FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Beyler yapmayın etmeyin.PC var oldukça herzaman konsolların önünde olucaktır.Konsollar hala DirectX 9 kullanırken,Pc ler directX 11 'e geçti :)

Anlatamazsın. Sony ya PS3 ya :) Oyun kutusu işte. PS3 kafeler artmışmış. Yahu bizim zamanımızdada ATARI vardı. Bu hep böyle olmuştur. O PS3 kafelerdede nedense aynı oyun oynanmakta :)

Need For Speed Shift'i GTX 480 ekran kartı, Acer Full HD 24'' monitör ile ve birde Sony Bravia 132 ekran tv'de karşılaştırmanı tavsiye ederim sana, PS3 acımadan tekme tokat dövüyor görüntü olarak.

İşlemci:Amd phenom II x4 965

Anakart:Msı 890fxa

Ram: 4gb ddr3 1600

Ekrank:GTX460

Bu sistem evrenin her noktasında PS3 ve Xbox'a tekme tokat girişir :)

Anlatamazsın. Sony ya PS3 ya :) Oyun kutusu işte. PS3 kafeler artmışmış. Yahu bizim zamanımızdada ATARI vardı. Bu hep böyle olmuştur. O PS3 kafelerdede nedense aynı oyun oynanmakta :)

Hayır şunu anlamıyorum.Pc piyasasında 100'lerce firma varken(Asus'tan tut,MSI'a,ordan Gigabyte vb...) konsollar nasıl oluyorda Pc'yi geçme şansları olduklarını düşünüyor :)

Geçiniz. PC 'ye donanım sağlayan işlemci-chip firmaları tarafından üretilen ayrı bir gelir kaynağıdır oyun kutusu. PC ile istersen öne geçersin, isteseler yine geçerler. Bu konuda ürün sahibi olup, bilgin bu kadar diye yorum yapman senin zaten bu konudaki bilgi fakirliğini gösterdiğini belirtmeliyim.

İşin özeti bu bir sektör ve sizler oyunlara katmerli ücret vermeye devam edebilirsiniz. Bu size avantaj kazandırmaz. Şuan kullandığın PC'ye yatırım yap daha mantıklı demek oyun kutusuna bok atmak değildir. Amaç-Fiyat mantığında lükstür diyorum. Önceki versiyonlarında neden korsan vardı da şimdi yok diye sorgulamanızıda öneririm. Ne değişmiş olabilir ki değil mi ?

Kimin fikir fakirliği zaten bu cümlenden anlaşılıyor. Biraz araştır PS a hangi firma işlemci ve chip üretmiş. Araştır ondan sonra seninle tartışacağım. Öyle bizleri enayimiş gibi göstermeye çalışman bile senin seviyeni belli ediyor zaten. Ben yapılan işe emeğe saygı duyuyorum orjinal alıyorum var mı itirazın ?

Hayır şunu anlamıyorum.Pc piyasasında 100'lerce firma varken(Asus'tan tut,MSI'a,ordan Gigabyte vb...) konsollar nasıl oluyorda Pc'yi geçme şansları olduklarını düşünüyor :)

Ya kurduğun cümleye bakarmısın daha ne yönde öne geçme söylememi bile anlamamışsın. Markalarla ne alakası var. PC her zaman olacak.

Erim,

cidden kasma. Oyun = PS3 demek işte. Sony'nin neyi nasıl yaptığını ne zaman makineyi "güya" kırdırttığını, blue-ray teknolojisinin üst kullanım hakkını alıp millete "bu makine kırılmaz" diyere dayadığı fiyatları heres biliyor. İlk çıışta 1000küsür tl ye 1 kol ile sonra ise 1 kolu 200tl ve oyun başına 120-180 tl çeken firma işte. Setör kısacası. 1 oyun oynayacağım tezahürat duyacağım diye bu kadar parayı TV'yi de meşgul eden bir kutuya verene saygım var, maddi-amaç açısından. Ama çıkıpta PC'den üstün vs vs sohbeti yapanlara söyleyecek lafım yok, bilgi sahibi olayı :)

Yahu, PS3 üstündeki işlemciler-chipler dahi adı geçen Intel-AMD-ATI-NVIDIA-GIGABYTE gibi firmalar tarafından yapılmakta. Entegrasyonu ve dizaynı artı olarak finansmanı-lansmanı Sony tarafından yapılmakta. At ile eşeği karıştırmayınız. Bu bir sektör abartılcak bir tarafıda yok.

Kimin fikir fakirliği zaten bu cümlenden anlaşılıyor. Biraz araştır PS a hangi firma işlemci ve chip üretmiş. Araştır ondan sonra seninle tartışacağım. Öyle bizleri enayimiş gibi göstermeye çalışman bile senin seviyeni belli ediyor zaten. Ben yapılan işe emeğe saygı duyuyorum orjinal alıyorum var mı itirazın ?

Bende alıyorum. Konuyu orijinal-korsana çekme şimdi. Sen araştırıp geldiysen yani yeni öğrendiysen sözüm yok buda bir gelişme :)

Lakin, Sony açık açık yazmaz ama bu hep bilinir. Kimin kime ne ürettiği, hangi teknolojinin kullanım hakkının nasıl satıldığı. Oyun kutusu işte, yarıştığınız şey onun testlerinin yapıldığı, tasarlandığı ve geliştirildiği ortam olan PC :)

Ya kurduğun cümleye bakarmısın daha ne yönde öne geçme söylememi bile anlamamışsın. Markalarla ne alakası var. PC her zaman olacak.

