Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

uzun boyuna karşılık kalıplı olmaması sende bu izlenimi vermiş olabilir ama reflexler dehşet. aykut ufuk bunun yanında leşşşş

aynen hocam nasıl anlatacam bilmiyom ama birde zapata da böyle hissediyordum zapata frikikten gol yiyecek gibi geliyordu kii frikiklerde iyi değildi zaten.

Cevap: # Fernando Muslera

Ofsaytı biliyomusun ?

Bu arada çok geri kafalı olduğunu söylemeden duramıycam.

O ofsayttan alamayn kız modeli eskdide kaldı.

Hayır söyliyim biz yüz yüze gelemeyizde bi ortamda feci rezil ederler ağlarsın.

Sırf bu önyargı yüzünden erkeklerle futol konuşmayı sevmem zaten.

Futbol demek istedin galiba.

Niye editleniyo lan ayrıca mesajım alla alla. Sen rahat olda alakasız bi cevap konuyla editleyin anasını satayım o zaman.

MUslera için çok iyi refleksleri olan, penaltı kurtaran fakat bazen çok saçma ve kolay golleri yiyen bir kaleci diyorlar. Ben daha tecrübeli, yaşça olgun yani Taffarel gibi bir kalecimiz olsun isterdim hayırlısı bakalım....

muslera olayı güvenilir mi

şimdi diyorlar ki Cana satılmamalı vs. baroş satılmamalı , o gitmemeli bu gitmemeli de biz neden geçen sene 8. olduk. basbaya Cana gitmeli yerine daha sağlam transfer yapılmalı. muslera gibi genç yaşta kendini kanıtlamış adam da bu takıma gelmeli

Ntvspor 1-2 gün içinde belli netlik kazancak dedi, Tafarel'in gelmesiyle birlikte Doni bize sıcak bakıyormuş, başka kaleci de olabilir belki.

Ahahahsh içinde kaldı dimi :asd: Onun espri olduğunu anlayamıyorsan bir şey diyemiyorum zaten. Her hafta 1 kere Barcelona maçı izleyen tiplersiniz zaten bilmiyoruz sanki. Onları izleyip gelip bizim oyunculara b.k atıyorsunuz. Daha erkeklere anlatamıyoruz senle hiç uğraşılmaz evet Cana kötü futbolcu..

Gökmen Özdemir açıkladıysa hayırlı olsun beyler..

O adam imza atılmadan kimseyi açıklamaz..

+Sabah bir haber paylaşmıştım,Muslera'nın sitesinde verilmiş haber,ki zaten bir saat önce felan Muslera'nın resmi sitesinde 2012'de Galatasaray'dayım gibi bir açıklaması oldu..

Dil öğreneceğim felan yazıyordu..

Kısaca hayırlı olsun Muslera..

Yalanlama gelirdi bu kadar kesin iddalara gelmediğine göre bitti demek işlem.

Ahahahsh içinde kaldı dimi :asd: Onun espri olduğunu anlayamıyorsan bir şey diyemiyorum zaten. Her hafta 1 kere Barcelona maçı izleyen tiplersiniz zaten bilmiyoruz sanki. Onları izleyip gelip bizim oyunculara b.k atıyorsunuz. Daha erkeklere anlatamıyoruz senle hiç uğraşılmaz evet Cana kötü futbolcu..

Evet içimde kaldı.

Sen Muslerayı kaç kere izledin Cananın ne faydasını gördün asıl o büyük saçmalık.

Ayrıca sen benim hakkımda espri yapamazsın.Ne tanışıklığımız vardır ne yakınlığımız.

Az ciddi olsanız, ergen kıvamından çıksanızda forumca daha iyi yerlerde olsak..

Bildiğim kadarıyla Cana'yı 4.5 milyon euro ya transfer etmiştik . Eminim aynı değerde yada daha ucuz oyuncular bulunabilir Cana yerine ki çok daha kaliteli bir ismin alanacağını düşünüyorum oraya . Savaşmak yetmiyor herzaman biraz topu almak , sürmek , pas atabilmek fln da gerekiyor .

Bulabilirizi bırak,adam öner.Eminim bulabiliriz ne yahu.

Eminimki 2 milyon euroya messiden daha iyi isim bulabiliriz,kim o isim,şey,buluruz işte.

Şu anda Cana'dan iyi bir ön liberoya 10 milyon eurodan aşağıya bulamassın hesap bu kadar basit,gerisi hikaye.Cana'nın pas atamadığını,top süremediğini söylüyorsun gerçi,bundan sonra ne söylesek boş.

Cana birilerinin ayran budalası gibi ağzı açık izlediği ve öve öve yere göğe sığdıramadığı Busquets kadar pas atar,onun kadar top sürer.

Herşeyi geçtim iki takım,iki isim söyleyeyim.

Bu sene ş.ligi finalini kim oynadı United-Barça.Bu iki takım kim.Son yılların en formda en başarılı en büyük iki takımı hemde tartışmasız.Peki bu takımların ön libero mevkisinde kim oynuyor.Birinde Carrick,birinde Busquets.Bu adamlar Cana'dan daha iyimi top sürüyor,daha iyimi paslar veriyor,yani kısacası teknikleri daha iyimi,hayır.

Eee sorun ne?Sorun şu biz bir ön liberodan forvete ara pası atmasını,müthiş çalımlar atmasını bekliyoruz,onlar beklemiyorlar.Bunun nedeni ne çünkü Rıdvan gibi bir beyinsiz kuyuya bir taş atıyor,yorum yapıyor,bintane akılsızda o taşı çıkaramıyor.

Artık bırakalım şu saçma işleri.Ön liberoda oynayan adamın görevi ne kimseye gollük pas vermektir,nede çalımlarla adam eksilterek kaleye gitmektir.

Nasılki bir forvet oyuncusu hakkında abi defanstan top çıkartamıyor,riskli oynuyor,şeklinde saçma sapan bir yorum yapamıyorsak,bir ön libero hakkındada abi ara pası veremiyor,iyi çalım atamıyor gibi saçma yorumlar yapamayız değilmi.

Geri
Üst Alt