Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.571
- 6.721
- 2.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küfür etti gibi geldi banaa.
Kudursana az daha hosuma gidiyorhadi iyisin sana da toy boy bonusun artar
Kudurmasina bayiliyorumküfür etti gibi geldi banaa.
M. Cengiz: Onu bırakmayız biz.
Kudursana az daha hosuma gidiyor
farkındayım delirdi herifKudurmasina bayiliyorum
3,5 Garanti. 5bin euro da puan başı bonus alıyormuş abiönceden kaç alıyordu muslera?
Bir sey diyebilirdim simdi ama seni daha fazla üzmek istemiyorum. Kötü gün senin icin. Agit yakmanada izin verebilirim sorarsabelin suan nerende
Bir sey diyebilirdim simdi ama seni daha fazla üzmek istemiyorum. Kötü gün senin icin. Agit yakmanada izin verebilirim sorarsab
Los Angeles teklifi dogruymus.
Muslera: "Buffon benim için güzel bir örnek. 3 sene sözleşmemi uzattım ama 3 sene sonra futbolu bırakmayı düşünmüyorum ama bunu düşünmek için çok erken. Şimdilik odaklandığım şey bu 3 seneyi nasıl geçireceğim. Ne kazanabiliyorsak ona odaklandım."
Muslera: "Futbolu bıraktıktan sonra belki sportif direktörlük, belki antrenörlük, belki de ülkeme giderim bütün günümü plajda geçiririm. Bir karar vermiş değilim."
üzme beni musampaBir sey diyebilirdim simdi ama seni daha fazla üzmek istemiyorum. Kötü gün senin icin. Agit yakmanada izin verebilirim sorarsab