Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Patlamış mısır bu saatte iyi gitmiyor keşke gece açılsaydı konu :/
Sabaha karsi vefat etti ama nasil gece acilacakti ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Patlamış mısır bu saatte iyi gitmiyor keşke gece açılsaydı konu :/
Atatürk'ü çok seviyorum. Yanlış olmuş bu sevmeyenlere karşı.
Sabaha karsi vefat etti ama nasil gece acilacakti ki
recep tayyip erdoğan ve bilal erdoğan örneği vermenden anlamıştık Atatürk'ü ne kadar çok sevdiğini zaten sayın troll!
Yahu hangi komunist ülkeyi rahat biraktilar? Hangi komunist ülkeyi bu dünyaya hosgördüler?
Zaten komunism bu dünyada asla kabul edilmez, insanlarin rasyonel oldugunu dünyada zor, veya liberalism kapitalismin oldugu dünyada zor.
Başımız sağolsun.Naaşının yakılmasını istemeseydi keşke dondurarak bir geri gelme umudu olabilirdi![]()
"Başkalarının kölesi olarak yaşayacağına özgür ama aç yaşamak" kendisi de halkı gibi mütevazi yaşasaydı doğru olurdu ama yaşamadı. bu da yanlış oldu![]()
Biz burada Erdoğan'ın diktatörlüğünü demokratlığını tartışmıyorduk ki? Sadece bir varsayım da bulundum dedim ki Erdoğan iktidarı Bilal Erdoğan'a devretse, bunu Fidel - Raul'de oldugu gibi "bir kerelik oldu diye" mazur görür müydün?
Aman olmasın da zaten. Komünizm zillettir.
Ne kadar fazla komünist ülke o kadar fazla sefil toplum demektir.
Bu nasıl bir mantık? İnsanlar iPhone alıyor diye Steve Joba sevicisi mi oluyor? iPhone'nun kimin eseri olduğunu bile bilmeden bu ürünü alıyor yahu çoğu insan. Bir ürünü almam o ürünün üreticisini seviyorum anlamına gelmez. İPhone gibi bir ürünü Küba üretseydi de biz de onu alaydık. Ne yapalım yani Steve Jobs bizlere sundu diye mahrum mu kalalım? Mühendislerin beraberlik yapmak zorunda kaldığı ülke tabi iPhone gibi bir ürün çıkaramaz.
Komünizmdeki şeytanlık>Emperyalizmdeki şeytanlık
heralde kabul edilmeyecek, insan akıllı bir varlıktır. Akla ters şeyleri kabul etmez.
recep tayyip erdoğan ve bilal erdoğan örneği vermenden anlamıştık Atatürk'ü ne kadar çok sevdiğini zaten sayın troll!