Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Gerçekten bugün güzel oynadı.Kendine geldi bu adam.

Galatasarayımıza geldiğinden beri en iyi oyunu oynadı helal olsun hep böyle oyna canımızı ye.

sahanin en iyisiymis sivas 5 net pozisyon buldu. benmiydim stoperde guldurmeyin beni ya bu adam iyi degil

Meira düşmanı değiliz bugün meira gerçekten güzel oynadı..Hep böyle oynamasını istiyorum işte siz böyle oynamadan adamı övüyodunuz..Meira daha fazlasınıda yapabilir yapmasını bekliyorum..

Zaman zaman hata yapsa da meira hem iyi bi defans hem de iyi bi oyun kurucu

sahanin en iyisiymis sivas 5 net pozisyon buldu. benmiydim stoperde guldurmeyin beni ya bu adam iyi degil

ugün çok böyle aman aman pozisyon vermedik renktaş.2 tane devre sonunda bir tanede oyuncu dokunamadı.Onlarda da rakip güzel organize oldu.Bizim oyunculara kızacak bir olay yoktu.Bir pozisyonda kızarsın belki o da adamın boş kaleye atamadığı o kadar.

Meira düşmanı değiliz bugün meira gerçekten güzel oynadı..Hep böyle oynamasını istiyorum işte siz böyle oynamadan adamı övüyodunuz..Meira daha fazlasınıda yapabilir yapmasını bekliyorum..

Biz övmüyorduk,daha iyi olacağını söylüyorduk...;)

Sanki yediğimiz gol defans hatası ya bukadar saçma yorum yazmayın be.Tamam bende Meira iyi diyenlerden değilim çok hatalı maçlar oynadı ama Sivas maçında çok iyi oynadı yiğidi öldür hakkını ver.Bukadar da acımasız olmayalım

Meira artık eski Meira oluyor.Şimdi takımımız çok daha iyi olacak.

Meira büyük maçlarda iyi oynuyor dikkatimi çekti..Oyuundan koptumu defansta pek iş düşmediği maçlarda konsantrasyonu bozuluyor sık hata yapıyor iyi oynayamıyor..

Dünkü sivas maçında hem çok güzel toplar kesti..Hemde topu oyuna mükemmel soktu..Birde servetlede tam uyum sağlasalar süper olur..

Meira çok daha iyi olacak onun kapasitesi henüz bu değil ama yükselecek!

Dün takımda Arda,Emre,Barış ile birliikte en iyi oyunculardandı...

Geri
Üst Alt