FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Konsoldaki de iyi değildi bakalım bu sefer ne olacak.Top olayını değiştirmeyecekler belli bari futbolcuların koşuşunu ve çimleri değiştirsinler

FIFA'nın grafiklerinde gelişme var. Deneriz artık.

pc için konuşuyorum fifada adamlar topu özürlü gibi sürüyor ve top balon gibi ama yinede zevkli

Sen yapma, oyuncuların koşularında bir gariplik vardı bence de. Top da saçmasapan gidiyordu. :D

Ben PC'de FIFA oynamadım. Konsolda oynadım. İnanılmaz güzel animasyonlar var konsol versiyonunda, adamlar aşmış. Ve son World Cup 2010 oyununda top fiziğini iyice geliştirdiler. Geçen arkadaşla maç yaptık 5-2 bitti, hepsi uzaktan goldü mesela :)

Ben PC'de FIFA oynamadım. Konsolda oynadım. İnanılmaz güzel animasyonlar var konsol versiyonunda, adamlar aşmış. Ve son World Cup 2010 oyununda top fiziğini iyice geliştirdiler. Geçen arkadaşla maç yaptık 5-2 bitti, hepsi uzaktan goldü mesela :)

Ben PC versiyonundan bahsediyorum. Konsolda yılda bir oyun oynarım. FIFA'ya denk gelmedim. :D

PC'de oynayacağına hiç oynama daha iyi.:D

O zaman PC de oynayanları eğer sistemleri kötüyse bayağı bir kasacaktır Fifa :)

Her sene oyun çıkmadan önce böyle gösteriliyor oyunlar ama sonra alıyoruz vasat. Açıkcası grafikler falan güzel görünüyor ama PES 11 yine her şekilde FIFA'dan daha çok tutulur ve oynanır diye düşünüyorum. FIFA'nın oyunu baştan oluşturması gerekir PES'i geçmesi için.

Geri
Üst Alt