FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Oyunda neymar ile ganso yu alın.Neymar çok ucuz zaten,gansonun da pasları çok iyi.İkiside santosta oynuyor.Daha oyuna başlar başlamaz 8-10 oyuncu satıp 7 oyuncu aldım :D Kadrom:Akinfeev-Evra-Neill-Toure-Arbeloa-Montolivio-Cana-Ganso-Arda-Elano-Neymar. Neymar 3 maçta 12 gol attı.Elano ile Arda da çok iyi oynuyor.

Oyunda neymar ile ganso yu alın.Neymar çok ucuz zaten,gansonun da pasları çok iyi.İkiside santosta oynuyor.Daha oyuna başlar başlamaz 8-10 oyuncu satıp 7 oyuncu aldım :D Kadrom:Akinfeev-Evra-Neill-Toure-Arbeloa-Montolivio-Cana-Ganso-Arda-Elano-Neymar. Neymar 3 maçta 12 gol attı.Elano ile Arda da çok iyi oynuyor.

bkz: Amatör Stayla. :D :P

Buyur kardesimin accountundan attim Youtube'a.

Xbox oldugu icin Telefonla kaydetmek zorunda kaldim.

YouTube - Misimovic

Bende bende ama malesef kaydettigimizde aciyla oynayamiyormusuz fifa 10 daki gibi.

Top cok fena falso almisti Carlos misali. :D

Nasıl atıyorsunuz şu frikikleri?Daha siftahım yok.O kadar frikik kullandım, bir direkten dönen haricinde adam akıllı kaleyi bulan yok.

Nasıl atıyorsunuz şu frikikleri?Daha siftahım yok.O kadar frikik kullandım, bir direkten dönen haricinde adam akıllı kaleyi bulan yok.

Bunlarin da yok, hava atiyorlar buralarda gördügün gibi. Necatinin bir topu sansla, balla giri vermis kaleye, vurus bile degil aslinda, topu uzaklasitiryor sanki.

Frikikten gol atmak kolay degil, yoksa Harun bu kadar iddali konusmazdi.

Hagi'yi süper yapmışlar soldan ne goller atıyorum yahu. :D Zico flnda harika olmuş.

World Class.Ne amatörü.Ganso ile neymarın önüne yuvarla topu maçlar 4-5 oluyo zaten.Türkiye liginde oyunuyoruz sonuçta.

Ben Messiyi Galatasaraya almistim, daha dogrusu kariyer baslamadan önce Barcadan alip, Galatasarayin kadrosuna koymustum herifi, fifa 2009 da, herif b.k gibi oyniyordu, hic birsey yapamiyordu, resmen yoklari oyniyordu.

Sey gibi olmustu, Missi, Elano gibi, beklenen performansi hic verememisti. Tam bir hayal kirikligiydi benim icin. Hic unutamiyorum.

Yahu Galatasaraya transfer olan adam neden bu hallere düser anlamis degilim, gercek dünyada olsun, oyunlarda olsun.

Gerci adama pek top da gelmiyordu, ama sen bosa kacmiyorsan sana kim top atacak.

Ben Messiyi Galatasaraya almistim, daha dogrusu kariyer baslamadan önce Barcadan alip, Galatasarayin kadrosuna koymustum herifi, fifa 2009 da, herif b.k gibi oyniyordu, hic birsey yapamiyordu, resmen yoklari oyniyordu.

Sey gibi olmustu, Missi, Elano gibi, beklenen performansi hic verememisti. Tam bir hayal kirikligiydi benim icin. Hic unutamiyorum.

Yahu Galatasaraya transfer olan adam neden bu hallere düser anlamis degilim, gercek dünyada olsun, oyunlarda olsun.

Gerci adama pek top da gelmiyordu, ama sen bosa kacmiyorsan sana kim top atacak.

Oyun düzeniyle alakalı.Mesela ben özellikle neymar ı aldım çünkü dribling ve hızlanması 90 95 arasında,arkasınada pas ı 90 olan adam aldım paso kaçırıyorum neymar ı öyle gol atıyorum.Sırtı dönük top vermeye kalksan hemen kaybediyor,kafa vuramıyor ama benim oyun düzenime uyduğu için maç başına en az 2 gol atıyor.

PES 2011'e bayıldım...

Bide Fifa 2011 oynuyacağım...

PS3'de durun bakalım...

Bide Pes'te Misimovic Mikrinovic olmuş beyler...:o

Bunlarin da yok, hava atiyorlar buralarda gördügün gibi. Necatinin bir topu sansla, balla giri vermis kaleye, vurus bile degil aslinda, topu uzaklasitiryor sanki.

Biliyorlarsa tekniğini bize de öğretsinler :) Bana tekniğini öğretmeden inanmam zaten bildiklerine.

PES 2011'e bayıldım...

Bide Fifa 2011 oynuyacağım...

PS3'de durun bakalım...

Bide Pes'te Misimovic Mikrinovic olmuş beyler...:o

Bence FİFA 11 oynadıktan sonra, bir daha PES'e el sürmezsin. Bunu koyu PES sever olarak söylüyorum. Sırf Hagi-Zico'lu klasik takım için bile FİFA derim bu sene.

Sercan bizim burada PS' kafelerde genelde Pes var bulursam mutlaka gideceğim...

Yada xbox'a...:)

Ben 5-6 yıldır FİFA'yı hiç beğenmezdim ama bu sene çok farklı olmuş. 500 tane takım var daha ne olsun. :D

Demin Liverpool'a da attim bitane. :asd:

Geri
Üst Alt