FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Arkadaşlar Lens`i çalıştırıyorum

Oyuncu satıyorum

Saçma sapan oyunularımı İnter Barcelona alıyor

Sizdede oluyor mu?

Sonuçta teknik direktör oluyoruz oyunda

Bize teklif geliyor mu?

Buda benim kadrom. Galatasaray'la 2.sezondayim. 1.Sezonda sampiyon oldum ve Türkiye kupasini kazandim. Elimde ne kadar bos adam(BAM, Serdar, Zan .... ) varsa sattim ve bunlari aldim. Misi, Kewell, Elano ve Servet'i de satmak istiyorum. Onlarin yerine daha genc oyuncular alacam. Bu sezonki hedefim Sampiyonlar ligini kazanmak ve daha güclü ve genc bir kadro olusturmak. :D

041020101191.jpg

Bu ilk 11'im

041020101192.jpg

041020101193.jpg

Bunlarda yedek oyuncularim.

Amatörde falan oynuyorsun umarım Necati. Eğer en zor seviyede oynayıp bu oyuncuları takımına alabiliyorsan ciddi ciddi mantıksal bir sıkıntı var burada. Hele de 2. senende.

Buda benim kadrom. Galatasaray'la 2.sezondayim. 1.Sezonda sampiyon oldum ve Türkiye kupasini kazandim. Elimde ne kadar bos adam(BAM, Serdar, Zan .... ) varsa sattim ve bunlari aldim. Misi, Kewell, Elano ve Servet'i de satmak istiyorum. Onlarin yerine daha genc oyuncular alacam. Bu sezonki hedefim Sampiyonlar ligini kazanmak ve daha güclü ve genc bir kadro olusturmak. :D

041020101191.jpg

Bu ilk 11'im

041020101192.jpg

041020101193.jpg

Maicon, Inter'de ki Maicon mu ? Yoksa Porto'da ki stoper Maicon mu ?

041020101191.jpg

Bu ilk 11'im

041020101192.jpg

041020101193.jpg

Kadroya ve yedek oyunculara bak. Herkesin kıskanacağı bir kadro kurmuşsun Necati. Transfer yapmak da kolaymış ayrıca. :asd:

Necati o kadro ne lan öyle?Helal olsun valla.Ben de devre arası Bale ve Boateng için uğraşacağım.Sen bu kadroyu kurabildiysen benim de bu elemanları alabilmem lazım.:DCissokho'ya 16 milyon değer biçiyorlardı nasıl aldın?

Ben oyun hakkında yorumumda belirttim. Son seviyede oynarken 2.senemde hala transfer yapamadım. A.Madrid gibi gir takımla iyi işler yapmama rağmen ve bütçeme rağmen. Saçmalık olmuş bu durum.

Amatörde falan oynuyorsun umarım Necati. Eğer en zor seviyede oynayıp bu oyuncuları takımına alabiliyorsan ciddi ciddi mantıksal bir sıkıntı var burada. Hele de 2. senende.

Zar zor aldim ben bu adamlari. Nuri, Gio gibi adamlar gelmek istemediler sansima bunlari aldim. Cokta para saydim.

Kadroya ve yedek oyunculara bak. Herkesin kıskanacağı bir kadro kurmuşsun Necati. Transfer yapmak da kolaymış ayrıca. :asd:

Aklini kullanirsan tabiki kolay. Önce iyi bir bütcen olacak, sonra yapicaksin transferi. :asd:

Necati o kadro ne lan öyle?Helal olsun valla.Ben de devre arası Bale ve Boateng için uğraşacağım.Sen bu kadroyu kurabildiysen benim de bu elemanları alabilmem lazım.:DCissokho'ya 16 milyon değer biçiyorlardı nasıl aldın?

Önce bütün gereksiz adamlari sattim sonra aldim bunlari. BAM'a felan cok iyi para verdiler. Yaklasik 50 milyon topladim 1 sezon(sampiyonluk primi, kupa ve yönetimden gelen para) icinde. Bu paranin hepsinide transfere yatirdim. :D

Bana gelmek istemeyenler:

Kü7

Joao Moutinho

Marchisio

Diego Capel

Gio

Nuri

Gago(satis listesinde olmasina ragmen:asd:)

Mikel

Ledesma

Rosicky

Bunlar bu sezondan, gecen sezonki adamlari unuttum ama hemen hemen ayni isimlerdi.

021020101187.jpg

Bunlarda gecen sezondan.

Dzsudzsak 20 milyon

Banega 23,8 milyon

Cissokho 15,8 milyon

Bu sezon transfere harcadigim ve aldigim oyuncularda bunlar.

Shaqiri'yi kesinlikle almanızı öneririm.Uçuyor velet.:asd:Maliyeti de 3-4 milyon civarında.:asd:

Muhteşem bir oyun fifa 11.

Pes yanına bile yanaşamaz, iki oyunu da oynadım. Fifa 11 bir başka , hele ki parmak çalımını da yapmışlar, artık çalım atmak için özel bir tuşa basmaya da illaki gerek yok, bu özellikle birlikte artık pes devrini kapattı.

Sadece top fiziğini biraz daha iyi yaparsa , konami firmanın kepenklerini kapatsın derim

Defansa M.B.Sall'ı alın beyler canavar gibi :D

Sonundaaaaaaaaaa aldımmmmmm !

Luizinho - Cok cok hizli her bölgede oynar kanatlarda cok iyi ortalari ve teknigi falan.. Ucuyor mübarek :)

C.Kadi - Santrafor cok güclü ve hizli

P. Mamaev Zm-Zdm - Hizli güclü her topu kapiyor

Hepsini 7-8 Milyona kapatabilirsiniz yedeklerde iyi is yapiyorlar.

Sizinde önereceginiz kisiler varmi?

Geri
Üst Alt