Fernando Meira

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

Şimdi gidiyo mu gitmiyo mu?Bişey söylesinler.

Cevap: #5 Fernando Meira

12 mart son gündü :o

Bu arada resmi bir açıklama geldimi ?

Yönetim hedefini belirledi.Ne UEFA da nede TSL de başarılı olmak istiyor..bu saatten sonra Galatasaray ın tüm maçlarına prestij maçı olarak çıkacağını düşünüyorum..

Bence bu transfer Galatasaray için hayırlı olur. Geldiği günden beri yaptığı bir şey yoktu. Semih Kaya ve Murat Akça daha çok şans bulur.

Yönetim hedefini belirledi.Ne UEFA da nede TSL de başarılı olmak istiyor..bu saatten sonra Galatasaray ın tüm maçlarına prestij maçı olarak çıkacağını düşünüyorum..

Yahu kardeş.Hele bir açıkla ya ne yapmış bu Meira.Sadece 3 tane örnek göster bana şu maçta şu net pozisyonu kesti diye koca bir devre oynadı 3 tane gösterirsin böyle müthiş(!) bir oyuncu için :)

Meira'nın bize hiçbir katkısı olmamış olması zaten gönderilmesinin ana sebebi oldu.

O kadar yavaş bir adama Zenit o kadar parayı nasıl verdi, hayret! :D Önüne gelenden çalım yiyiyordu. Bu transfer iyi oldu. Trasnfer'in tek kötü yanı Hamburg maçından önce olması.

1 taneyede razıyım :D

Yok yok ben eminim.Bu kadar savunulduğuna ve övüldüğüne göre bu müthiş stoperimizin örnekleri gelecek.

Mesela bir müthiş oyun kurma özelliği(!) olsun, rakip forvetlere refakat edişi olsun.Sayesinde insanlar rahat rahat sokakta yürüyebiliyor :D:cool:

Kurtardılar sonunda bizi Meira dan!:)

Yahu kardeş.Hele bir açıkla ya ne yapmış bu Meira.Sadece 3 tane örnek göster bana şu maçta şu net pozisyonu kesti diye koca bir devre oynadı 3 tane gösterirsin böyle müthiş(!) bir oyuncu için :)

Her oyuncunun zaman zaman performansında düşüş olabilir.fakat Meira nın ilk haftalardaki oyununu neden konuşmuyosun veya daha geriye gideyim Bükreşle oynadığımız rövanş maçını tekrar izlemeni öneririm Meira defansta tek başına oynadı resmen.ayrıca senin kötü dediğin adam portekiz milli takımının ve stutgart ın kaptanıydı.ayrıca benim yazımda meira yı göklere çıkaran sözler yer almıyordu yazıyı NEREN le okudun onuda bilemiyorum sadece bu kadar sakatımız varken neden böyle bişe yapıldı aklım almıyor..önümüzde bu kadar kritik maç varken emre aşığın yanında senmi oynucan..söyle bakayım.

meira aslında iyi bir oyuncu ama bizde bir turlu kendini gösteremedi yani aşı tutmadı asıl sıkıntı balta stopere çekilince sol kanatta volkan yaman oynayacak asıl sıkıntı bence bu meiranın bize hiç bir maçta katkısı olmadı ama volakn yamanın ne faydası oldu? sol kannatta ferdi elmasın oynamasından yanayım.

yuruyedur aslanım.

İnsanı deli etmesin gitmesin diyen arkadaşlar.Tamam fikirdir, saygı duyulur ama at gözlüğünün devreye girdiği yerlerde "Hele bir dur" demek gerekmezmi yahu.

Kalsaydı diyen arkadaşların isterlerse "Bordeaux" maç başlığından yada "Kocaelispor" maç başlığından numune mesajlarını gösterelim de ne kadar sabit(!) düşünceli oldukları görülsün.

Sadece yabancı hayranlığı adına söylenilenler akıl almaz.Ne olacak yani çıkıp Semih Kaya oynasa?Tabiki ilk maçı olduğu için bazı hataları olabilir ama en kötü hali bile kafasında Galatasaray'ı silmiş olduğu her halinden belli olan Meira'dan kötü olabilir mi?

Güle güle.

Semih Kaya'ya da başarılar maçımızda, çünkü Bülent Korkmaz'da defanstan gelen bir isim olarak bence defansın yavaş kalmaması adına back özellikli bir stoper yerine asıl olarak stoper olan bir oyuncuyu tercih edecektir.Hem de bu oyuncu Avrupalı kulüplerin şimdiden istediği ve takip ettiği bir oyuncuysa. :)

Söylemiyim diyordum ama son olarak Emir Satriani'ye bir mesajım olsun:

"Takımımızın sadece 1 oyuncu ile yakılıp yıkıldığını düşünüyorsan, hem kendin adına hem bizim adımıza forumdan çekil, maçlardan galip çıktığımızda sevinçten ağzın tavan yapmış mesajlar atma !

Hem de kendini küçük düşüren, güldüren mesajlar atma.Ölç biç tart sonra yaz :) "

:005:

Tamamen katılmakla birlikte arkadaş ta izin verirse 1 numaralı renktaşım olarak ilan ediyorum.

Sevgiler eline sağlık renktaş...

Meira'nın beni yollamazsanız Almanya'ya gitmem, diyeceğini sanmıyorum.Sadece Meira değil hiç bir profosyonel futbolcu böyle bir şeyi kolay kolay yapamaz.Ayrıca Meira son lig maçlarında oynadı.Uefa Kupası'nda Hamburg deplasmanına mı gitmeyecek?Uçmayalım lütfen.Eğer Meira böyle bir restleşme içine girecek bir durumdaysa, daha önceki örneklerinde olduğu gibi bavulunu toplayıp çeker gider, daha doğrusu kaçar gider.Kaldı ki Meira'dan ben Galatasaray'da mutsuzum kesinlikle ayrılmak istiyorum diye bir açıklama duyan oldu mu?Uefa Kupası'nda final hedefleyen bir kulüpten neden sezon ortasında ayrılmak istesin.Kariyerinin en önemli başarılarından birine imza atma ihtimali varken neden sezon sonunu beklemesin?Demem o ki renktaşlarım yönetim paranın sıcaklığına dayanamadı, ki hakları da vardır.Ama transfer basına el atından, Meira ayrılmak istedi diye lanse ediliyor ki, yarın Meira'nın yokluğunda alınacak olası başarısız sonuçlarda hesap yönetime kesilmesin.

Meira cok iyi bir oyuncu, onu almanlar biliyor, ve ta rusya da bile. Yaninda sabri oynuyorsa, ve yanindaki oyuncular bir harf inglizce bilmiyorsa, ozaman Ferdinand gelse bile oynayamaz.

Tamam sezon sonu gitseydi kizmazdim, cunku daha iyi bir oyuncu alabalirdik. Ama simdi stoppersiz Hamburga cikacagiz. Insallah fark yemeyiz.

Yok yok ben eminim.Bu kadar savunulduğuna ve övüldüğüne göre bu müthiş stoperimizin örnekleri gelecek.

Mesela bir müthiş oyun kurma özelliği(!) olsun, rakip forvetlere refakat edişi olsun.Sayesinde insanlar rahat rahat sokakta yürüyebiliyor :D:cool:

Acaba Galatasaray da hangi oyuncu oyun kurabiliyor ben hic gormedim lincolndan baska :confused:

Geri
Üst Alt