FIFA 17 Ana Konu

o nu demiyorum. Normalde 3-4..lige kadar sallaya sallaya gecerdim bu sefer baya zorlandim 8e gelmek icin
Ikili mücadeler ciddi anlamda seviye atlamış fifa da ve savunma da boş alanları gerçekten de iyi kapatıyor bilgisayar.

Şahsen beğendim ve gerçek futbola yaklaşmış oyun.

Nvidia GeForceGT 630 ekran kartım var Fakat 1920*1080 özelliğinde oynadığım zaman maç başlamadan komple oyundan atıyor. BUnun sebebi nedir?

Oynadıktan sonra şu soruya bir cevap rica edeceğim.

Ben sahsen almazdim oyunu fazla oynamiyorum zaten. Tek mac yaptim zaten dün, baskasinin fikrini alsan daha yararli olur senin icin bence abi :D

Diger yandan kardesim hayran kalmis, hele hele su journey mode mu neyse onu cok sevmis.

oyunu almak icin illa BANKA mi soyalim @teknosa

Ut'de 10 sezon oynuyordum meğer oyun otomatik World Classmış ulan ilk kupa amatör seviyesinde bende direk maça girdim yenemiyorum tribe girdim ben ki iyi fifa oynarım,bronz oyuncularla bana computer 3 tane geçirdi allah allah dedim Amatörde böyleysem ben napcam sonra baktım ki oyun zordaymış :)
Komikti gerçekten silecektim indirdiğim gün..

LB+Üçgen oto gol oluyo mu

FIFA 14 gibi direk l1+ üçgen yapınca gol olmuyor. Havadan ara pası yine zor geçiyor. Yeni bir pas türü gelmiş. 16 da R2+ x yapınca hızlı pas atıyordu bunda ise R2+üçgen yaparak daha çok adamın koşu yoluna ara pası atıyor. Ben oyunu genel olarak beğendim.

aldım oynuyorum
çok iyi oyun olmuş
eskiden savunma arkasına attığın topları %98 rakip savunma alırdı ama az önce juventusun yavaş savunmasından ötürü banegayla topu alıp gol attım.

güzel oyun

Yeni aldim. Full oyunda ilk macimi yapmak uzereyim. Selcuk'un tip ne yaw

Meksika mafya uyesi gibi yapmislar ahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
75f30e418fe3bc63a97b83e2bb20a87c.jpg

Macera başlıyor

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Kulübün adını değiştirmek için kart aldım. Şimdi bulamıyorum? Nereye gitti bu? Bilen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konsol dünyasına bugün PS4 Slim ile adım attım. Bedava da FIFA 17 verdi. Bir de 2. Kol aldım özel serilerden, oyun baya gerçekçi güzel olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

topcular abuk subuk fiyatlara gidio
eldeki kartlara uysun diye aldigim dandik olimpiakoslu adamlar bile aldigim paranin 2 katina gitmekte
oyunu alinca bir hayli coinli olacagim herold

topcular abuk subuk fiyatlara gidio
eldeki kartlara uysun diye aldigim dandik olimpiakoslu adamlar bile aldigim paranin 2 katina gitmekte
oyunu alinca bir hayli coinli olacagim herold

zaten katalogda 10 15 maçlık bir sürü coin boostları var renktaş easfc levelin yüksekse 60 maç 1000 coins ekstra alabiliyorsun

Geri
Üst Alt