- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
:trollfacce.gif:
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:trollfacce.gif:
Bir sonraki aşama : Karar 29 Şubat-1Mart tarihleri arasında 5 gün içinde açıklanabilinir.
Öyle bir espri yaptın ki kendimi şu an yerde buldum![]()
![]()
![]()
:ka25::ka25::ka25: :happy::happy:
Çıkmadık candan ümit kesilmez.Senin hatan ucu açık bu tip konularda tarih vermek.Uefa nın hiç acelesi yok.Bütün iş Trabzonun yüklenmesine bağlı.
Hayır tarihleri kesinlikle sallamıyorum . 14-18 Ağustos arası DK toplanacak ve karar verilecek dediğim zaman sallama diyenler gülüp geçenler oluyordu . Belki karar verilmedi ama karardan çok daha önemli gelişme oldu . Bugünkü tarihler için TS'li birkaç arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 25-29 Ağustos tarihleri arasında şike davasında kulübümüz için önemli kararlar olabilir dedi . Ben de o yüzden yazdım . Hatta ts forumlarında da var 25-29 Ağustos'da bir şey çıkacakmış diye .
Cas kararından sonra Fenerbahçe'nin hiçbir kurtuluş yolu yok.Ama bunu nasıl bir süree yayacaklar ?
Trabzon'un aynı anda Fifa ve CAS'a müracaat etmesi gerekir ama onlar da yapmıyorlar...
Hayır tarihleri kesinlikle sallamıyorum . 14-18 Ağustos arası DK toplanacak ve karar verilecek dediğim zaman sallama diyenler gülüp geçenler oluyordu . Belki karar verilmedi ama karardan çok daha önemli gelişme oldu . Bugünkü tarihler için TS'li birkaç arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 25-29 Ağustos tarihleri arasında şike davasında kulübümüz için önemli kararlar olabilir dedi . Ben de o yüzden yazdım . Hatta ts forumlarında da var 25-29 Ağustos'da bir şey çıkacakmış diye .
o bikaç tsli arkadaşında ersin gökalioğlu gibi zırvalardan alıyolar bilgileri![]()
o bikaç tsli arkadaşında ersin gökalioğlu gibi zırvalardan alıyolar bilgileri![]()
4 yıl trabzonda yaşadım nasıl insanlar olduklarını bana sorun![]()
Nasıl insanlar ?
sümelanın şifresini izledin mi
çok fark yok dahada beter hatta