Fernando Meira

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

Yönetim böyle bi saçmalık yapmaz bence elimizde sadece Emre Aşık kalıcak oda gidersee..

İnş. gider Meira yoksa Semih veya H.balta oynar solda da Volkan veya Alpaslan oynar, Meira vazgeçilemez bi oyuncu deil geldiğinden beri toplasan iyi oynadığı 3 maç yoktur. Bence H.Balta veya Semih bundan daha fazla hata yapmazlar...

Cevap: #5 Fernando Meira

Hemen Zenit e yollasak yarin bir gün uefada Zenitle karsilastigimizda daha rahat gol atariz, en azindan ise yarar.

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Büyük umutlarla gelmişti, çok ağır bir defans servetin yarısı ya eder ya etmez.

Aslında çok sempatik biri, gstv'de antreman görüntülerinde, roportajlarında ve ilk geldigi gün '' hedefim gs gibi buyuk bi takımda 5 yıllık imza atıp kariyerimi noktalamaktı '' demesiyle ve kaynagında Milliyet olmasıyla haberin yalan oldugu anlaşılıyor ki zaten yoneticilerimizde bize Meira ile ilgili teklif yok dediklerinden sonra, milliyet bir haber daha yayınladı teklif menajere gelmiş diye.

Ister istemez acaba?sorusu geliyor? acaba gerçekten meira takımdan gitmek istiyor ve hatalı oynuyor, ekmegine ihanet ediyor olabilir mi?

Ve bu buyuk camiayı bırakıp zenit gibi gecen seneye kadar duyulmamış bir takıma neden gitmek istesin ki.?

Yönetim böyle bi saçmalık yapmaz bence elimizde sadece Emre Aşık kalıcak oda gidersee..

Yeni bir star yaratmak için bundan iyi bir fırsat olamaz. Elimizde Murat ve Semih gibi gelecek vaadeden ve taraftarında her zaman destekleyeceği gençler varken bu denli psikolojik olarak kafasından Galatasaray'ı silmiş ve inanılmaz hatalarla bizi sirkülase edebilecek Meira'yı acilen elden çıkarma kararını sonuna kadar destekliyorum.

ADAM BU SENE GİTSİN DİYORUZ NEDEN 6milyon euro iyi para iyide arkadaslar server emre güngör şimdi de meira gitti diyelim kim oynayacak defans dörtlusunde ugurucar zaten yok emre aşıkdan baska adam yok hakan balta sag koy ee bordeux macında servet emre yoktu mehmet sakatlandı ne hale geldik maalesef ben bundan sonra iyi gormuyorum uc onemli isim yok suan için herkessakatlanıyordu ama SERVET VE MEHMEt TOPALIN SAKATLANMASI cokkk kötü bişey işimiz artık çok zor oyuzden meiranın gitmesini şuan için istemem en azından sezon sonunakadar meira kazanmamız gerekiyor

* Futbolcu satışına da yönelmek istiyoruz. Belki önümüzdeki günlerde bu konuda gelişmeler olabilir. Çünkü sadece sponsor gelirleriyle yaşayamayız.

Adnan Polatin sözleri. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda söyledi.

Ilk aklima Meira geldi nedense.

Hiçbir yere gitmiyor.Kolpa basın...

Yeni bir star yaratmak için bundan iyi bir fırsat olamaz. Elimizde Murat ve Semih gibi gelecek vaadeden ve taraftarında her zaman destekleyeceği gençler varken bu denli psikolojik olarak kafasından Galatasaray'ı silmiş ve inanılmaz hatalarla bizi sirkülase edebilecek Meira'yı acilen elden çıkarma kararını sonuna kadar destekliyorum.

UEFA kupasını böyle mi kazanmayı düşünüyorsunuz? :wave::wave:

Zenit i unutup adam gibi oynaması gerekir

Şimdi bende meiranın performanısını eleştiriyorum ama bence bordo maçınjda ne ruhsuz nede hatalı oynadı...

ilk golde yaptığı denilen hata ilk olarak dikkat ederseniz top emre aşığın stoper bölgesine geliyor emre ortada yok meira bi hıcımla kendi bölgesini terkediyor ve zemininde etkisiyle topu kontrol edemiyor..

Yediğimiz 3.gol emre ile de santcitisin hatası yinede ilk müdaheleyi meira yapıyor rakibi bozuyor fakat savunma uzaklaştıramıyor gol yiyoruz..

Meira kötü değildi bordo maçında aksine en iyiydi kötü olan emre aşıktı..

Atak oyuncularımız atıyor defansımız yiyor Bordeaux'u değil kendi savunmamızı yendik bence!

