Doruk Özyer
Parçalı Üye
- 23 Kasım 2008
- 4.920
- 1
- 313
Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !
Şimdi gidiyo mu gitmiyo mu?Bişey söylesinler.
Şimdi gidiyo mu gitmiyo mu?Bişey söylesinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim hedefini belirledi.Ne UEFA da nede TSL de başarılı olmak istiyor..bu saatten sonra Galatasaray ın tüm maçlarına prestij maçı olarak çıkacağını düşünüyorum..
Yönetim hedefini belirledi.Ne UEFA da nede TSL de başarılı olmak istiyor..bu saatten sonra Galatasaray ın tüm maçlarına prestij maçı olarak çıkacağını düşünüyorum..
Yahu kardeş.Hele bir açıkla ya ne yapmış bu Meira.Sadece 3 tane örnek göster bana şu maçta şu net pozisyonu kesti diye koca bir devre oynadı 3 tane gösterirsin böyle müthiş(!) bir oyuncu için![]()
1 taneyede razıyım![]()
Yahu kardeş.Hele bir açıkla ya ne yapmış bu Meira.Sadece 3 tane örnek göster bana şu maçta şu net pozisyonu kesti diye koca bir devre oynadı 3 tane gösterirsin böyle müthiş(!) bir oyuncu için![]()
İnsanı deli etmesin gitmesin diyen arkadaşlar.Tamam fikirdir, saygı duyulur ama at gözlüğünün devreye girdiği yerlerde "Hele bir dur" demek gerekmezmi yahu.
Kalsaydı diyen arkadaşların isterlerse "Bordeaux" maç başlığından yada "Kocaelispor" maç başlığından numune mesajlarını gösterelim de ne kadar sabit(!) düşünceli oldukları görülsün.
Sadece yabancı hayranlığı adına söylenilenler akıl almaz.Ne olacak yani çıkıp Semih Kaya oynasa?Tabiki ilk maçı olduğu için bazı hataları olabilir ama en kötü hali bile kafasında Galatasaray'ı silmiş olduğu her halinden belli olan Meira'dan kötü olabilir mi?
Güle güle.
Semih Kaya'ya da başarılar maçımızda, çünkü Bülent Korkmaz'da defanstan gelen bir isim olarak bence defansın yavaş kalmaması adına back özellikli bir stoper yerine asıl olarak stoper olan bir oyuncuyu tercih edecektir.Hem de bu oyuncu Avrupalı kulüplerin şimdiden istediği ve takip ettiği bir oyuncuysa.
Söylemiyim diyordum ama son olarak Emir Satriani'ye bir mesajım olsun:
"Takımımızın sadece 1 oyuncu ile yakılıp yıkıldığını düşünüyorsan, hem kendin adına hem bizim adımıza forumdan çekil, maçlardan galip çıktığımızda sevinçten ağzın tavan yapmış mesajlar atma !
Hem de kendini küçük düşüren, güldüren mesajlar atma.Ölç biç tart sonra yaz"
Yok yok ben eminim.Bu kadar savunulduğuna ve övüldüğüne göre bu müthiş stoperimizin örnekleri gelecek.
Mesela bir müthiş oyun kurma özelliği(!) olsun, rakip forvetlere refakat edişi olsun.Sayesinde insanlar rahat rahat sokakta yürüyebiliyor:cool:
Komik.
Balon haber.
komik olan sebepleri söyle bizde gülelim..