GSC Haber Fernando Muslera Rekor Peşinde

Sakatlıklar olmasa inanılmaz bir sayıya ulaşacakmış… gitsede kalsada başımıızn üstünde yeri var kendi nasıl istiyorsa öyle yapsın aslan parçası..

Sezon sonu guzelce vedalasalim artik. Diren ve efsane ol muslera (kontrat uzatmama) konusunda

Korkum sene sonuna dogru sampiyonluk modunu yine acacak acaba 1 sene dahami diyecegiz 😊

Dün maç sonrasında programda Uğur Meleke bir ara FT hocamın 96-00 arası dokunuşlarıyla yukarı çektiği yerli oyuncuları sayıyordu. Hakan Ünsal, Ergün falan sayarken acaba ağzından "yanlışlıkla" Hakan Şükür çıkar mı diye dikkatlice dinledim o an. Ama çıkmadı. Yanlışlıkla adını telaffuz etseydi muhtemelen anında kovulurdu adam.
Kesinlikle.. cok yazik. cok uzucu malesef

Belki en çok seven taraftarlardan biriyim ama yedek olmalı bir süre.

Kiev maçındaki eleştiriyi anlayabiliyorum ama Muslera'yı asla daha fazla yıpratmamalıyız, Galatasaray tarihinin en büyük 5 oyuncusundan birisi ve gereken takdir kesinlikle gösterilmeli. Eğer Okan hoca oynatıyorsa bir bildiği vardır diyip destek çıkılması lazım eleştiriyi abartmamak gerekli. Bende geçen maç sonrasında Günay oynamalı dedim ama Okan hoca böyle bir durumun üzerine asla Muslera'yı kesmeyecektir sonuna kadar destek şart.

yalnız herif bitti bitti dedikten sonra lafının arkasında dursaydı rekoru kıramadan gidecekti.

Geçti Bülent Korkmaz'ı da

Bakalim bügün sapkadan nasil bir tavsan cikaracak

Geri
Üst Alt