Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Adamlar şike yaptılar Avrupa kupalarından men cezası aldılar 2 yıl.

Fakat küme düşmediler ve şampiyonluklarıda ellerinden alınmadı, hatta şikeden hapis yatan yöneticileri spordan men edilmedi.

Bu Uefa değilmiydi sıfır tolerans diyen ee bu nedir şimdi kaç yıl oldu

Adamlar şike yaptılar Avrupa kupalarından men cezası aldılar 2 yıl.

Fakat küme düşmediler ve şampiyonluklarıda ellerinden alınmadı, hatta şikeden hapis yatan yöneticileri spordan men edilmedi.

Bu Uefa değilmiydi sıfır tolerans diyen ee bu nedir şimdi kaç yıl oldu

bu olayın içinde kesin birşeyler var bunu kabul edelim şenezerzik ya bişeylerle tehdit ediyor ya alikoçun bankası sponsorlugunda iş bitirildi yada siyasi politik dayanışmalar yoksa buzamana kadar bu iş biterdi

UEFA DÜŞÜRÜRSE

Paralel yapı, yeni kaos ve AK Parti'yi hükümetten uzaklaştırma planını, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasından ardından yeniden devreye sokmak için bekliyor. Plana göre, şikeye sıfır tolerans prensibini taşıyan UEFA, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Ankaragücü, Eskişehir ve Sivasspor'un ligden düşürülmesini isteyecek. Aksi takdirde, "TFF ve kulüpleri UEFA organizasyonlarından çıkartmakla" tehdit edecek. Bu kulüplerin bulundukları liglerden düşürülmelerinin ardından, Erdoğan ile hükümet aleyhine kargaşa yaratmak amacıyla taraftarlar tahrik edilecek ve sokağa dökülecek.

Geçmiş olsun beyler küme düşüyoruz :(

Sabah'ın haberi, şimdiden ortaya komplo teorileri atılması düşündürücü

Sabah gazetesinin ve yandaş mal medyanın ortalığı karıştırma adına yaptığı haber.

Yönetim gerekeni yapsın ve önce bir açıklama ile mahkemeye başvursun.

Yuh lan bizim ne isimiz var. 3 senedir bekliyordum zaten bizi nasil bu pisligin icine cekerler diye.

Lekeleme operasyonudur bu. Yönetim derhal buna karsi girisimlerde bulunmali !!

Olumsuz bir haberin içine Galatasaray'ı sokmalarına pek şaşırmadım.Diğer taraftan gelecek cezaya karşı ortam hazırlıyorlar sanki.

Ben hiçbir hükümetin medyayı bu kadar eline aldığını görmedim.

Dünyada da eşi benzeri yok.

Ben hiçbir hükümetin medyayı bu kadar eline aldığını görmedim.

Dünyada da eşi benzeri yok.

Israil deki medya da baya bi fena. Hükümetin adamlari kontrol ediyor haberlerdeki konulari, onay verirse yayinliyorlar. Gecen bununla iligi birsey gördüm.

Tabi spor disi konular bunlar.

Boşuna ümitlenmeyin.0 toleranslı UEFA ya kaç milyon dolar yedirdik acaba ki adamlar tarihinin ezikliği içinde.Şike var ses seda yok.Ah ahhh.Şu an ülkenin başında GS li bir başbakan federasyonda Haluk ulusoy olacaktı.Fener 3.ligi boylardı.

Tövbe tövbe o Sabah'ın haberi ne öyle?

Ben uzun zamandır takip etmiyorum Türk medyasını.

Hepsi birbirinden beter.

Boşuna ümitlenmeyin.0 toleranslı UEFA ya kaç milyon dolar yedirdik acaba ki adamlar tarihinin ezikliği içinde.Şike var ses seda yok.Ah ahhh.Şu an ülkenin başında GS li bir başbakan federasyonda Haluk ulusoy olacaktı.Fener 3.ligi boylardı.

Bence boylamazdı..Ha ceza alırdı,bu kadar alenen kollanmazdı belki ama oy hesabından yine düşürülmezdi. Türkiye böyle bir ülke...Hukuku kişilere ve kurumlara göre değiştiren bir yapımız var...Bir de kulüpler ne kadar güçlü ise bu o kadar zor oluyor.Mesela Fenerbahçe 1996-2000 dönemine denk gelse,daha yutulur bir yapı olarak ceza alabilirdi.

FB'yi bilmem ama 3-4 takım ligden düşürülecek gibi lig başlamadan önce, FB'yi ise korumak isteyenlerin başı ağrıyabilir.

bence boş işlerle uğraşan sensin. fener kimki ilk katıldığı ş.liginde final oynayacak. bizde dahil olmak üzere allahın belası tüpçü ve onun üstleri türk futbolundan elini çekmediği sürece şansa bala en fazla çeyrek final oynarız türk takımları olarak. ha bu arada şikecilerin şampiyonluk sayısı 19 değil en fazla 15 tir çünkü azizle kazandığı tüm şampiyonluklar şaibelidir benim gözümde

bence boş işlerle uğraşan sensin. fener kimki ilk katıldığı ş.liginde final oynayacak. bizde dahil olmak üzere allahın belası tüpçü ve onun üstleri türk futbolundan elini çekmediği sürece şansa bala en fazla çeyrek final oynarız türk takımları olarak. ha bu arada şikecilerin şampiyonluk sayısı 19 değil en fazla 15 tir çünkü azizle kazandığı tüm şampiyonluklar şaibelidir benim gözümde

Boşuna kendini yormuşsun kardeş yaşını 35 yapmış en fazla 15 yaşında bir cücük

Geri
Üst Alt