Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

20090704124737.jpg

3 senedir düşecek diyoruz üç senedir bunlarla süper kupa oynuyoruz.

Bırak süper kupa oynamayı şerefsizler 3Temmuzdan bu yana devamlı şampiyonluğa oynatılıyor.play offfff sezonunda bile n.g.semihin kafasına çarpan topu muslera kontrol etmese yavşaklar şampiyon olacaklardı.

Çıkmadık candan ümit kesilmez.Senin hatan ucu açık bu tip konularda tarih vermek.Uefa nın hiç acelesi yok.Bütün iş Trabzonun yüklenmesine bağlı.

Hayır tarihleri kesinlikle sallamıyorum . 14-18 Ağustos arası DK toplanacak ve karar verilecek dediğim zaman sallama diyenler gülüp geçenler oluyordu . Belki karar verilmedi ama karardan çok daha önemli gelişme oldu . Bugünkü tarihler için TS'li birkaç arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 25-29 Ağustos tarihleri arasında şike davasında kulübümüz için önemli kararlar olabilir dedi . Ben de o yüzden yazdım . Hatta ts forumlarında da var 25-29 Ağustos'da bir şey çıkacakmış diye .

Hayır tarihleri kesinlikle sallamıyorum . 14-18 Ağustos arası DK toplanacak ve karar verilecek dediğim zaman sallama diyenler gülüp geçenler oluyordu . Belki karar verilmedi ama karardan çok daha önemli gelişme oldu . Bugünkü tarihler için TS'li birkaç arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 25-29 Ağustos tarihleri arasında şike davasında kulübümüz için önemli kararlar olabilir dedi . Ben de o yüzden yazdım . Hatta ts forumlarında da var 25-29 Ağustos'da bir şey çıkacakmış diye .

Cas kararından sonra Fenerbahçe'nin hiçbir kurtuluş yolu yok.Ama bunu nasıl bir süree yayacaklar ?

Trabzon'un aynı anda Fifa ve CAS'a müracaat etmesi gerekir ama onlar da yapmıyorlar...

Cas kararından sonra Fenerbahçe'nin hiçbir kurtuluş yolu yok.Ama bunu nasıl bir süree yayacaklar ?

Trabzon'un aynı anda Fifa ve CAS'a müracaat etmesi gerekir ama onlar da yapmıyorlar...

Ben de öyle düşünüyorum . Yani eş zamanlı olarak FIFA'ya da başvurmaları lazım . CAS'a başvuramazlar şayet UEFA'dan olumsuz bir karar çıkması halinde başvurabilirler . Yani UEFA'dan bir karar bekliyorlar . En geç Eylül'ün başı gibi karar açıklanır UEFA'da . Ben 25-29 Ağustos arası diyorum ama 17 Temmuz'daki kararın 19 Temmuz'da açıklanması gibi olursa Eylül'ün başı da açıklanabilir . Eylül'de ayrıca fenerin İsviçre Federal Mahkemesi duruşması da var diye biliyorum . Orası aslından çok önemli . fenerbahçe kazanırsa davayı belki Avrupa'ya gidemeyecek ama UEFA'dan tazminat alma hakkına sahip olacak . Bu karar aynı zamanda UEFA'nın suçlu olduğunu ve fbnin suçsuz olduğuna da işaret edecek . Ama fb lehine çıkma ihtimali %1'in bile altında . Çıkmaz yani boşuna stres yapmayalım :)

o bikaç tsli arkadaşında ersin gökalioğlu gibi zırvalardan alıyolar bilgileri :D

Geri
Üst Alt