Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Daha düşmemiş mi?

Ben uyumaya devam eder. Zzzz...

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

:) Bide trabzon ceza yerse bildiğin kara mizah

Ceza yiyecegini sanmiyorum bunlar fenevin kamuoyu degistirme taktikleri

sanirim hicbir tapede ts'nin adi gecmiyor. Uefa ts'ye sadece fenev'in sikayeti uzerine - boyle bisey yapacagini ihtimal vermiyorum - fenev kesin olarak kume dusurulmelidi

Ayrica ts'de ceza yer ise, 2010-2011 sezonunun sampiyonunun kim olduguna dair yeni tartismalar cikacaktir.

Uefa da artik bu isi yokusa surmeden kesin ve net bir karar vermelidir. Biktik artik hergun sike de sike. Dusurun sunlari, aziz ve diger sikecilere de omur boyu men verin, kapansin bu is!

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 13 sa.

1/2- FB'nin şikayetleri karşısında usule dair savunma yaptığımızı, soruşturma açılması halinde savunma yapacağımızı delil ve tanık

2/2- dinleteceğimizi UEFA'ya bildirmiştik. Açılan soruşturmaya dair endişemiz yoktur. Trabzonspor temizdir ve para gücüyle karalanamaz.

UEFA'nin her iki soruşturmayı da aynı müfettişe vermesi zaman kaybına neden olacaktır. Bu durum nasıl bir güçle mücadele ettiğimize örnektir

eğlence ağustosa kaldı gibi sergenin gülleri ama endişelenecek bişey yok.seveeeeeeeee seveeeeeeeeeeeeeee düşecekler.

Yine uslu olmayan mahmut galatasaray ile trabzonspor bizi türkiye'yi sattılar demiş

Uefa'ya taraftarlar tarafından gönderilen binlerce mail rahatsız etmiş beyimizi

Peki o maillerde yazanların doğru olduğu ortada buna ne demeli? Mahkemelerce ve futbolun içindeki kurumlarca yargılanıp cezalandırılmadı mı?

Hem yedikleri haltın cezasını yaladıkları kişilerin korumasıyla çekmedikleri gibi birde hakları gasp edilen tarafların haklarını talep etmelerine vatan hainliği damgasını vurmaya çalışıyorlar

Üstüne birde bu mailleri atanlar taraftarlar.

Peki bunlar kendileri yönetim bazında gidip trabzonsporu şikayet edip onlarıda Avrupa'dan men edin derken vatanı mı kurtarıyorlardı acaba?

Bu kadar mı iki yüzlü utanmaz olunur?

Yine uslu olmayan mahmut galatasaray ile trabzonspor bizi türkiye'yi sattılar demiş

Uefa'ya taraftarlar tarafından gönderilen binlerce mail rahatsız etmiş beyimizi

Peki o maillerde yazanların doğru olduğu ortada buna ne demeli? Mahkemelerce ve futbolun içindeki kurumlarca yargılanıp cezalandırılmadı mı?

Hem yedikleri haltın cezasını yaladıkları kişilerin korumasıyla çekmedikleri gibi birde hakları gasp edilen tarafların haklarını talep etmelerine vatan hainliği damgasını vurmaya çalışıyorlar

Üstüne birde bu mailleri atanlar taraftarlar.

Peki bunlar kendileri yönetim bazında gidip trabzonsporu şikayet edip onlarıda Avrupa'dan men edin derken vatanı mı kurtarıyorlardı acaba?

Bu kadar mı iki yüzlü utanmaz olunur?

Bu mahmut usluyu alicaksin karsina baglicaksin direge dove dove anlatacaksin herseyi o kalin kafasina hem rahatlicaksin hemde onun o kucuk beynini genisleteceksin boylelikle.Adam olmaz bu lama

Sent from my iPhone using Tapatalk

EfsaneSpor‏@SporEfsane

Mahmut Uslu'dan itiraf gibi söylem!: "Sivasspor kalecisinden dolayı ceza alırken; Bursaspor, Vederson'dan dolayı ceza almıyor."

Meali: " Halbu ki Vederson da şike yapmıştı"

TS 'nin ceza yemesi umurumda değil ,

hatta daha bile iyi , eğer fenerle karşılatırıldığında devede kulak bir şey için TS ceza alır ise ,

bunun için TS şikayet eden fener'e ne verirler , vermek zorunda kalırlar ?

cahil mahmut. sivasspor mecnunun işe bulaşması yüzünden ceza aldı.eminim bundan bile haberi yoktur.

batarken herkesi birden batakliga cekme derdinde bunlar :)

bu mahmut uslu'ya ne oluyor anlamiyorum.. sike yapan adamlar bile geri planda dururken (mosturoglu, eksioglu) bu yirtik dondan cikar gibi sürekli her delikten cikiyor

aziz'le aralarinda bilmedigimiz bir sey mi var anlamadim

forma tanitiminda da birlikte "show" yapmislardi :asd:

Geri
Üst Alt