Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.062
- 2.098
- 1.078
Bir oyuna verebilecegim en fazla 10 tldir.Oyunu sıkıldigim zamanlar oynarim.Hergun oynayan birisi degilim.Tabi kiyafet almaktan para kalmadi degil mi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir oyuna verebilecegim en fazla 10 tldir.Oyunu sıkıldigim zamanlar oynarim.Hergun oynayan birisi degilim.Tabi kiyafet almaktan para kalmadi degil mi![]()
Tam tersi gordugum kadariyla.grafikler iyi ola bilir ama oynanis cok kotu peste
Ne cimri adamsin senBir oyuna verebilecegim en fazla 10 tldir.Oyunu sıkıldigim zamanlar oynarim.Hergun oynayan birisi degilim.
Futwiz ve Futhead'in tahminlerine bakabilirsin. Ayrıca haftaiçi performansları sayılmıyor. Yani Lewa 2-3 gol atmış olsa TOTW3'te olmazdı ama 9 dakkada 5 gol attığı için yoğun talep var, TOTW3'te olacak gibi.tesekkurler guzel bilgiler icin.kendimce kucuk analiz yaptim bakalim 3 hafta oyuncularini tespit ede bilecekmiyim.galiba hafta sonunda tahmin yapan sitelerde var.
Lewa cok pahaliFutwiz ve Futhead'in tahminlerine bakabilirsin. Ayrıca haftaiçi performansları sayılmıyor. Yani Lewa 2-3 gol atmış olsa TOTW3'te olmazdı ama 9 dakkada 5 gol attığı için yoğun talep var, TOTW3'te olacak gibi.
Bir oyuna verebilecegim en fazla 10 tldir.Oyunu sıkıldigim zamanlar oynarim.Hergun oynayan birisi degilim.
Korsan ariyorum zatenOglum 10 TL ye oyun mu bulunur yahu (korsan haric)![]()
Yavaş çak altını vurarsın.fifa 15te çakmıştım ben sana dimi renktaş
koyuk15 miydi senin nick
Vorbesteller bonus varmı?
sizdede habire penalti ve kirmizi kart cikiyor mu? Sinir oldum abi. Bana 1 penalti geliyor rakibe 2 penalti
ağlama musap ağlaaaaaamaaaa
Yeni Ps4 aldim network hesabi actim internetten giris yap diyorum lütfen bekleyiniz diyor 10 dk sonra hata veriyor internetede bagli sorun ne ya
aga maclari kazaniyoruz iyi hosta, stats'ler güzel gözükmüyor. mac basi 3 gol yazarken mac basi 2 küsür gol .
fut mu oynuyon ne oynuyon bende indiriyorum psyede bi inmedi gitti