Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası
Terbiyeli olanı dövmüyoruz renkdaş...
Ya kes len tamam alla alla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya kes len tamam alla alla.
şahsi fikrim çok kıznlarda olabilir belki ama yani bunu gerçekten yazmak istedim,
sırf cana gitsin bu takımdan muslera gelmesede olur,ha muslera ile cana yı takas mı yapıyorlarmış,işte tez konusu olur bu transfer gerçekten o zaman,cana yı mahallede 11 yapsam ona bile koymam,sırf onu izledim oynadığı maçlarda galatasarayımızda gerçekten ben mi abartıyorum bu adam iyidir herhalde o kadar iyi takımlarda oynadı diye,ama nerde gereksiz yere stress yapmalar,dan dun vurmalar,pozisyon bilgi yok neyse biliyorum abartıyorsun diceksiniz ama cana kim gs orta sahasında oynamak kim ya,yeterki cana gitsin başka da bişey istemiyorum,aslında taraftarıda anlamıyorum,cana can mış da reis mişte,bilmem neler,2 güzel laf söle anlamsız anlamsız koş sahada bir o yana bir bu yana,taraftarın baş tacı ol,barıştan sarp tan daha çok istiyordum gitmesini
Kavga var dediler geldik![]()

Cana İtalya lıgınde vur kır cok guzel oynar.Super secım onun ıcın.
canayı sene başında istemyen taraftar şimdi arkasından yas tutuyo tamam iyi oyuncuda yeri çok rahat doldurulabilecek biri gs ye sadece adama basan orta saha lazım değil top kapıp topu olumlu kullanan oyuncular gerek colman,seydou keita tarzı oyuncular
Sen daha bir ay önce kayit olmussun, hangi sezon basindan bahsediyorsun ? Misafir olarak takip ettiysen bilemem.