FIFA 16 Ana Konu

Ronaldo'yla bir free kick attim akillara zarar :D Bende tahmin etmiyordum gol olacagini ama oldu. Karsimdaki adam deli olmustur 90.dakikada gelen gole :D

tesekkurler guzel bilgiler icin.kendimce kucuk analiz yaptim bakalim 3 hafta oyuncularini tespit ede bilecekmiyim.galiba hafta sonunda tahmin yapan sitelerde var.
Futwiz ve Futhead'in tahminlerine bakabilirsin. Ayrıca haftaiçi performansları sayılmıyor. Yani Lewa 2-3 gol atmış olsa TOTW3'te olmazdı ama 9 dakkada 5 gol attığı için yoğun talep var, TOTW3'te olacak gibi.

Futwiz ve Futhead'in tahminlerine bakabilirsin. Ayrıca haftaiçi performansları sayılmıyor. Yani Lewa 2-3 gol atmış olsa TOTW3'te olmazdı ama 9 dakkada 5 gol attığı için yoğun talep var, TOTW3'te olacak gibi.
Lewa cok pahali :) birikdirdigim coinsleri kontrata yatirdim 22k coinsim+150 kontratim var.Kontratlarda suan iyi gitmiyor.Takim kurma pesinde her kes.

Yeni Ps4 aldim network hesabi actim internetten giris yap diyorum lütfen bekleyiniz diyor 10 dk sonra hata veriyor internetede bagli sorun ne ya

yok arkadas paslasiyorum top sürekli bende ama gol atamiyorum ya dogru duzgun

sizdede habire penalti ve kirmizi kart cikiyor mu? Sinir oldum abi. Bana 1 penalti geliyor rakibe 2 penalti

..Daha yeni geldim Eve.

Oyunu aldik...LOADING asamasinda Originde.
Yandan FUT Takimi bitirim :D

umarim FUT beni sayar...daha cok SEASONS oynarim ve alsidim o moda...daha gercekci oluyor.

FIFA 16 ile Pro Club da oynayabiliriz ara sira...bu sefer erken baslarsak..rakiper ile okadar ucurum farki olmus OVERALL konusunda.
Bu bir sIkIntI olmusdu FIFA 14 de

Geri
Üst Alt