Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
2000 coinse LM bruma aldım. Kadroma gelmedi. Coinsler gitti bruma yokDostlar yardım.
1. Haddinden fazla vermissin
2. Arada oluyor öyle gelir sıkıntı yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000 coinse LM bruma aldım. Kadroma gelmedi. Coinsler gitti bruma yokDostlar yardım.
1. Haddinden fazla vermissin
2. Arada oluyor öyle gelir sıkıntı yapma![]()
Transfer targets'a bak veya club'a.En ucuzu oydu. Öğüt vermeyi bırakta bruma nerde![]()
Transfer targets'a bak veya club'a.
Allah Allah muhakkak bir yerden çıkar.Abi ikiside yok. Şİmdi bruma gitti mi yani? Para uçtu mu?
Bizde ki sans ışte.Allah Allah muhakkak bir yerden çıkar.
Kalecilerin hiç bi topu tuttuğunu görmedim nasıl vurursan vur sektiriyor
Vallah bende nasıl anlata bilirim , yardımcı ola bilirim diye düşünüyorum. Türkçem yetersiz kalıyor galiba anlatımda.
Bir deneyim yinede,
Savunma şekli hakında konuşacağım sadece. Siz genelikle press üğmesine + 2ci adam presse yardıma gelsin tuşu ile savunma yapıyorsunuzdur bir çok kişi gibi.
Bu bir kere başdan yanlış bir savunma anlayışı. Ama şimdi adam diyelim dediğiniz gibi santradan koşmaya başladı kaleye doğru veya kanata doğru.
4lü savunma ile kesinlikle erken üstüne gitme. Bırak gelsin, onuda bırak 2ci press oyuncu tuşu kunlanarak takım oyuncun kovalasın senin savunma bölgene kadar.
Sonra ceza saha yakınlarnda hazır bekle ve karşısında dur ters yöne tempo alarak kontrolü çekilde.
Pass tuşu ile tactical savunma ile mesafeyi tut ve mesafeyi sıfır noktasına kadar yaklışdığın an aynı anda şut tuşunu kunlan yani topa hamle , kapma tuşunu. Hakakiri savunma yapmayın. Sabırlı olup , gerçekci savunma nasıl yapılıyorsa öyle deneyin. Zor evet kesinlikle ama alışınca her zor kolaya dönüşe bilir.
Bu pace oynayanların bütün hucumlarını durdura biliyorum hemen hemen. Tabiki ama bende makine değilim ve hata yaptığım, adamı kaçırdım oluyor.
Yorucu oluyor baya. Konsantrasyonu yüksek tutmak gerekir ve daha önemlisi zamanlama duygusunu o konuda yakalamak gerekir. Ve tabiki futbolu cidden gerçek gibi düşünmek gerekir savunma anlamında.
Umarım az çok anlata bilmişimdir
Bu bildiğin 41212 değil 3 tane cm bir tane cdm ile oynuyorum.FUT da 95% 41212 onyiyor![]()
Saçmalık. Bunlara karşı önlem almalı EA haksız rekabet resmen.Autobuy hakinda ne düsnyiorsun? Cokca coins kazaniyorsun ve bunlara satabilyiorsun ercek para karsilinda
Millet iyi para kazaniyor?
Az is bol kazanc?![]()
Allah Allah muhakkak bir yerden çıkar.
Aklima pires ve uçağı geldi![]()
Peki hacı savunma arkasına atılan toplarda nasıl savunma yapacaz peki.defans adamları mala bağlayıp arkalarını dönemiyolar karşı karşıya kalıyo rakipler.hep bu şekilde gol yiyorum ben.aynı şekilde ben savunma arkasına top attığımda rakip savunma oyuncusu hemen topa hamle yapabiliyo ben top kontrolunu sağlayana kadar.öyle bi problemim var benimde topu arkaya atsam bile topu kontrol edene kadar savunma müdahele ediyo.bende mi problem var çözemedim gitti.