Sinan Ünsal
Kırmızı Üye
- 8 Ağustos 2009
- 1.118
- 21
- 1.308
Daha düşmemiş mi?
Ben uyumaya devam eder. Zzzz...
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha düşmemiş mi?
Ban kuşlar yine dolaşıyor buralarda
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bide trabzon ceza yerse bildiğin kara mizah
Atilla Dilaver @AtillaDilaver 13 sa.
Atilla Dilaver @AtillaDilaver 13 sa.
Atilla Dilaver @AtillaDilaver 13 sa.Hahaha bana mı kuş dedin deliğanlı!!
eğlence ağustosa kaldı gibi sergenin gülleri ama endişelenecek bişey yok.seveeeeeeeee seveeeeeeeeeeeeeee düşecekler.
16 agustosta Uefa da durusma olacakmis galiba. Müfettis o zaman kadar raporunu hazirlayakmis.
Yine uslu olmayan mahmut galatasaray ile trabzonspor bizi türkiye'yi sattılar demiş
Uefa'ya taraftarlar tarafından gönderilen binlerce mail rahatsız etmiş beyimizi
Peki o maillerde yazanların doğru olduğu ortada buna ne demeli? Mahkemelerce ve futbolun içindeki kurumlarca yargılanıp cezalandırılmadı mı?
Hem yedikleri haltın cezasını yaladıkları kişilerin korumasıyla çekmedikleri gibi birde hakları gasp edilen tarafların haklarını talep etmelerine vatan hainliği damgasını vurmaya çalışıyorlar
Üstüne birde bu mailleri atanlar taraftarlar.
Peki bunlar kendileri yönetim bazında gidip trabzonsporu şikayet edip onlarıda Avrupa'dan men edin derken vatanı mı kurtarıyorlardı acaba?
Bu kadar mı iki yüzlü utanmaz olunur?
EfsaneSpor@SporEfsaneEfsaneSpor@SporEfsane
Mahmut Uslu'dan itiraf gibi söylem!: "Sivasspor kalecisinden dolayı ceza alırken; Bursaspor, Vederson'dan dolayı ceza almıyor."
Meali: " Halbu ki Vederson da şike yapmıştı"
Bide trabzon ceza yerse bildiğin kara mizah
EfsaneSpor@SporEfsane
Mahmut Uslu'dan itiraf gibi söylem!: "Sivasspor kalecisinden dolayı ceza alırken; Bursaspor, Vederson'dan dolayı ceza almıyor."
Meali: " Halbu ki Vederson da şike yapmıştı"
cahil mahmut. sivasspor mecnunun işe bulaşması yüzünden ceza aldı.eminim bundan bile haberi yoktur.