Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Fenerbahçe küme düşünce görüşeceğiz :D

O capslar konacak buraya.

Ya zaten bu konu, futbol cehaletini açığa çıkarmak için ibretlik olacak. Totemi geçti iş artık harbiden inanmıyorlar.

Arif 'e de katılıyorum eğer harbiden ağır işsiz bir günüme denk gelirse yardım edebilirim.

Yok hani inanmamakla kalmiyor bizim inancimizla da alay ediyorlar o zoruma gidiyor. Hepsini not tutalim sevinc mesajlari atmasinlar bisey yokmus gibi devam etsinler hatta sikeci basini okumayi devam edip fenerbahce ile hangi hafta macimiz var diye dusunup dursunlar yeter yahu :)

Burda "birsey olmaz" diyip "birsey olacak" diyenleri kücük düsürme pesindeler, niye..?

Gercek hayatlari vasat olan veya gerekli takdiri alamiyan, sanal alemde böyle basitce seyler ile kendini tatmin etme pesindeler.

Ayni fikir ile olmayabilirsin, ama öteki fikir(leri) yere cekme veya kücük düsürme cabalar cok cocukca ve aptalca.

Psikoljik acidan bu kisilerin "pasif-agresif kişilik bozukluğu" na ait olan tipik davranislar oldugu asikar

Kizacana, aslinda acimalisin böylere.

Burda "birsey olmaz" diyip "birsey olacak" diyenleri kücük düsürme pesindeler, niye..?

Gercek hayatlari vasat olan veya gerekli takdiri alamiyan, sanal alemde böyle basitce seyler ile kendini tatmin etme pesindeler.

Ayni fikir ile olmayabilirsin, ama öteki fikir(leri) yere cekme veya kücük düsürme cabalar cok cocukca ve aptalca.

Kizacana, aslinda acimaliyiz böylere.

Arif naptin bugün oynadin mi maclara? Tutturabildin mi aga? :D

I am the one who knocks!

Yok hani inanmamakla kalmiyor bizim inancimizla da alay ediyorlar o zoruma gidiyor. Hepsini not tutalim sevinc mesajlari atmasinlar bisey yokmus gibi devam etsinler hatta sikeci basini okumayi devam edip fenerbahce ile hangi hafta macimiz var diye dusunup dursunlar yeter yahu :)

Valla bir kaç hafta öncesine kadar ben de sayfalarca o çok inandıkları, her haberlerini sorgusuz doğru saydıkları basından bile haberleri getirip gözlerine soktum ama nato mermer nato kafa. Yahu dünya ile bağlantın olmayabilir, bu ahlaksızlığı ve daha önceki süreçleri de yeteri kadar takip etmemişsindir, normaldir ayıp değil hepsine eyvallah ama hala bizim basına nasıl inanabilirler aklım almıyor.

Fenerlilerin uğradığı timsah bini aştı artık bu durum inan beni bile rahatsız ediyor ama hala bizim basında çıkan en ufak bir umut parıltısıyla göbek atıyorlar. Ne halleri varsa görebilirler zerre umursamıyorum artık yani çıkıp biri diyor ki üstünden 3 yıl geçmiş düşürecek olan UEFA elli kere düşürürdü, iyi çok güzel peki UEFA, şike patlak verdiği ilk günden beri olayın içinde olmasına rağmen bu sarsukları tam 2 yıl sonra disiplin kuruluna sevk etti bundan haberin var mı deyince de saçma sapan triplere giriyorlar, gerçekleri görmeleri için o kadar çok şeyden bahsetmek gerekiyor ki inan ben yoruldum , azimle devam edenlere de sabırlar diliyorum.

Valla bir kaç hafta öncesine kadar ben de sayfalarca o çok inandıkları, her haberlerini sorgusuz doğru saydıkları basından bile haberleri getirip gözlerine soktum ama nato mermer nato kafa. Yahu dünya ile bağlantın olmayabilir, bu ahlaksızlığı ve daha önceki süreçleri de yeteri kadar takip etmemişsindir, normaldir ayıp değil hepsine eyvallah ama hala bizim basına nasıl inanabilirler aklım almıyor.

Fenerlilerin uğradığı timsah bini aştı artık bu durum inan beni bile rahatsız ediyor ama hala bizim basında çıkan en ufak bir umut parıltısıyla göbek atıyorlar. Ne halleri varsa görebilirler zerre umursamıyorum artık yani çıkıp biri diyor ki üstünden 3 yıl geçmiş düşürecek olan UEFA elli kere düşürürdü, iyi çok güzel peki UEFA, şike patlak verdiği ilk günden beri olayın içinde olmasına rağmen bu sarsukları tam 2 yıl sonra disiplin kuruluna sevk etti bundan haberin var mı deyince de saçma sapan triplere giriyorlar, gerçekleri görmeleri için o kadar çok şeyden bahsetmek gerekiyor ki inan ben yoruldum , azimle devam edenlere de sabırlar diliyorum.

Avatarindaki reyizi salican aga bunlara depar atmazlarsa bisey bilmiyom:)

ortada tff hariç tüm kurumlarda tescillenmiş ıspatlanmış ve karara bağlanmış bir şike var ve yerel ligde hiç bir ceza almamış eğer halen uefa şikeyi kapattı diye düşünen varsa kafaları güzelmiş güle güle kullansınlar derim:)

bd9d3935c72c7a2ed4d2.jpg

valla, fb ceza alırmı almazmı bilemem ama ne olacaksa bu yaz olacak. olmazsada iş bitmiş demektir. ilk olarak 1 mayıstan sonra birşeyler olabilir. yada lig bitiminde. zaten şurada ne kaldı. ben hala azda olsa bir ceza geleceğine ümitvarım. ama küme mi düşer-puan mı düşer görecez.

Feneri küme düşürürseniz nöbet tutan arkadaşlara bir tepsi baklava yollamak lazım. Az çalışmadılar burda :D

cünkü benim istedigim kesinlesmis cezalarin uygulanmasi. bu kuslarin yani hem fenerin hemde bjknin yaptiklari sikeden küme düsmeleri. ve ben hatirladigim ilk mactan (3-3 lük manchester maci) beri galatasarayliyim.

bu foruma cok gec rastladigim icin daha yeni üye oldum.

bu muhabbeti anlıyamıyorum herkese kuş denmesine uyuz oluyorum benim antu forumunda ne işim var o renkler bile irrite ediyo beni çingen gibi :D

Geri
Üst Alt