Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

------------Muslera-------------

Sabri---Ujfalusi---Servet---Hakan

V.Şen---S.İnan-Cambiasso---Arda

------Elmander---Baros----------

Çok pis geliyoruz :D

Sonunda yıllar sonra kalemiz güvende. Yönetimi tebrik ediyorum.

Copa America da kendini kanitladi adam neden endilseleniyorsunuz ki, ve pahali ucuzu birakin adamin bize geldigine sevinin...!

kimse konuşmuyormu çok para yahu hem cana gitti hemde 7 milyon oha bir kaleciye verilirmi bu kadar

Arkadaşlar bonservisi 10 milyonu geçiyor demişsiniz ama kusura bakmayın Lazio nun 4 yıl kalesini korumuş Elit bir kaleci A milli takımının 1. kalecisi

Arsenal bir kaleci aldı Genk den adını bilmiyorum. Bilen varsa da yazsın tam 8,5 milyon euro ödediler. En azından bizim kalecimiz 4 yıllık bir istikarı var.

Ülkesinin kahramanı, Muslera da tamamen Buffon u sezdim Bilmem bana katılır mısınız.

Yüzü melek gibi ama gözü çok kara Arjantin maçında yüzü parçlanabilirdi 2 kere vücudunu siper etti. Hiquain çok geçirdi dk 89 da.

Boy bos reklefs inanç gençlik herşey güzel Volkan Demirel gibi 2-3 maçta takımını yakan adamlar 2,5 milyon alıyorsa.

Bu çocuk az bile almış. Takımın yarısı kalecidir. Kalecilerimiz geçen sene 1 maç almadılar. 2 top çıkarsa takım da 1 gol atsa maçı alıyorsun. Biz ise tam tersi

Boşverin Hayırlı uğurlu olsun. Yönetimi tebrik ederim.

kimse konuşmuyormu çok para yahu hem cana gitti hemde 7 milyon oha bir kaleciye verilirmi bu kadar

25 yasında

copa americada yaptıkları ortada

dünyanın en iyi 7. kalecesiydi copa america turnuvasından önce

bence o paraya değer bi kaleci....

Galatasarayımıza hayırlı olsun. İnşallah sakatlık filan yaşamadan gelir katılır takımımıza.

tabi yaa konuşmaz olurmuyuz hatta kampanya başlatıyoruz şimdi klubü mail yağmuruna tutcaz almasınlar sözleşmeyi yırtıp geri göndersinler ... Ufukla aykutun nesi eksik musleradan ...

Hayırlı olsun önce Dünya Kupası şimdi Copa America Galatasaray'a faydası olacagı muhakkak bir kalecimiz. Artık kaleye top geldiğinde koltuğumda rahatça oturabilirim.

Hayırlı olsun uzun yıllar sonra kalemizi emanet edeceğimiz iyi bir kaleci.Para konusunda da tartışmaya gerek yok iyi bi isim geldi 25 yaşındaki bi kaleciyi ucuza getiremezdik.

Geri
Üst Alt