Fernando Meira

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

Gitmemeliydi yanlış oldu bu. Servet ve Emre Güngör sakatken Hamburg maçlarını nasıl çıkaracagız bilmiyorum.

Resmi bilgi verildimi ?

Cevap: Meira Zenit'te

Arkadaşlar şu kriz döneminde çok büyük bir para bu neden yazıklar oluyor yönetime sonuçta klüp parayla dönüyor ha ama eleştiren arkadaşlar gidip klübe para vereceklerse ozaman bişe diyemem...

Şu stoper yokluğunda satmak ne kadar mantıklı peki.Bi de bu taraftan bak.Servet yok,Emre Güngör yok,Meira yok.Düşün şimdi perşembe günü defansımızın ne halde olduğunu.

Tabii oynar. Hatta Aykutu alalim oynatalim göbekte.

Sabri --- Emre Aşık --- Hakan Balta --- Alparslan

Servet veya Emre Güngör dönene kadar defans kurgumuz bu şekilde olmalı.

Meira'nın Hamburg maçında oynamayacağı GSTV'de açıklandı.

şu lafa ölüyorum :2aloh1: Semih hayatında maçmı oynadı ?.... komedi ya...

Yok aslında top toplayıcı ama defansta oynuyo,o yüzden geleceğin yıldızlarından olarak görülüyo.İyi topluyomuş topları.Komiksin Emir,gerçekten bazen ne dediğini bilmiyosun.

Hakan oynayamaz göbekte. Hasan Sas sag bekte oynamisti stopere koysaniz ordada oynar bana göre.

göbekde hakan balta sol bekde alparslan terciği fena olmayabilir...

servet'in gelmesine 1.5 ay, topal'ın yine birkaç hafta var...

defansa bak; sabri semih emre aşık hakan, bunlardan biri sakatlanırsa emre gungor, hasan sas zaten sakat, a bide volkan yaman var... hahahu.. YÖNETİM SEN NE BÜYÜKSÜN.. isteseydin benden verirdim sana 5,6 milyon €... şu defansı hamburg karşısında görmek için sabırsızlanıyorum... bakalım kaç sıfır bitecek maç... 4 sıfır mı 5 sıfır mı... kestirmek zor.. Beşiktaş'ın rekorunu egale etmeye aboneyiz artık hadi bakalım hayırlısı.. a şunuda ekliyim, Ligdede ilk 4'e girersek bu defansla, başarı oğlu başarı olur :D

Meira : Gitmene çooook üzüldüm aslanım. Çok üzüldüm.. Tüm neşem gitti... Ne diyim...

Senin kıymetini anlıyıcaklar ama, tren istasyonu terketti...

Emir kendine gel artık,bi oyuncu gitti diye rezil olup 6 yiyosak,senin gözünde Galatasaray büyük takım değildir.Meira'yı da kimse zorla satmadı.Bunu da anla zahmet olmazsa.O da gitmek istiyodu işte,kabul et veya etme.Sen burda çook üzüledur,o mutluluktan bi hale geldi.Hadi sana iyi üzülmeler Emircim.

Hamburg maçında oynayıp gitme olasılıgı yok,çünkü 12 Mart transferin sonu günü ondan sonra Rusyada transfer yapılmıyor...

Yönetici gitmeyecek diyor sonra gidiyor gelde bu yöneticinin konuştuğunun doğruluğuna inan.Benim için Galatasaray yönetiminin inandırıcılığı sıfırdır artık.Meira motive olamıyordu bilmem ne transfer doğru ama zihniyet yanlış.Bu tüccar zihniyetinden vazgeçilsin.Parasını veren istediğini alır mantığı artık rafa kaldırılsın...

Geri
Üst Alt