FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Oyunu Meksika üzerinden alacam ve Meksika üzerinden aktive edecem PC'den alacaklara böyle yapmalarını tavsiye ederim hem ucuz olacak hem de 22'sinde oynamaya başlayabileceksiniz

demin aldım mexico proxy ile , ut edition 103 tlye geldi yalnız hem origin hesabımı mexico yaptım hem de yeni bir paypal açıp adresi mexico tanıtıp kredi kartımı ekleyerek aldım umarım bir sorun çıkmaz , oyun origine eklendi preload september 22th , available september 25th yazıyor

Yekta Kurtuluş FIFA 15 - 74 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Güzel bir silver kart. :)

Gökhan Zan FIFA 15 - 75 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

:D

Zan the Beast. 89 Strength, 80 Heading, 80 Standing tackle, 1,92.

STSL Forvet hattim:

Abdul Majeed Waris FIFA 15 - 71 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead & Emmanuel Emenike FIFA 15 - 80 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Demba ba de fenza gözükmüyor.

Aatif Seysu LW olmus. :/

Préjuce Nakoulma FIFA 15 - 69 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
Bu Arkadas de fenaaaa, 91 Pace, 74 Drib, 79 Strength, 85 Positioning.
Inanilmaz güzel bir Silver kart olmus.

Son düzenleme:
demin aldım mexico proxy ile , ut edition 103 tlye geldi yalnız hem origin hesabımı mexico yaptım hem de yeni bir paypal açıp adresi mexico tanıtıp kredi kartımı ekleyerek aldım umarım bir sorun çıkmaz , oyun origine eklendi preload september 22th , available september 25th yazıyor
Oyunu ön yükleme yaptıktan sonra origin'i tamamen kapat ve logout ol ardından Meksika vpn'i ile bağlan sonra kullanıcı adını ve şifreni tekrar yazarak origin'i aç bu adımları izlersen 22'sinde oynayabilirsin zaten bir kere aktive olduktan sonra vpn'i kapatsan dahi oynamaya devam edebilirsin, tabi bu adımları 22'sinde yani Meksika çıkış tarihinde/saatinde yapman gerekiyor.

Hiçbir şekilde problem olacağını sanmıyorum ben hep böyle alışveriş yapıyorum origin'den 3 yıldır en ufak bir sorun yaşamadım

Edit: Bu arada origin hesabını Meksika yapmana gerek yok

Oyunu ön yükleme yaptıktan sonra origin'i tamamen kapat ve logout ol ardından Meksika vpn'i ile bağlan sonra kullanıcı adını ve şifreni tekrar yazarak origin'i aç bu adımları izlersen 22'sinde oynayabilirsin zaten bir kere aktive olduktan sonra vpn'i kapatsan dahi oynamaya devam edebilirsin, tabi bu adımları 22'sinde yani Meksika çıkış tarihinde/saatinde yapman gerekiyor.

Hiçbir şekilde problem olacağını sanmıyorum ben hep böyle alışveriş yapıyorum origin'den 3 yıldır en ufak bir sorun yaşamadım

Edit: Bu arada origin hesabını Meksika yapmana gerek yok

ön yüklemeden kastın oyunun download edilmesi mi renktaş, yani oyunu indirirken vpn açmama gerek yok mu

Son düzenleme:
ön yüklemeden kastın oyunun download edilmesi mi renktaş, yani oyunu indirirken vpn açmama gerek yok mu
Evet oyunun download edilmesi preload denen şey işte Avrupa preload tarihi 22 eylül yani sen 22'sinde indireceksin originden sonra logout olup origini kapayacaksın ardından Meksika vpn'i ile login olacaksın origine, download ederken vpn açmana gerek yok. Olay tamamen ip üzerinden yürüyor, yani sen Avrupa versiyonuna sahip olsan dahi Meksika ip'si ile bağlandığında oyunu açıp oynayabilirsin 22'sinde...

kafanın rahat olması açısından şöyle bir örnek vereyim ben battlefield 3'ü hindistan üzerinden
satın aldım sonra ilk çıkan DLC'yi türkiye üzerinden satın aldım sonra premium'u meksika üzerinden
satın aldım ve en ufak bir problem yaşamadım.

Son düzenleme:
9zdtk73o.png

103 lira iyimiş bro keşke bizede söyleseydiniz öyle alsaydık. Ben gittim us store'dan aldım bana 138 gaymeye geldi o da ut değil. Bu arada 2. Hakkını falan satın da maliyeti iyice düşürün. Ben 60 gaymeye dün satışı yaptım 78 liraya oynayacağım oyunumu. :asd:

103 lira iyimiş bro keşke bizede söyleseydiniz öyle alsaydık. Ben gittim us store'dan aldım bana 138 gaymeye geldi o da ut değil. Bu arada 2. Hakkını falan satın da maliyeti iyice düşürün. Ben 60 gaymeye dün satışı yaptım 78 liraya oynayacağım oyunumu. :asd:

Oo hayırlı olsun. Bu meksika sitesinin adı nedir?

Ne bileyim habib ben almadım yanlış kişiye soruyorsun. :asd: yalnız bunların bahsettiğin pc versiyonu sanırım. Konular ortak olunca karışıyor. :asd:

Sana hayırlı olsun dedim çünkü oyunu satmışsın. Ayrıca Meksika sitesini biliyomuş gibi konuşmuşsun. Bu nedenle de sana sordum

Sana hayırlı olsun dedim çünkü oyunu satmışsın. Ayrıca Meksika sitesini biliyomuş gibi konuşmuşsun. Bu nedenle de sana sordum

Sağol hacı.

Yok meksika sitesini bildiğimden değil, onlar bildiğinden öyle cevap verdim. Öğrenmesi zor olmasa gerek. İki drektifle halledilir heralde. :asd:

arkadaslar bi sorum olacak:

ben pc de fifa 15 demoyu indirdim fakat oyuna girmeden framework hatasi veriyor, bu hatayi nasil giderebilirim?

Geri
Üst Alt