Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

FM o zamanlar FM miydi yoksa hala CM mi oynanıyordu hatırlamıyorum. Ama oyun gene güzeldi, Galatasaray'da ise gene orta saha problemi vardı.

O zaman oyuncu taramadan bir defa bir oyuncu bulmuştum. Genç, ismi de kolay, ezberlemiştim her oyunda alıyordum adamı. O zaman oyunda boy kilo falan da yazmıyor. Dedim ön libero olduğuna göre zencidir bu. Taş gibi top oynuyor, goller atıyor. Kafamda hep böyle ufak tefek bir zenci gibi kurdum.

Sonra Marsilya-Beşiktaş şampiyonlar ligi maçı vardı, orada gördüm Lorik Cana'yı şaşırdım, uzun boylu beyaz bir delikanlıymış.

Geçen sene Galatasaray'a gelince, çok sevindim. Ama daha önce FM'de aldığım ve gerçekten bize gelen adamların akıbeti beni korkuttu. (Elano, Leo Franco).

Cana öyle ya da böyle, çoğu insana kendini sevdirdi. Beğenmeyenin de, niye seviyorsunuz demeye hakkı yok bence.

Oyunu nasıldı? Ne iyi ne kötü bence. Ama bana kalsa bir şans daha verirdim, geçen sene takımın genel halini düşünüp.

Ama yeni bir teknik direktörümüz var, eğer kendisi yeni takımda düşünmüyorsa ve gönderilmesine izin verdiyse bize de takdir edip beklemek düşer diye düşünüyorum.

Cana - Muslera takası gerçekleşirse, Cana'ya teşekkür eder, başarılar dileriz, Muslera'yı ise heyecanla bekleriz.

Cana Italya liginde iyi isler yapabilir, umarımda iyi yerlere gelir. Gercekten saglam bir karakter. Ama biz kendimize bakalım. Adam gibi süpürücü bir defansif orta saha getirsinlerde, Lorik Cana'yı dünya üzeri birsey zanneden kardeslerim önlibero nasıl olurmus izleyip görsünler.

burdaki futbol bilgisi cok yüksek arkadaşlardan,cana nın mascherano,busquets ve carrick ile aynı seviyede olduğunu öğrendik,ama barcelona ve manchester öğrenememiş

Terbiyeli olanı dövmüyoruz renkdaş...

Ben adamla samimiyim belki niye 3.şahıs olarak lafa girme gereği duydun çözemedim seni. Sana ters bişey diyen yok:o

edit: Tamam beyler Cana b.k gibi adamdı top falan da oynamayı bilmiyodu. Süpürücü falan olamadı he öyleydi işte. Pasta atamıyo zaten. He öle işte doğru.

Cana,sanırım Mustafa,Ayhan ve Barısın oldugu bır orta sahada cok kalıte bır adam gıbı gozuktu sızlere.Musleradan bahsedıyoruz...Lazıonun herhangı bır lıg macını takıp etmıs olan bır kımse Musleranın nasıl bır yetenek oldugu kavrar.Futboluda bılmek gerek tabi.Taffarelınde gelısıyle bırlıkte ben sunu net soyleyebılırım.BU adam bızı en az 5 sene tasır.Bence anlasılıp buraya getırılmesı bıle cok buyuk olay.Avrupa basınını takıp edenler varsa bılırler,Dunya kupasından sonra ozellıkle adı cok buyuk kluplerle anıldı.İtalyadan kalkıp buraya gelmesı bu yasta bızım ıcın bır sans kesınlıkle.Yonetıme tesekkurlerımızı sunmamız gerekır.

Her zaman bagırıyorduk ya KALECİ KALECİ diye...Alın size gelebılecek en ıyı kaleci.

geçen seneki takıma yakışır bir isimdi umarım gitmiştir.

