FIFA 16 Ana Konu

Mucit bu mucit

3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tavsiyem FUT'ta maç yapma ama. Ben yaptım 3 gündür VPN ile girdiğimden arada internet gidip tekrar geliyordu o git-geller hemen maçı kaybetmeme neden oldu. 7-8 maçı o şekilde kaybettim istatistiğin içine ettim üstüne coin de alamadım.

Ilk Bu takimi kuracam

Nolito - Vietto muazzam Oyuncular...umarim oyunda da iyi ler ^^
Sag acik icin Berardi de feci olurdu lakin..Param yok :D Pedro Leon artik pas oyunda bana etkili olmasi lazim.

Tek korkum...orta saham biraz yavas.

Ekli dosyayı görüntüle 15336

Son düzenleme:
La Liga DMC: CAMACHO
400 Coins alanabilecek cok iyi bir DMC

188005.png

Bu Verilere bakarmisiniz?

Interceptions 85 | Standing Tackle 83 | Strenght 81 | Stamina 90 | Jumping 85 | Agression 85 | Short Passing 82

Camacho 81 FIFA 16 - Ultimate Team Stats | Futhead

Resmen hayırlı olsun herkese 1 yıl boyunca iyi oyunlar :asd:

Sen nasil bir Starter/Baslangic Takimi kuracan ?

Ne verirse onla idare edeceğiz bir süre. Geçen bir kadro paylaşmıştım. Geçen yıl Fransa kurmuştum memnun kalmadım. Sonra Alman kadrosundan memnun kaldım. Bu yıl ya ingiliz yada ispanyol.

1k8WdY.jpg

İlk kuş katliamı geldi hayırlı uğurlu olsun :asd:

Niye7 veya 5 değilde 6:0 ?
Niye GS amblemi değilde TFF amblemi ?

Cok rahatsızım.

7 için uğraştım ama derbilerde hep bi değişik oynayan ayı kurtarış üstüne kurtarış yapınca bir türlü bulamadık 7. golü. Armaya gelirsek TFF amblemi beş para etmez olduğu için öyle. Yüce GS amblemimiz pahalı çünkü alamıyoruz.

anlasildi alisana kadar yine zaman alacak, ne la bu 15 le hic alakasi yok.
hele o sutlar ne la öyle.

İlk maçımı şimdi oynayabildim. FUT Draft oynadım. Gayet güzel olmuş 5-1 kazandım. 3. dakikada kendi hatamdan bi penaltı verdim rakibe, baya moralimi bozdu ama 27. dakikada bulduğum golden sonra daha rahat oynayıp maçı kazandım. En uzak golüm kaleye 10-12 metre uzaklıktadır muhtemelen, benim baya hoşuma gitti oyun ilk maç itibariyle.

İlk maçımı şimdi oynayabildim. FUT Draft oynadım. Gayet güzel olmuş 5-1 kazandım. 3. dakikada kendi hatamdan bi penaltı verdim rakibe, baya moralimi bozdu ama 27. dakikada bulduğum golden sonra daha rahat oynayıp maçı kazandım. En uzak golüm kaleye 10-12 metre uzaklıktadır muhtemelen, benim baya hoşuma gitti oyun ilk maç itibariyle.

Pc de mi oynuyorsun yoksa PS demi?

En son fifa 14 de takılıyodum.Momentum olayı ne alemde saç baş yolduruyor mu gene?

100 küsür lira vermek gelmiyor içimden!!
torrente düştümü acab

Geri
Üst Alt