Yekta Kumanova
Cezalı
- 15 Kasım 2009
- 2.906
- 0
- 1.146
Cevap: Fetih 1453
sarı saçlı abimiz ve onun klonlarını görmedinmi?
Ne olmuş o araya?
sarı saçlı abimiz ve onun klonlarını görmedinmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olmuş o araya?
Ne alaka? Ben Turk filmi oldugu icin iyi film demiyorum. Ayrica elestirmeyin de demedim, sadece sirf Turk filmi oldugu icin elestirenler objektif olsun.
Oha lan, 2 sn'lik kısımda ona nasıl dikkat ettin? Abartıyorsunuz, o kadar detayı eleştiren tipler arasına gireceğinize filmin geneline bakın. Asıl önemli eleştiriyi Fatih Sultan Mehmet'in stratejilerinden uzak olarak yazan senariste, yöneten yönetmene yapın. Adamın savaşa sıfır etkisi varmış gibi gösteriliyor. Sanki Fatih Sultan Mehmet bu savaşı kazanmada sadece kararlılık göstermiş de, hiçbir etkisi olmamış savaşa.
Böyle saçma işlerle uğraşmayın olm, film her yönüyle şahane, tek eleştiri noktası Hasan'ın Mehmet'in önüne geçtiği bir film olması.
Bu arada o detaya dikkat ettin madem, sen spartacus izliyor musun? Bir de onu izle, bakalım hangi iş daha güzel gelecek sana.
üffff, dizyle filmi kıyslama yaaaaa :S
tipe bak arkadaş, sen çok biliyorsun dizi ve film kıyasını. Arkadaş o dizideki saçma salak sahnelere "ayyhh çooohh süpppeerrr, bayılıyorummm" triplerine giriyor millet, şu filmin 2 sn'lik kısmında neye dikkat ediyor. Ulan biraz film izleyin bence, o çok çok övülen filmlerde bile ne kadar salakça, zeka yoksunu hatalar yapılıyor. ABD ve avrupa ülkelerine karşı imajımızı düşünmen güzel de 3 saatlik filmin en etkili ve heyecanlı kısmındaki 2 sn'lik detaya dikkat eden senin gibi çıkıntı 3'ü 5'i geçmez.
Hala ufak ayrıntı diyor adam, yahu sana öyle amerikan filmleri gösteririm ki oturur ağlarsın, hala neyden bahsediyor arkadaş. ne rezil sahneler oluyor filmlerde, bence senin o dikkat ettiğin detay anlamsız. tekrar izle dediğinde bile abarttığın kadar bir şey dikkatimi çekmedi, on kez izlesem belki.
en iyi filmimiz orta şeker amerikan filmleri kadar olamıyor.
hiç katılmıyorum, şu yorumundan sonra iyi geceler, amerikan filmleriyle eğlen sen.
Pazartesi günü dershanedeki tarihçi ile gideceğiz, burada film hakkındaki görüşler olumsuz gibi?
git, tüylerin diken diken olmadan izlersen eğer yekta'yı admin yaparım, o kadar net.
film milliyetçiliği ne lan![]()
amerikan uşağı oluyorsun o zaman sen de bu mantığa göre.
Hocam sen beğendin mi?
Hasan'ın Fatih'İn önüne geçmesi diye bahsettiğin nokta filmi daha güzel yapmış mı acaba?