Hemen Zenit e yollasak yarin bir gün uefada Zenitle karsilastigimizda daha rahat gol atariz, en azindan ise yarar.

Harbiden aga. Çok doğru söylüyorsun :)

Arda köpek gibi dolaştırırdı onu peşinde.

Gerçi Arda yı her gördüğünde geri geri kaçardı...ama neysee :asd::asd: ünlüdür onun geri geri kaçmaları.

Küçük hüsamettin gibi olurdu harbiden.:asd:

Keşke onu zenite yada uefada kendimize göre en dişli olan bi rakibimize satsaydık...Sabotaj ederdik şerefsizim karşımızda ki takımı.

Avrupa maçlarında oynadığı için satsak bile bu sene oynayamaz başka bir takımda.

Harbiden aga. Çok doğru söylüyorsun :)

Arda köpek gibi dolaştırırdı onu peşinde.

Gerçi Arda yı her gördüğünde geri geri kaçardı...ama neysee :asd::asd: ünlüdür onun geri geri kaçmaları.

Küçük hüsamettin gibi olurdu harbiden.:asd:

Keşke onu zenite yada uefada kendimize göre en dişli olan bi rakibimize satsaydık...Sabotaj ederdik şerefsizim karşımızda ki takımı.

Numan abinin komplo planlarına aldırma sen :D

Fernando Meira'da son nokta

Portekizli oyuncunun, Rusya’nın Zenit takımı ile anlaştığı ve en geç 10 gün içinde Galatasaray’dan ayrılacağı ileri sürüldü.

G.Saray'ın Portekizli yıldızı Meira Rusya yolcusu... Meira’nın gitmek için yönetime başvurduğu belirtilirken, iki kulübün önümüzdeki hafta masaya oturacağı öğrenildi

Galatasaray camiası Bordeaux zaferinin keyfini çıkarırken, bir süredir Rusya’nın Zenit takımı ile görüşmeler yapan Portekizli oyuncu Meira’nın Türkiye’den ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, Portekizli oyuncu için her fırsatta kendilerine resmi bir başvuru olmadığını belirtmesine rağmen Meira’nın menajerinin Rus kulübüyle her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.

Meira’nın yöneticilerle de yaptığı görüşmede “Zenit çok cazip bir teklif getirdi. Bana izin verin, gideyim” dediği belirtildi. Sezon başında Stuttgart’tan 5 milyon euroya transfer edilen Portekizli oyuncu için Zenit’in Galatasaray’a 6 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.

Fikir değiştirdiler

Büyük umutlarla alınan ancak istenilen performansı veremeyen Meira’yı ilk planda Servet ve Emre Güngör’ün sakatlıkları nedeniyle göndermeye sıcak bakmayan Galatasaray Yönetimi’nin, bu oyuncunun son maçlarda ciddi hatalar yapması ve konsantrasyonunu tamamen kaybetmesi nedeniyle fikrini değiştirdiği de öğrenildi.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın da bu konuda “Kafası rahat olmayan oyuncudan verim alamayız. Meira tabii ki çok önemli bir isim. Ancak şartlar böyle gerektiriyorsa gidebilir” yorumunda bulunduğu bildirildi.

Konyaspor maçında sonra Zenit ile Galatasaray’ın, Meira konusunda masaya oturmasının beklendiği ve Portekizli oyuncunun en geç 10 gün içinde Rusya’ya gidebileceği kaydedildi.

Kaynak : İnternetspor

:D :D :D

bildirildi, belirtildi, ifade edildi, kaydedildi... uhauha... ama kimin bildirdiğine dair bir yorum yok.. kaynak internetspor.. internetspor'un kaynağı ne ? Zamanımın çoğunu floryada geçiren biri olarak, ne böyle bir duyum aldım, nede florya yönetiminden böyle birşey duydum... komedi yaa.. :2aloh1: böyle basın birtek bizde var serefsizim... komedi ya, transfer sezonu kapanalı haftalar olmuş... yok boyle bir olay...

Bi takıma gidemedi diye kötü oynadığını hiç zannetmiyorum.Kötü oynarsa hiç gidemez.

:D :D :D

bildirildi, belirtildi, ifade edildi, kaydedildi... uhauha... ama kimin bildirdiğine dair bir yorum yok.. kaynak internetspor.. internetspor'un kaynağı ne ? Zamanımın çoğunu floryada geçiren biri olarak, ne böyle bir duyum aldım, nede florya yönetiminden böyle birşey duydum... komedi yaa.. :2aloh1: böyle basın birtek bizde var serefsizim... komedi ya, transfer sezonu kapanalı haftalar olmuş... yok boyle bir olay...

Basına bir alkış yolluyoruz.:D:007:

Geri
Üst Alt