sikinti yasadigi dogrudur, ama onlara karsi yaptigi aciklamalari Demirören´in üstüne cekmeye kalkmak yanlis olur, zaten nereye bagli oldugunu herkez biliyor bu kurumlarin ve bu TFF degil. Fatih Terim ise Federasyon Baskanin´a etmedi, kurumlarina etti. Ozaman Demirören ADAM olsaydi, "kimse Federasyona bagli kurumlara laf edemez" deseydi. Sonucta zaten sinir ve öfke ile söylenmis sözlerdi.
Bu arada TFF´de, kurumlarida hükümete baglidir, bunu bilmeyen yoktur artik Insallah. Yabanci siniri, Sike´yi örtmek hep Devletin inisyatifinde gelistirmistir. Hatta Fatih Terim´e bile teklifi götüren hükümet olmustur. Kimse bir spor adamindan hükümete karsi gelmesini bekliyemez Türkiye´deki düzen zaten yillardir böyle. Zaten Türkiye´deki siyaset camurun icine batmis. AKP sikeyi örter, CHP sikeci basini ziyaret edip, mücadelesini tebrik eder, MHP´de gider sikeciler icin taha UEFA´ya kadar meydan okur meydanlarda.
Ünal Aysal Fatih Terim´i zaten istemiyordu, büyük ihtimal ile brunch vermistir, o afilli mekanlarda, Fatih Terim´e Milli takimdan teklif gelince...
"Aziz Yildirim´a haksizlik edilmis" diyen kim ? Mustafa Sarigül degilmi ? Hani oglu yönetimimizde olan, kendisi Ünal Aysal´in yakin dostu olan Sarigül.
Yani bir spor adami icin asagi tükürsen sakal, yukari tükürsen biyik.