FIFA 16 Ana Konu

Maç bitiyor. Oyuncu puanlarının geleceği ekran gelmiyor, 1-2 dk bekledikten sonra EA sunucularıyla bağlantı kesildi, ana menüye aktarıyoruz diye hata veriyor. Sonra tekrar giriyorum DNF yaptın bundan sonra daha az coin alacaksın diyor. İnternette hiçbir sıkıntı yok. Bu şekilde kazandığım halde abartısız söylüyorum en az 10 maç yenik sayıldım. Hayır yenik sayılmayı da geçtim, istatistiğin içine sıçılmasını da geçtim, bir üst divisiona yükselmemi engelleyişini de geçtim, bari paramı ver. Para mara vermediği gibi bir de coin boost haklarım da birer birer azalıyor. Çok kafam bozuldu bu saçmalığa.

Var mı bu sorunu yaşayan benden başka?

Son düzenleme:
Oyun fena degil gibi...pace ve havadan habere pas atma olayi kalkmis.

Haydaaaa...FUT da ilk maci yap..1:0 önde ol... ondan sonra Aile den dolayi cikmam gerekdi..sansima t..

Oyun burnumda tutuyor

Keske karsimda harika vaziyette duruyor olsa

pc icin 80 liraya aldım. dh foruma bakarsanız bulabilirsinz.

İlk kez bu gün oynadım. Henüz alışamadım.

Aslında oyunu torrent bulup ilk bir denemek istiyorum.Ondan sonra orjinal alıp almamaya karar vermek var ya torrent bulamadım hiç bir yerde

İlk kez bu gün oynadım. Henüz alışamadım.

Oyun iste tam senlik.

Hatirliyormusun...FIFA 14 o Ücgen+R1 hava paslari :D

Artik pas fln gitmiyor...yerden atsan bile...

BU Oyunun formulü belli. Iyi Top kontrollu oyuncular dan kuracan ekipi ve habere o R1 Sert Pas atican...baska caresi yok.

Forvet de Vietto var.

Herfi Agüero gibi... ve tek dezavantaj Fizigi ve boyu.
Sanki bu oyunda bi top ufak sprinter santraforler pek iyi degil gibi geldi bana... belli bi mac sonra bir de bir güclü target man deneyim.

Gameiro, Torres, llronte

Oyun iste tam senlik.

Hatirliyormusun...FIFA 14 o Ücgen+R1 hava paslari :D

Artik pas fln gitmiyor...yerden atsan bile...

BU Oyunun formulü belli. Iyi Top kontrollu oyuncular dan kuracan ekipi ve habere o R1 Sert Pas atican...baska caresi yok.
Aynen öyle. Alışmak zaman alacak gibi.

Forvet de Vietto var.

Herfi Agüero gibi... ve tek dezavantaj Fizigi ve boyu.
Sanki bu oyunda biraz ufak sprinter santraforler pek iyi degil gibi geldi bana... belli bi mac sonra bir de bir güclü target man deneyim.

Gameiro, Torres, llronte

Vietto Kapagi takdi ve Hattrick ile maci bana kazandirdi.

Bu "Sert Pas" gercekden Oyunun kilidi. Resmen nisanci ates eder gibi top geliyor :D

az kaldi 1 gün kaldi ondan sonra, ps4 geberene kadar geceleri oyunu sökecem :D

Şeytan fifa yada pes al diye dürtüyor resmen :) Ama fifa 14 de momentum ve kopmalarında sinir hastası ettigini unutmuyorum.O yüzden çekimserim :D

Momentum varmı fifa16 da? Benim hiç dikatime çekmedi vallahi

Geri
Üst Alt