Markalarla nasıl ne alakası var?Herşey markalarla alakalı.PC'ler elbet herzaman olucak ve herzaman konsolların önünde olucak.Çünkü bu saydığım markalar, konsollar pcyi geçtiğinde, ellerini bağlayarak izlemiyecekler gelişmeleri.Her 2 yılda PC lere yeni teknoloji eklenmesinin sebebi, Pc lerin hala 1 numara olmasındandır.

Burda demek istediğim pcnin k.çı sağlamdır herzaman.

Eğer konsollar 1 numara olsaydı konsollar içinde 100 lerce firma olurdu büyük çaplı.Evet oyun sektörüne yön veren konsollardır bu doğrudur.Ama bu demek değildir ki konsollar pc lerin önündedir.

Erim,

cidden kasma. Oyun = PS3 demek işte. Sony'nin neyi nasıl yaptığını ne zaman makineyi "güya" kırdırttığını, blue-ray teknolojisinin üst kullanım hakkını alıp millete "bu makine kırılmaz" diyere dayadığı fiyatları heres biliyor. İlk çıışta 1000küsür tl ye 1 kol ile sonra ise 1 kolu 200tl ve oyun başına 120-180 tl çeken firma işte. Setör kısacası. 1 oyun oynayacağım tezahürat duyacağım diye bu kadar parayı TV'yi de meşgul eden bir kutuya verene saygım var, maddi-amaç açısından. Ama çıkıpta PC'den üstün vs vs sohbeti yapanlara söyleyecek lafım yok, bilgi sahibi olayı :)

Yahu, PS3 üstündeki işlemciler-chipler dahi adı geçen Intel-AMD-ATI-NVIDIA-GIGABYTE gibi firmalar tarafından yapılmakta. Entegrasyonu ve dizaynı artı olarak finansmanı-lansmanı Sony tarafından yapılmakta. At ile eşeği karıştırmayınız. Bu bir sektör abartılcak bir tarafıda yok.

Güldürdün beni şimdi biraz okuyup araştırmadan sallamamak lazım Emrah.

Ps3 Cell İşlemci ve Blue-Ray Teknolojisi

Markalarla nasıl ne alakası var?Herşey markalarla alakalı.PC'ler elbet herzaman olucak ve herzaman konsolların önünde olucak.Çünkü bu saydığım markalar, konsollar pcyi geçtiğinde, ellerini bağlayarak izlemiyecekler gelişmeleri.Her 2 yılda PC lere yeni teknoloji eklenmesinin sebebi, Pc lerin hala 1 numara olmasındandır.

Burda demek istediğim pcnin k.çı sağlamdır herzaman.

Eğer konsollar 1 numara olsaydı konsollar içinde 100 lerce firma olurdu büyük çaplı.Evet oyun sektörüne yön veren konsollardır bu doğrudur.Ama bu demek değildir ki konsollar pc lerin önündedir.

Oyun anlamında önündedir benim fikrim.

Benim dediğimde konsollarda oynayıp, pc lerde oynayamadığın oyun yoktur.

"PC kaldırmaz" cümleside çok eskilerde kalmış bir cümledir.

PC nin özelliklerine göre kaldırıp kaldırmama durumu vardır. PC kaldırmaz cümlesi her zaman olacaktır.

PC nin özelliklerine göre kaldırıp kaldırmama durumu vardır. PC kaldırmaz cümlesi her zaman olacaktır.

Şana bir soru soracağım Özgürcüm:) Senin kafa yine güzel mi ? :D

Şaka bir yana : Ps3 alabilecek bir vatandaşın PC'si dandik olma ihtimali nedir ? ;Bunu düşünmek gerek değil mi :)

İşlemci:Amd phenom II x4 965

Anakart:Msı 890fxa

Ram: 4gb ddr3 1600

Ekrank:GTX460

Bu sistem evrenin her noktasında PS3 ve Xbox'a tekme tokat girişir :)

GTX460 ile her oyunda yeterli FPS alamazsın.

Şana bir soru soracağım Özgürcüm:) Senin kafa yine güzel mi ? :D

Şaka bir yana : Ps3 alabilecek bir vatandaşın PC'si dandik olma ihtimali nedir ? ;Bunu düşünmek gerek değil mi :)

Bende sana şunu sorayım her PC aynı özelliklere sahip mi ? Birde ben dandiklik anlamında tartışmıyorum Yunus.

Bende sana şunu sorayım her PC aynı özelliklere sahip mi ?

İşte sorun burada çıkıyor , PS3 alacak bir vatandaşın PC'si bir olmaz tabii ki . Kaliteli birşey olur , PC çok dandik olup Ps3 'ü olan yoktur. PS3 son noktadır onun için artık Pcden bıkmıştır yeniliklere gidiyordur.

Hiç bir insan direk ps3 almaz . İlk Pc'den doyar ondan sonra PS3 alır =)

DirectX 9 ayarlarında çok rahat PS3 performansını gösterebilir.Ki kaldıki en iyi ekran kartıda 460 değil.

Şunu anlamıyorsun PS özeldir. Yani dircetx ile filan kıyaslama yapmaman lazım. Ekran kartı özel, İşlemcisi özel, Ram i özel, Anakartı özel. Halen PS3 ün gücü tam olarak kullanılmıyor.

Geri
Üst Alt