şahsi fikrim çok kıznlarda olabilir belki ama yani bunu gerçekten yazmak istedim,

sırf cana gitsin bu takımdan muslera gelmesede olur,ha muslera ile cana yı takas mı yapıyorlarmış,işte tez konusu olur bu transfer gerçekten o zaman,cana yı mahallede 11 yapsam ona bile koymam,sırf onu izledim oynadığı maçlarda galatasarayımızda gerçekten ben mi abartıyorum bu adam iyidir herhalde o kadar iyi takımlarda oynadı diye,ama nerde gereksiz yere stress yapmalar,dan dun vurmalar,pozisyon bilgi yok neyse biliyorum abartıyorsun diceksiniz ama cana kim gs orta sahasında oynamak kim ya,yeterki cana gitsin başka da bişey istemiyorum,aslında taraftarıda anlamıyorum,cana can mış da reis mişte,bilmem neler,2 güzel laf söle anlamsız anlamsız koş sahada bir o yana bir bu yana,taraftarın baş tacı ol,barıştan sarp tan daha çok istiyordum gitmesini

Kavga var dediler geldik :D

şahsi fikrim çok kıznlarda olabilir belki ama yani bunu gerçekten yazmak istedim,

sırf cana gitsin bu takımdan muslera gelmesede olur,ha muslera ile cana yı takas mı yapıyorlarmış,işte tez konusu olur bu transfer gerçekten o zaman,cana yı mahallede 11 yapsam ona bile koymam,sırf onu izledim oynadığı maçlarda galatasarayımızda gerçekten ben mi abartıyorum bu adam iyidir herhalde o kadar iyi takımlarda oynadı diye,ama nerde gereksiz yere stress yapmalar,dan dun vurmalar,pozisyon bilgi yok neyse biliyorum abartıyorsun diceksiniz ama cana kim gs orta sahasında oynamak kim ya,yeterki cana gitsin başka da bişey istemiyorum,aslında taraftarıda anlamıyorum,cana can mış da reis mişte,bilmem neler,2 güzel laf söle anlamsız anlamsız koş sahada bir o yana bir bu yana,taraftarın baş tacı ol,barıştan sarp tan daha çok istiyordum gitmesini

Genelde 30 yaşından aşağı yaşlarda adamlala ilgilenmiyoruz bu sene. Geç kalmış sayılmazsın bi dene şansını.

Cana İtalya lıgınde vur kır cok guzel oynar.Super secım onun ıcın.

[video=youtube;lsMbEwL3zGE]https://www.youtube.com/watch?v=lsMbEwL3zGE[/video]

Ligtv: Yıllık 1.8 diyor. Umarım doğrudur. Laziodan 1.6 alıyormuş. Bu arada güzel kurtarışlarını haber yapmışlar. Ntvsporda yediği golleri gösteriyor:sopa:

cana nın iş yapabilecegi tek lig.
imgres

Muslera gelirse Copa America dan dolayı temmuz sonunda gelicek heralde

Cana giderse Toulalan'dan asagisi kurtarmaz. Kallstrom falan hikaye.

canayı sene başında istemyen taraftar şimdi arkasından yas tutuyo tamam iyi oyuncuda yeri çok rahat doldurulabilecek biri gs ye sadece adama basan orta saha lazım değil top kapıp topu olumlu kullanan oyuncular gerek colman,seydou keita tarzı oyuncular

canayı sene başında istemyen taraftar şimdi arkasından yas tutuyo tamam iyi oyuncuda yeri çok rahat doldurulabilecek biri gs ye sadece adama basan orta saha lazım değil top kapıp topu olumlu kullanan oyuncular gerek colman,seydou keita tarzı oyuncular

Sen daha bir ay önce kayit olmussun, hangi sezon basindan bahsediyorsun ? Misafir olarak takip ettiysen bilemem.

Sen daha bir ay önce kayit olmussun, hangi sezon basindan bahsediyorsun ? Misafir olarak takip ettiysen bilemem.

iyiyde bu siteye üye olmayan gs taraftarı olmuyor mu misafir olarakda takip ediyordum ama bu sitedekilerden bahsetmiyorum başka siteler den bahsediyorum ve gs li arkadaşlarım dan bahsediyorum. cana ilk geldiğinde çok eleştirildi faul yapmaktan başka bir şey yapmıyor diyen çok gs li biliyorum. hele basın 2. ligde bir çok cana var dendiğinde o gazla yerden yere vuran taraftar biliyorum. sene başı diyerek geçen yazdan başlayarak rijkaard ın gidiş süresine kadar olan bölümü kastettim.

Geri
Üst Alt