Fernando Muslera ile Yeni Sözleşme İmzalanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera: "Buffon benim için güzel bir örnek. 3 sene sözleşmemi uzattım ama 3 sene sonra futbolu bırakmayı düşünmüyorum ama bunu düşünmek için çok erken. Şimdilik odaklandığım şey bu 3 seneyi nasıl geçireceğim. Ne kazanabiliyorsak ona odaklandım."

Muslera: "Futbolu bıraktıktan sonra belki sportif direktörlük, belki antrenörlük, belki de ülkeme giderim bütün günümü plajda geçiririm. Bir karar vermiş değilim."

3 yıl için 7,5 milyon euro fazla gözükse de makul sayılır. zaten bu kalibrede bir kaleci almaya kalksak bonservisine 8-10 milyon euro veririz.

Los Angeles teklifi dogruymus.
Muslera: "Buffon benim için güzel bir örnek. 3 sene sözleşmemi uzattım ama 3 sene sonra futbolu bırakmayı düşünmüyorum ama bunu düşünmek için çok erken. Şimdilik odaklandığım şey bu 3 seneyi nasıl geçireceğim. Ne kazanabiliyorsak ona odaklandım."

Muslera: "Futbolu bıraktıktan sonra belki sportif direktörlük, belki antrenörlük, belki de ülkeme giderim bütün günümü plajda geçiririm. Bir karar vermiş değilim."

Bizde Kaleci antrenörü olursun yegen

Fernando Muslera: "Benim de tanıdığım Rüştü Reçber'i ilk sıraya yazabiliriz isim vermem gerekirse. Mert'i beğeniyorum, Altay iyi bir kaleci, Uğurcan var, Göztepe'nin genç kalecisi İrfan Can var. Türk kaleciliğinin ne kadar iyi bir yolda olduğunu ve geliştiğini yıl yıl görüyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt