Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Volkan'dan sonra Türkiye'deki en iyi ikinci kaleci olur gelirse.

Ki bize fazlasıyla yeter.

Ya arkadaş yine gittiler sinek gibi bir adam bulup getirdiler... Ochoa dan iyi olsa bari

Muslera, 2 belki 3 sene içinde Volkan'ı geçecektir nerede oynarsa oynasın ama şu durumda Volkan, Muslera'dan iyi kalecidir.

Muslera 24 yaşında Uruguay gibi bir takımla Dünya Kupası'nda yarı final oynamış Lazio'yla İtalya Ligi'nde 4.cülüğü averajla kaçırmış bir takımın oyuncusu.Bazı arkadaşların dediği gbi Muslera kötü bir kaleci olsa Uruguay yarı final oynayabilirmiydi? Lazio ligde 5. olabilirmiydi? Yada bu takımlar kaleye Muslera'ya emanet ederlermiydi?

Neyse gelsinde görelim kim haklı kim haksız.

Hani sen Muslera'yı beğenmiyordun?

Arka sayfalara bakarsan Ruffier'den sonra alabileceğimiz en iyi ikinci kaleci olduğunu yazdım kardeş. Muslera gayet iyi ve potansiyelli bir kaleci ama biraz dengesiz. Ruffier'e oranla kıyasladığımızda yeteri kadar güvenilir, takımı sürükleyecek bir kaleci değil.

Ruffier ne yaen iyi özelliği çok iyi reflekslere sahip olması hatta o kadar sahipki üstüne gelen toplara bile uçuyor.

Fan sitesi Galatasarayın listesinde yazmış ''Goodbye Lazio'' diye de eklemişler

Fernando Muslera Com ~ Your #1 Fansite / Resoure for Uruguayan Goalkeeper Fernando Muslera

Bence ciddi manada ilgileniyoruz. Ben kendisinden çokta umutluyum

Sağlam bir defans kurarsak Muslera çok iyi iş yapar. Kaleciliğin çok önemli bir bölümüde moral motivasyon bunu Muslera'ya sağladığımız zaman çok iyi iş çıkaracaktır. Ama De Sanctis'de ki gibide olabilir bu Muslera'nın suçu olmaz.

İlk tercih Diego Alves olmalıydı ama onu Valencia kaptı.Yoksa Alves 2 kaleciden de daha iyi.

[video=youtube;7321XQq_IWg]https://www.youtube.com/watch?v=7321XQq_IWg[/video]

[video=youtube;7321XQq_IWg]https://www.youtube.com/watch?v=7321XQq_IWg[/video]

Bu video daki kurtardigi butun golleri bizim 3 kaleci yi aynan da koysan yerler. Kalecinin cok iyi oldugunu belirtmekten cok bizim kalecilerin ne kadar kotu oldugunu da soyluyorum.

Iyi kaleci gibi. Su kaleci olayini da bi cozsek hersey guzel olucak

İsaksson bile Aykut ve Ufuk'un yanında Mercedes gibi kalır.

Bu video daki kurtardigi butun golleri bizim 3 kaleci yi aynan da koysan yerler. Kalecinin cok iyi oldugunu belirtmekten cok bizim kalecilerin ne kadar kotu oldugunu da soyluyorum.

Iyi kaleci gibi. Su kaleci olayini da bi cozsek hersey guzel olucak

Bir an bizim 3 kalecide kurtarırmış diye başlıyor sandım..

Soğuk terlemek böyle bişeymiş demek :)

Muslera iyi kalecidir

Alabildik de millet değenmiyor, çok uçmuşuz sanırım.Ama yönetime teşekkür ediyorum kısa sürede müthiş bir değişim yaşadık transferler konusunda en iyileri düşünebiliyoruz hatta alırız diyoruz.Teşekkürler sn başkanım.

Geri
Üst Alt