FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Biliyorlarsa tekniğini bize de öğretsinler :) Bana tekniğini öğretmeden inanmam zaten bildiklerine.

Valla 2010'da cok kolaydi. Xbox'da Analog'u Yukari dogru yapip sert sut atinca mutlaka kaleyi buluyordu ve cogu giriyordu.

Bunda ise Sol köseye atmak istedigimde sag'ya bakiyorum ve Analog'u sola ceviriyorum Normal'den biraz daha sert basiyorum cok top iyi falso aliyor ama adam akilli bir tek o Misimovic'inki girdi digerleri hep az farkla cikiyor.

Çok attım online'da.

Valla, hem online da hem exhibition game'de 2 kişi oynarken attım.

Hatta dün Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçında 25 küsur metreden nihat ile attım Peter Cech'e...

dün online oynarken çizgi üstünden messi ile doksana...

Trabzon ile oynarken yattara ile 20 küsurdan milan'a...

Frikik bence fifa 10'dan daha güzel olmuş...

En güzel değişiklikte kornerlerde, yalnız kornerler biraz kolay olmuş, tıkır tıkır gol atıyosun yada adam son anda çıkarıyo falan ecel terleri döküyo.

Ha bir kişi demişki, kalecinin kıpırdayamadığı barajın üstünden kesme vurup doksana attığın oldumu demiş, öyle bir frikik golü olmadı, hepsinde kaleci atlıyor.

Napıyım kaleci atlıyor matlıyor gol olmuyor mu arkadaş? Frikikten olmuyor mu?

Daha niye sorguluyorsunuzki yok kaleci bakıyomu, sigara mı söndürüyor top havadayken falan?

Gereksiz gereksiz muhabbetler...

Bu arada şu fifa'nın sitesine goller nasıl konuyor birisi anlatabilirse atacağım frikik gollerini koyıyım, paylaşalım.

Ha bir kişi demişki, kalecinin kıpırdayamadığı barajın üstünden kesme vurup doksana attığın oldumu demiş, öyle bir frikik golü olmadı, hepsinde kaleci atlıyor.

Napıyım kaleci atlıyor matlıyor gol olmuyor mu arkadaş? Frikikten olmuyor mu?

Daha niye sorguluyorsunuzki yok kaleci bakıyomu, sigara mı söndürüyor top havadayken falan?

Gereksiz gereksiz muhabbetler...

Bu arada şu fifa'nın sitesine goller nasıl konuyor birisi anlatabilirse atacağım frikik gollerini koyıyım, paylaşalım.

İnstant Replay'a gir üçgen'e bas bekle.

Buyun Pes 11 Bug'u:

[video=youtube;9UjAJEgHjIE]https://www.youtube.com/watch?v=9UjAJEgHjIE&feature=player_embedded[/video]

Ne zaman görsem gülüyorum ya. :D

PS3'ten internet üzerinden oyunuyorum.

İstanbul ( ÖZELLİKLE ANADOLU YAKASINDAN ) arkadaşlar var ise PSN'lerinizi yazın ekliyim oynayalım netten.

Akşam 6 dan sonra gelebiliyorum nete, o saatten sonra oynayacak arkadaşlar PSN'lerini yazsınlar.

Bu bağlantıyla gameranger'da kasılma yaşıyorum.Bastığım tuşlar nerdeyse 1 sn. gecikmeli olarak gerçekleşiyor.

2. sezonda Galatasaray ı 5 yıldız yaptım.2 tane peydah oyuncu aldım 18 yaşında overall leri biri 84 biri 86 :D

Parayi bulduk simdi hangisini alsam diye zorlaniyorum.

Bir yandan Fifa11, diger yandan Formula1, saniririm tercihim F1 olacak ama bakalim

F1 cok güzel. Fifa'da güzel ama bir zaman sonra SIKILIYORSUN.

arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama manager oynarken takım seçeceğimiz zaman leeds ingiltere lig 1 de görünüyor ama manager oynamağa başladığımızda leeds ingiltere champions ligde oynuyor

Geri
Üst Alt