Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

eklenmistir muhtemelen ama olsun

okudukça keyifleniyorum :D

BhvM5P2IcAAyZkl.jpg

Bir gelişme olsun artık

Şu adamları gördükçe daralıyorum

Bu kadar kepazeliğin içerde bir cezası olmalı

Bu konuşmayı sızdıranlar ya da sahteyse hazırlatanlar kesin fenerbahçe yönetimi. telefon dinleme işiyle ya da eğer kayıt gerçek değilse hazırlatılmasıyla bağlantıları var.( Ama başbakanın başından beri bunları kolladığı da bir gerçek. Futbolda küme düşmemek için 1000 tane takla atıyorlar.) Futbolda düşünce futbolcu satışı gelirleri ve azalan masrafları kaydırarak diğer branşlarda en az 2-3 avrupa kupası alırlar her sene küçük şikeci bjk ile birlikte ama bu salakların gözü futboldan başka bir şey görmüyor.

Bu sinir eden maçtan sonra yarın açıklama gelirse çok iyi olur be :D

trabzon uefa ve fifaya gönderiyo ses kayıtlarını

mehmet baransu fb için kritik tarih 10 mart falan diyor bakalım

Bizim futbolculara da sıçramış bu nöbet. Bu ruhsuzluğun nedeni başka şekilde açıklanamaz.

bu konu antudaki salak trömsö konusuyla rahat kapışır.takım kazma kaynıyor 2-3 pas yapıp organize atağa çıkamıyoruz deplasmanda haşat ediliyoruz bizimki gelmiş burda 24 sayfa yazıyla feneri düşürüyor.

bu konu antudaki salak trömsö konusuyla rahat kapışır.takım kazma kaynıyor 2-3 pas yapıp organize atağa çıkamıyoruz deplasmanda haşat ediliyoruz bizimki gelmiş burda 24 sayfa yazıyla feneri düşürüyor.

Doğru fener de zaten yarım dönemliğine düşecek.. Alın bunu.

bizim kötü oyunumuzla fenevin şikeden düşme olayını bağlamak asıl antu kafası değil mi

yazdığın mesajı anlamayı çok denedim olmadı fazla antuya takılma derim onlara benzemişsin

Doğru fener de zaten yarım dönemliğine düşecek.. Alın bunu.

bizim kötü oyunumuzla fenevin şikeden düşme olayını bağlamak asıl antu kafası değil mi

yalan mı kardeşim görüş paylaşmak yasak mı kimene yaptığım yorumdan.ben görüşümü koydum ortaya.bizene fenerde düşerse düşsün.takımın dışındaki muhabbet kimene.düşmüşüz bir fenerin derdine ne oldu ne olacak.hangimiz şu rezil oyundan sonra bunları düşünüyor ya da hangisi daha mühim.ben bunu anlatmaya çalıştım.

bu konunun GSyın durumuyla alakası olmadığı gibi sen de bu konu için gerekli biri değilsin.

yalan mı kardeşim görüş paylaşmak yasak mı kimene yaptığım yorumdan.ben görüşümü koydum ortaya.bizene fenerde düşerse düşsün.takımın dışındaki muhabbet kimene.düşmüşüz bir fenerin derdine ne oldu ne olacak.hangimiz şu rezil oyundan sonra bunları düşünüyor ya da hangisi daha mühim.ben bunu anlatmaya çalıştım.

git başka konuda GSyı tartış,bura sana göre değil.görüşün de yersiz.

Fenerin düşmesi. Önümüzdeki 5 yılın temiz olması demektir. Olayın futbolla alakası yok, adaletle alakalı.. Ülke futboldan soğudu sayenizde.

Geri
Üst Alt