Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Şuan Meiradaki sorun uyumsuzluk kabul edelim Servetle olmuyor yönetim sezon sonu büyük ihtimal Servet i elden çıkarırlar ve oraya Emre Güngör monte edilir bir tanede genç stoper alınır işlem tamam=)

Şuan Meiradaki sorun uyumsuzluk kabul edelim Servetle olmuyor yönetim sezon sonu büyük ihtimal Servet i elden çıkarırlar ve oraya Emre Güngör monte edilir bir tanede genç stoper alınır işlem tamam=)

İnşallah birşeyler olur. Geldi geleli bir artısını göremedik daha.

E.Güngör'le çok daha iyi oynayacaktır.

İnşallah birşeyler olur. Geldi geleli bir artısını göremedik daha.

Nasıl bir artısını göremedin ne yapacak kaleden kaleye gol mü atacak??!! bu adam takımda en çok forma giyen ilk 3 oyuncu arasında.Ortasaha oynadı şimdi yeni yeni stopere geçiyor adam.Ve bir artısını göremedik demek nankörlük olur...

Nasıl bir artısını göremedin ne yapacak kaleden kaleye gol mü atacak??!! bu adam takımda en çok forma giyen ilk 3 oyuncu arasında.Ortasaha oynadı şimdi yeni yeni stopere geçiyor adam.Ve bir artısını göremedik demek nankörlük olur...

Demek istediğim o kadar para verdik defansı dışında bir artısını göremedik. Yoksa kötü bir oyuncu demedim.

Meira yanındakilere çok güveniyor pek ön plana çıkmadı şu vakte kadar Servet'in yokluğunda biraz daha toplayıcı olmasını bekliyorum!

ben şahsen emre güngör ve servetin yan yana oynaması taraftarıyım....meira ya gelince kötü topçu değil..

Geçen sene Bouzid gibi adamlar varken, şimdi Meira gibi oyuncuya sahibiz onun en kötü hali bile iş yapar!

Meira şuan g.zanın iyi olduğu dönem kadar bile oynayamıyor..

Çüşş hatta EA Ali Sami Alkış.Sen maçları izlerken gözlük falan tak...

Bu adam Fernando hıyarto olsaydı ve tanınmamış biri olsaydı görürdüm ben burdaki yorumları..;)

Şuanki meiranın g.zandan bir farkı yok..G.zan bizde olsa böyle oynamayacağını nerden biliyorsun?

Ben ortak yönlerini sayıyım mesela..

İkiside geriden oyun kurabiliyor(siz g.zanı küçümsediğiniz için bunu göremezsiniz)

İkisininde ciddi konsantrasyon sorunu var hataya eğilimliler...

İksininde yerden kesiciliği yüksek değil

İkiside mücadeleyi sevmiyor

İkiside bir stoper için teknik..(siz g.zanı küçümsediğiniz için bunu göremezsiniz)

İkiside yerden müdahale yapmıyor..

İkiside fiziklerine rağmen hantal değiller..

Üstelik g.zanın oynadığı adamların kalitesine bakın birde meiranın ki..Biri servetle oynuyor diğeri zapotocnyle biri h.baltayla oynuyor diğeri i.üzülmezle

biri cisse u.incemanla oynuyor diğeri m.topalla barışla ayhanla..

Meira iyi bir performans gösterseydi satarlarmıydı?Kim defans kurgusunu bozmak ister?

Biz serveti satmak istiyomuyuz?

Sonuç olarak meirayı yeterince şans bulduğunu ama bunların hiç birinde servetin onda biri kadar oynayamadığını görüyoruz..Yaptığı hatalarda cabası..

Gökhan Zan'ı küçümsemekle alakası yok ama Gökhan Zan'ın geriden oyun kurmakla ve de teknikle uzaktan yakından hiçbir alakası yok.

Göz var nizam var.

Ha birde oyuncusunu satan her takım oyuncusundan memnun olmadığından mı yollar onu acaba ? 30 yaşında bir futbolcu,takımının kaptanı,belki de son sözleşmesini yapacak,iyi bir bonservis teklif ediliyor,futbolcu da sıcak bakıyor ve imzayı atıyor.

Fernando Meira kalitesindeki bir oyuncuya bu kadar pislik atmaya gerek yok.İlerleyen zamanlarda çok ama çok daha iyi oynayacaktır kendisi.

Gökhan Zan'ı küçümsemekle alakası yok ama Gökhan Zan'ın geriden oyun kurmakla ve de teknikle uzaktan yakından hiçbir alakası yok.

Kesinlikle katılmıyorum g.zanı milli takımda ve beşiktaşda dikkatli izleyin top şişirdiğine fazla şahit olmamışınızdır..Hatta terim açıklaması vardı ibrahim toraman ve egemen korkmazı geriden oyun kuramadığı için almıyorum..

Yerden oynayan milli takımızdada bu görev g.zana verilmiş durumda..G.zana geriden oyun kurabilmesi yok demek çok yanlış..

Kesinlikle katılmıyorum g.zanı milli takımda ve beşiktaşda dikkatli izleyin top şişirdiğine fazla şahit olmamışınızdır..Hatta terim açıklaması vardı ibrahim toraman ve egemen korkmazı geriden oyun kuramadığı için almıyorum..

Yerden oynayan milli takımızdada bu görev g.zana verilmiş durumda..G.zana geriden oyun kurabilmesi yok demek çok yanlış..

Esprimi yapıyon olum. bu G.Zan hangisi bizim kazma, hödük,koca kafa olan mı ben milli maçlar dahil izlediğim bütün maçlarda adam 5 metre pas atmaktan aciz Maldonado bile ondan daha iyi pas konusunda

İbrahim in ayağı çok daha iyidir G.Zandan yoksa Bjk onu sağ bek oynatmazdı G.Zan ayağı iyi olsaydı o oynardı heralde sağ bekte ön liberoda biraz mantıklı düşün.Evet G.Zan top şişirmez çünkü şişiremez topa bile vurmaktan aciz o adam...

Ben seninle daha fazla tartışmam Meira ile G.Zan ı kıyaslıyosan ne diyim artık SABIR BU GS TARAFTARINA...

Geri
Üst Alt